Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SMCvP wil crisisdienst GGZ Centraal overnemen

Redacteur Zorgvisie
Het Symfora Meander Centrum voor Psychiatrie (SMCvP) wil de crisisdienst van GGZ Centraal overnemen. Het Meander Medisch Centrum en GGZ Centraal hebben de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.
Sirene-Fotolia-400.jpg
Foto: Fotolia

Symfora Meander is een specialistisch centrum voor kortdurende psychiatrische zorg, spoedeisende psychiatrie en ziekenhuispsychiatrie. Het centrum, dat onderdeel uitmaakt van het Meander MC, richt zich naar eigen zeggen op ‘mensen bij wie lichamelijke en psychische klachten in elkaars verlengde liggen’.

GGZ Centraal biedt geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land en doet dat nu soms al via SMCvP. Als de ACM het verzoek van de drie partijen goedkeurt, neemt SMCvP de crisiszorg van GGZ Centraal over.  

Dossier Concentratie en Netwerken Concentreren of alleen verder? Voor die vraag staan veel zorginstellingen in deze onzekere tijden. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.