Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

STIELO kiest voor KIS van VitalHealth

Annelies Vermeulen
Stichting Integrale Eerstelijnszorg Lent-Oosterhout is een overeenkomst aangegaan met VitalHealth voor de ondersteuning van haar ketenzorgprogramma’s met het VitalHealth KIS.
STIELO kiest voor KIS van VitalHealth

“Wij zijn ambitieus en zetten ons in voor het verbeteren van de integratie van zorg ten aanzien van chronisch zieken’, aldus Rob van Damme, voorzitter van het bestuur van STIELO, ‘en willen de komende jaren meerdere zorgprogramma’s voor chronisch zieken gaan ondersteunen met het KIS van VitalHealth. VitalHealth biedt ons van de KISsen die we bekeken hebben momenteel de meeste mogelijkheden om de chronische eerstelijns zorg multidisciplinair te organiseren”.

Innovatie

Naast de inzet van het VitalHealth KIS hebben STIELO en VitalHealth nadrukkelijk de intentie om elkaars kennis en kunde te gebruiken. “STIELO onderscheidt zich door al bezig te zijn met zorginhoudelijke ontwikkelingen die naar verwachting over enkele jaren gemeengoed zullen zijn”, aldus Laurens van der Tang. “Deze vooruitstrevendheid past uitstekend bij de visie van VitalHealth waar we nadrukkelijk innovatief willen zijn en blijven. Vanuit het perspectief van VitalHealth draagt de samenwerking met STIELO bij aan het verstevigen van die innovatiepositie, met borging van de medisch inhoudelijke content.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Huisartsen Ridderkerk kiezen voor VitalHealth

Softmedex kiest VitalHealth Platform

VitalHealth lanceert EPD in VS

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.