Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sam Schoch nieuwe bestuurder Middin

Mark van Dorresteijn
Sam Schoch start per 1 juni 2014 als bestuurder bij zorgorganisatie Middin. Samen met voorzitter Gertrude van den Brink zal hij de raad van bestuur gaan vormen. Van den Brink volgde 7 januari van dit jaar Hans Waardenburg op als voorzitter raad van bestuur.
Sam Schoch nieuwe bestuurder Middin

Schoch werkt momenteel als directeur bij het Erasmus MC. Daarvoor was hij in verschillende functies twaalf jaar werkzaam in de ggz, onder andere als directeur bij  Dijk en Duin en PsyQ. Schoch zal zich als bestuurder inzetten voor een sterke, waardegedreven en vernieuwende organisatie die antwoord kan blijven geven op huidige en toekomstige vragen uit de samenleving. Schoch: ‘Middin is een prachtige organisatie met een duidelijke visie op de zorg voor mensen met een beperking. Midden in de maatschappij en steeds op zoek naar mogelijkheden voor haar cliënten. De komende jaren wil ik graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Middin.’

Middin

Middin ondersteunt mensen met een beperking en ouderen zodat zij zelf kunnen kiezen hoe zij willen leven. Middin helpt daarbij met professionele ondersteuning en zorg op ruim 190 locaties maar ook aan huis, op school of werk.  Middin is werkzaam in de provincie Zuid-Holland. De organisatie heeft 2950 medewerkers en levert zorg aan 4000 cliënten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.