Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Smaling directeur Medical Solutions van Siemens

Kees Smaling (50) wordt met ingang van 1 maart 2008 benoemd tot directeur van de divisie Medical Solutions van Siemens Nederland NV. Smaling trad in 1985 in dienst van de onderneming en was tot 1998 Business Unit Manager van de divisie Medical Solutions.

In mei van dat jaar werd hij benoemd tot directeur van de toenmalige divisie Bedrijfstelecommunicatie. Vanaf april 2007 was hij directeur van de nieuw gevormde onderneming Nokia Siemens Networks BV.

Technologie

Siemens Medical Solutions is wereldwijd een van de grootste aanbieders in de gezondheidszorg. De divisie geniet grote bekendheid als leverancier van medische oplossingen met kerncompetenties en innovaties op het gebied van diagnostische en therapeutische technologie en systeemintegratie. De onderneming biedt eigen oplossingen voor de totale zorgketen – van preventie en vroegtijdige herkenning tot en met diagnose, therapie en nazorg. (Siemens)

Wie is wie

Lees ook wie is wie in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.