Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stefan Kroese directeur bedrijfsvoering Reinier de Graaf

De raad van bestuur van de Reinier Haga Groep heeft Stefan Kroese benoemd tot nieuwe directeur bedrijfsvoering van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Samen met directievoorzitter Carina Hilders vormt hij vanaf 1 oktober de directie van Reinier de Graaf.
stefankroese400.jpg

Carina Hilders over de benoeming: ‘Ik ben heel blij met de benoeming van Stefan. Hij zit vol energie en ik zie er enorm naar uit om samen met hem van Reinier de Graaf het beste ziekenhuis van Nederland te maken.’

CV
Stefan Kroese (1973) werkte na zijn studie bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen enkele jaren bij KPN. Daarna werkte hij ruim twaalf jaar in diverse managementfuncties bij MCH-Bronovo. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de opzet van het oncologisch centrum van MCH-Bronovo in samenwerking met het LUMC.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.