Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Samen kunnen we de huisartsenzorg overeind houden’

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Het vak van huisarts moet leuker worden, zowel voor huidige als voor toekomstige huisartsen. Taakafbakening en samenwerking zijn daarbij onontbeerlijk. Dat betoogt LHV-bestuurder Aard Verdaasdonk.
Lhv Verdaasdonk660
Premium

De LHV is een van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Meer tijd voor de patient en de dokter van 10 minuten naar 15 minuten betekent ook dat het huisarts tarief met ca 50% moet stijgen. Dat is een simpel sommetje. En.. dat er 50% huisartsen bij moeten komen.
   In onze ervaring is het overigens zo dat onze patienten de tijd calculeren en bij een consult duur van 15 muinuten plotseling met meerdere problemen op de proppen komen. Wij zijn daarom van 15 minuten terug naar 10 minuten en 1 probleem per consult gegaan!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.