Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ronald Schmidt: ‘Corona was testcase voor wat ons te wachten staat’

Sterre ten Houte de Lange
Redacteur bij Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Speciale aandachtsgebieden: jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, personeelsbeleid en zorgtechnologie.
‘Het zou een historische fout zijn om terug te gaan naar het oude normaal’, stelt Ronald Schmidt, bestuurder van Cordaan. De coronacrisis was volgens hem een voorproefje van wat we de komende jaren kunnen verwachten in de zorg. De lessen die de sector leerde, zijn bruikbaar voor de toekomst van de zorg.
Ronald Schmidt Zv
Premium

‘De afgelopen anderhalf jaar hebben

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Ook binnen de oncologische zorg hebben er aanpassingen in zowel de organisatie als de inhoud van de zorg tijdens de eerste golf van COVID-19 plaatsgevonden. Hierbij kan gedacht worden aan video bellen voor een nacontrole bezoek of hormonale therapie voorafgaande aan een operatie. Het Integraal Kankercentrum Nederland monitored deze veranderingen (www.iknl.nl/covid-19) en gaat samen met diverse stakeholders, zoals SONCOS, Julius Centrum, PALGA, DHD, NFK, te leren lessen van de impact van COVID op de oncologische zorg definieren. Het goede moeten we behouden en de eventueel nadelige gevolgen , zoals het later stellen van de diagnose, zo goed mogelijk opvangen. Dit is een door ZONMW ondersteund project. voor meer informatie: s.siesling@iknl.nl ; Prof Dr Sabine Siesling

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.