Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Siety de Jager interim-bestuurder bij de Bascule

Mark van Dorresteijn
Siety de Jager is per 1 juni 2012 benoemd tot interim-bestuurder van zorgorganisatie de Bascule. Zij vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Paul Willems.
Siety de Jager interim-bestuurder bij de Bascule

De Jager heeft ruime bestuurlijke ervaring binnen organisaties in de gezondheidszorg, bij onder meer een categoraal ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, de jeugdGGZ en de thuiszorg. Binnen de raad van bestuur beheert De Jager de portefeuille bedrijfsvoering.

Keuze voor interim-bestuurder

De raad van commissarissen van de Bascule heeft gekozen voor een tijdelijke invulling van de vacature, omdat er op dit moment een haalbaarheidsonderzoek plaatsvindt naar de wenselijkheid van een intensievere samenwerking, c.q. fusie van de Bascule en Spirit.

De Bascule

De Bascule is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit diverse locaties in en rond Amsterdam wordt psychiatrische zorg verleend aan kinderen, jongeren en gezinnen. De Bascule heeft ruim 900 medewerkers.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: De Bascule )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.