Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sneeuw zorgt voor file bij ziekenhuis Ede

Mark van Dorresteijn
Hevige sneeuwval zorgde deze morgen voor een verkeersopstopping bij het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Bezoekers hadden geen mogelijkheid tot parkeren doordat het parkeerdek was ingesneeuwd.
Sneeuw zorgt voor file bij ziekenhuis Ede

“De spoedeisende hulp heeft geen problemen ondervonden”, meldt een woordvoerder van het ziekenhuis. “De files waren alleen vervelend voor de bezoekers. Mondjesmaat komen er nu parkeerplekken vrij. Mensen die op bezoek komen, kunnen ook parkeren bij de naastgelegen bioscoop CineMec en worden daar met busjes gependeld naar het ziekenhuis.”

Nieuwe opstoppingen

Om nieuwe opstoppingen te voorkomen adviseert het ziekenhuis bezoekers niet met de auto naar het bezoekuur in de middag te komen. “In de middag is het altijd extra druk omdat de volgende diensten dan aankomen.” Openbaar vervoer is overigens ook geen optie omdat de bussen in de regio niet rijden.

Sneeuwruimen

Het personeel van de Gelderse Vallei werkt momenteel met man en macht om de problemen op te lossen. “We hebben materieel aangetrokken van buiten het ziekenhuis en we werken hard om alle parkeerplekken weer toegankelijk te maken. Ondertussen is een gedeelte van het parkeerdek weer te bereiken”, aldus de woordvoerder. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Ziekenhuis Gelderse Vallei verbetert zorg doven

Menselijk falen vaak oorzaak onveiligheid SEH

Huisartsen willen integratie met seh van ziekenhuizen

Zorgvisie magazine

Behoefte aan meer verdieping? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.