Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sjaak Wijma bestuurder Zorginstituut Nederland

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid Welzijn en Sport heeft Sjaak Wijma per 1 april benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Zorginstituut Nederland. Dat is ook de datum waarop Sjaak Wijma bij het Zorginstituut in dienst zal treden. Tot die datum is hij nog werkzaam als gynaecoloog in het Martini Ziekenhuis in Groningen.
Martini Ziekenhuis

Sjaak Wijma volgt in zijn nieuwe functie Bert Boer op, die onlangs met pensioen ging. Het Zorginstituut schrijft: ‘Met de benoeming van Wijma worden de kennis en ervaring van de dagelijkse praktijk in de zorg binnen de Raad van Bestuur van het Zorginstituut gecontinueerd en gegarandeerd. Het Zorginstituut is buitengewoon ingenomen met de benoeming van Sjaak Wijma. Hij zal met zijn ervaring als medisch specialist en zijn ervaring in bestuurlijke functies in de zorg een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Zorginstituut tot hét kennisinstituut over verzekerde zorg en kwaliteit van zorg.’

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer>>

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.