Schoonmaak ziekenhuis enorm inefficiënt’

De schoonmaak in ziekenhuizen is hopeloos ouderwets. Digitalisering maakt het werk eenvoudiger, efficiënter en vooral inzichtelijker, vertelt Sebastiaan van der Vinne. Hij en Bart van Velden zijn de oprichters van de start-up Leviy.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
‘Schoonmaak ziekenhuis enorm inefficiënt’

Leviy automatiseert de facilitaire processen en maakt ze real-time inzichtelijk. Zorgverleners, schoonmakers, de technische dienst, het bedrijfsbureau en het management werken allemaal in hetzelfde systeem. Het werkt als volgt: Wanneer een patiënt wordt ontslagen uit het ziekenhuis, zet een verpleegkundige in het systeem dat de kamer schoongemaakt moet worden, inclusief schoonmaakprotocol. De schoonmaker reinigt de kamer, registreert dit in de app en meldt direct dat er een lamp vervangen moet worden. De technische dienst krijgt een pushbericht en vervangt de lamp. De controleur kijkt of de kamer goed gereinigd is en beoordeelt het werk in de app. Bij onvoldoende resultaat

0
289

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.