Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties446

STN Zorg vraagt uitstel van betaling

Mark van Dorresteijn
Thuiszorgaanbieder STN Zorg heeft maandag uitstel van betaling aangevraagd. De directie wil geen mededelingen doen over de omvang van de schuldenlast. De instelling biedt werk aan 1150 mensen en verleent zorg aan drieduizend cliënten.
STN Zorg vraagt uitstel van betaling

Volgens de directie heeft STN Zorg te maken met een terugval van de omzet. Als een van de oorzaken wordt genoemd het niet sluiten van contracten met onderaannemers die thuiszorg aanbieden zonder aan de administratieve eisen te voldoen. Ook kampt STN Zorg met een wat de directie noemt “negatief sentiment” dat ontstaan is doordat twee grote zorgverzekeraars, Agis en Achmea, te kennen gaven niet opnieuw contracten te willen sluiten met STN Zorg.

Continuïteit

Volgens de directie hebben zij voor volgend jaar wel weer contracten gesloten. “De continuïteit van de zorg en het behoud van de werkgelegenheid hebben onze hoogte prioriteit”, aldus Vivian Broex, directeur zorg van STN Zorg. (ANP)

Lees ook:

‘Groningse ambtenaren voor thuiszorg in nood’

Faillissementen teisteren Versatility Thuiszorg

Thuiszorg Lida moet sluiten van IGZ

446 REACTIES

 1. Lees alle reacties
 2. dat zie je nu maar weer, ze gaan alles zelf voor je berekenen reistijden kilometers ALLES en lekker naar beneden afronden natuurlijk nkunnen ze op jaarbasis van alle medewerkers weer een vet betaalde directeur aanstellen om je nog meer uit te melken

 3. Jan Torny weg bij TSN dit vermeld het dagblad Tubantia, dat Torny weg zou gaan was al vanaf eind 2008 bekend toen hij TSN verkocht aan de dienstengroeg Asito, hoe raar kan het lopen dat er er toch nog zoveel onrust veroorzaakt kan en is veroorzaakt door deze meneer en dat er zoveel collega’s van me in de zorg daar door in de ellende zijn gekomen ik hoop en wens het van harte dat het nu eindelijk rustg is en dat er goede zorg voor mijn collega’s word gedaan en dat zij door de organisatie op waarde worden geschat want door hun onvermoeide inzet (en loalliteit)

 4. Dit vond ik op het internet,CCC het bedrijf dat overgenomen is door STN/TSN
  Jammer dat waren de goede tijden
  Den Haag – De resultaten van de Thuiszorgscan 2006 zijn bekend gemaakt en CCC Zorg scoort uitstekend. De Thuiszorgscan is een initiatief van het blad Zorg Journaal, WWZ Haaglanden en het Zorgbelang Zuid-Holland, regio West (het voormalige Patiënten en Consumenten Platform) met als doel inzicht te geven in de tevredenheid van burgers over de thuiszorgaanbieders in de Haagse regio.
  Thuiszorgscan
  De scan, een vragenlijst waarin thuiszorgcliënten hun mening konden geven over hun thuiszorginstelling, heeft een stroom aan reacties opgeleverd. En dat stemt tot optimisme. “Het blijkt dat cliënten het belangrijk vinden om hun mening over thuiszorg te geven. Het is immers een dienst die heel erg dicht bij de mensen staat. En een mening over de mensen die bij je thuis komen, heeft immers iedereen.”, aldus Hélène van Mil, directeur van WWZ Haaglanden. “Bovendien levert deze uitkomst een zeer waardevolle bijdrage aan het transparant maken van de thuiszorgmarkt.”
  Resultaten
  De resultaten van de scan zijn gebundeld in een rapport. CCC Zorg komt goed uit de bus. Om een paar positieve uitschieters te noemen: maar liefst 85% van de cliënten van CCC Zorg die mee hebben gedaan vindt dat CCC Zorg hen voldoende geïnformeerd heeft voorafgaand aan de hulp. Daarnaast is CCC Zorg voor bijna 90% van de cliënten goed telefonisch bereikbaar en ervaart vrijwel iedereen (97%) dat ze een vaste contactpersoon hebben bij wie ze terecht kunnen voor alle vragen.
  Ook ervaart het overgrote deel dat ze een vaste zorgverlener hebben en dat deze deskundig is met betrekking tot de werkzaamheden. Bovendien blijft bijna 90% het gevoel houden dat ze zelf de regie over hun leven behouden.
  Verbeteren
  CCC Zorg is erg blij met deze positieve geluiden. “Wij communiceren altijd dat we een vaste zorgverlener en een vast aanspreekpunt aan cliënten geven. Het is een deel van de grondslag en een sterke troef van de organisatie. Het is fijn om te zien dat dit ook zo ervaren wordt”, aldus Maria Edelman, directeur van CCC Zorg. “Maar naast de positieve geluiden blijven we ons bewust van de aandachtspunten. Zo scoren wij bijvoorbeeld niet genoeg op de vraag of de zorgverlener voldoende deskundig is met betrekking tot de beperkingen van de respondent. Dat kan voor een deel worden veroorzaakt doordat de cliënt zich niet begrepen voelt en voor een ander deel kan het bij ons liggen. Dit gaan we bekijken en we gaan er hard aan werken om volgend jaar hier beter op te scoren. Dit geldt overigens voor alle punten”.
  Kwaliteit eindelijk zichtbaar
  De discussie die al behoorlijke tijd in thuiszorgkringen gevoerd wordt over het openbaar maken van kwaliteitsgegevens van thuiszorginstellingen krijgt met deze resultaten een positieve wending. Eindelijk is er een platform geïnitieerd om kwaliteit in de thuiszorg objectief te meten en, nog veel belangrijker, dit openbaar te maken.
  Zo hebben burgers in ieder geval de mogelijkheid om een gefundeerde keuze voor thuiszorg te maken. CCC Zorg hoopt dan ook dat dit initiatief landelijk gevolg krijgt en volgend jaar in Den Haag weer met succes herhaald mag worden.
  De resultaten van de scan zijn na te lezen op http://www.stichtingwwz.nl.

 5. Met veel verbazing lees ik dat het nog steeds rommeld bij tsn.
  Ik zit op dit moment nog steeds in de ziektwet. Dit door een bedrijfsongeval.Ik krijg gelukkig een vast inkomen binnen per week en ben op dit moment met behulp van het UWV passend ander werk aan het zoeken. Al mijn geld wat ik te goed had heb ik via het UWV totaal uitbetaald gekregen.Tot de laatste cent.
  Vandaag de dag mag het toch niet meer gebeuren dat je elke maand moet vrezen voor je loon. Niet dat je het krijgt maar de hoeveelheid die je krijgt. Je werkt een bepaald aantal uren in de week en de werkgever is verplicht je ALLES uit te betalen.
  Het is een grof schandaal dat dit nog steeds niet gebeurd.Wanneer word hier wat aan gedaan. Zijn de mensen dan zo murf dat ze dit alles pikken. Het lijkt er wel op.
  De grote heren vullen hun zakken met jullie geld en lachen jullie vierkant uit. Het interesseerd ze geen ene flikker of jullie je vaste lasten kunnen betalen.
  Ik weet dat je de cliënten niet de dupe wil laten worden maar een lijn moet getrokken worden. 7 maanden duurt dit en hoe lang zal het nog doorgaan.
  Als het aan hun ligt nog wel een hele tijd. Onderneem actie. Ga desnoods staken maar doe iets. Voor mij is het niet meer van toepassing. Ik ben blij dat ik niet meer bij deze firma zit. Kan waarschijnlijk dit vak niet meer uitoefenen.Maar voor degene die nu werken en voor de collega’s die na jullie komen is het nog niet te laat.
  Met pijn in mijn hart kan ik zeggen dat ik vele jaren heel leuk in de thuiszorg heb gewerkt maar deze situaties verpesten een hele hoop

 6. Het verhaal wordt steeds sterker nu er bekend is geworden dat het hoofd personeelszaken van het voormalige STN-kantoor Zoetermeer voor zichzelf is begonnen. Een detachering c.q. uitzendbureau. 2 keer raden wie er bij deze persoon werken: De curatoren van STN!! Het moet niet gekker worden.

 7. Salaris plus achterstallig is betaald, met herziene salarisstroken, zelfs periode 1 zit er bij, volgens mij klopt het nu, maar dat laat ik nog even narekenen… Ben naar die bijeenkomst van de AbvaKabo geweest, kijken wat hier verder uit komt, die schrokken zich rot! Laat iedereen maar eens wat van zich horen, lijkt me dat er dan wat gaat gebeuren, zonder de WMO en AWBZ clienten hebben ze geen bedrijf, dus zelf ook geen salaris…… Die wordt vast wel goed uitbetaald iedere maand:(

 8. Nou ik kreeg mijn salarisstrook en nog kom ik te kort, het is niet veel meer, maar er zit toch een verschil in, het geld wat ze eerder hebben gestort was er weer af gehaald, dat wordt nu als het goed is maandag weer gestort, maar rekenen kunnen ze daar niet in Almelo. Ga donderdag maar eens naar die bijeenkomst van de Abvakabo in Amersfoort over TSN, ben erg benieuwd, eindelijk eens een actie van de bond ze hebben meerdere bijeenkomsten door het land heen, wie weet komt het nog eens goed met TSN!

 9. Nou gisteren maar eens gebeld, na 5 uur was er zo’n spreekuur…
  Je moet heel veel engelengeduld hebben om uiteindelijk iemand te spreken te krijgen, heb ruim een uur een bandje aangehoord nog een ogenblik geduld alstublieft, kreeg al commentaar hier thuis of ze gesponsort worden door de KPN, hoe langer je hangt, hoe meer geld voor TSN…….. Dan heb je uiteindelijk iemand aan de lijn, sorry, ik kan het niet nakijken, ik geef het door aan de salarisadministratie, argh! Maar het schijnt volgende week allemaal goed te komen met de normale uitbetaling, dan wordt ook de rest over gemaakt, nou eerst zien, dan geloven.

 10. Kreeg net ook de brief van TSN, daarin staat dat het bedrag wat overgeboekt is nou klopt, maar als ik het ruw uitreken kom ik nog zo’n 800 euro bruto tekort, in de mail die jan Kramer van TSN kreeg, heb ik hierbover eerder al een keer gezet, over mij staat dat het een voorschot is, mag het echt hopen anders heeft Huub Gerard een heel groot probleem binnenkort, de lijnen zullen woensdag wel weer overbelast zijn van de salaris helpdesk! Maar ik laat me niet hiermee afschepen!

 11. Kreeg net ook de brief van TSN, daarin staat dat het bedrag wat overgeboekt is nou klopt, maar als ik het ruw uitreken kom ik nog zo’n 800 euro bruto tekort, in de mail die jan Kramer van TSN kreeg, heb ik hierbover eerder al een keer gezet, over mij staat dat het een voorschot is, mag het echt hopen anders heeft Huub Gerard een heel groot probleem binnenkort, de lijnen zullen woensdag wel weer overbelast zijn van de salaris helpdesk! Maar ik laat me niet hiermee afschepen!

 12. Ik kreeg net via Jan Kramer van de vakbond een mail, ik plak dat hieronder even bij,
  Zoals al aangegeven zijn de basissalarissen aan mevrouw …. uitbetaald, alleen is het issue dat wij de reiskosten en de meeruren (inclusief ORT) handmatig hebben moeten verwerken. Hiervoor hebben wij een aantal zaken moeten ontwikkelen, alsmede procedures bij STN moeten aanpassen. Een en ander vergt uiteraard tijd.

  De meeruren en reiskosten periode 1 en 2 zijn inmiddels wel aangeleverd, maar zijn bij de uitbetaling van periode 3 niet juist ingelezen en daardoor niet uitbetaald. Inmiddels zijn aan de medewerkers voorschotten betaald voor deze meeruren en reiskosten. Aan mevrouw …. is een voorschot betaald van EUR …..

  In de basis staat alles nu zoals het moet zijn. Dit betekent dat vanf periode 4 de meeruren en het betaalde voorschot verrekend zal worden, en dat de meeruren over periode 3 regulier in periode 4 uitbetaald kan worden.

  Ik begrijp de gevoelens van mevrouw ……., echter ook enig begrip vraag ik voor de gevolgen van een overname uit faillissement en de aanpassingen die aan beide kanten hiervoor gemaakt moeten wordenZoals al aangegeven zijn de basissalarissen aan mevrouw …… uitbetaald, alleen is het issue dat wij de reiskosten en de meeruren (inclusief ORT) handmatig hebben moeten verwerken. Hiervoor hebben wij een aantal zaken moeten ontwikkelen, alsmede procedures bij STN moeten aanpassen. Een en ander vergt uiteraard tijd.
  Dus we wachten maar weer af…..

 13. inderdaad wij hier in de regio zoetermeer hebben ook niets gekregen. wij leven nu ook van de kinderbijslag. Krijg inmiddels ook nog wel een paar duizend euro. Heb eerlijk gezegd ook geen zin meer in mijn werk. wil best wel hard werken maar niet op deze manier.
  Ik ben verpleegkundige maar ga op deze manier nog liever schoonmaken mijn gezin moet toch eten.

 14. inderdaad wij hier in de regio zoetermeer hebben ook niets gekregen. wij leven nu ook van de kinderbijslag. Krijg inmiddels ook nog wel een paar duizend euro. Heb eerlijk gezegd ook geen zin meer in mijn werk. wil best wel hard werken maar niet op deze manier.
  Ik ben verpleegkundige maar ga op deze manier nog liever schoonmaken mijn gezin moet toch eten.

 15. Net het geld van het UWV gehad, de mail gelezen van die Huub Gerard dat de salarissen herzien zouden worden en dat er gister gestort werden wat we te kort kwamen, nou mooi niets tot nu toe…… Ik heb de bond maar weer gemaild, kan in ieder geval weer ademhalen, mijn rekening is weer een stukje aangevuld, hoop dat de rest ook vlug het geld krijgt waar het nog recht op heeft via het UWV.

 16. Beste allemaal jullie zijn van de regen in de drup gekomen ik zit met tranen in mijn ogen jullie verhalen te lezen. Een advies zoek de media op vertel je verhaal maar dan wel massaal. Mail, bel naar de bekende consumenten programma’s. Kamer vragen helpen ook niets, hang het aan de grote klok. Hoppelijk krijgen jullie je geld. Missschien is het raadzaam om de (als je die hebt) je rechtsbijstand verzekering erop te zetten. Maar doe iets jullie hebben er recht op en geef die directeuren van TSN een koekje van eigen deeg. Ik wens iedereen heel veel sterkte.

 17. Ik kreeg net een reactie van die meneer Kramer van de vakbond, hij hoort maandag van Huub Gerard, financieel directeur, hoe het zit met mijn geld, ik ben tot nu toe tevreden over wat de vakbond doet, maar laten we elkaar nou niet aftroeven over wie wat doet, ik werk ook in de wijk maar hoor van mijn collega op kantoor dat ze totaal geen geld krijgen voor de weekenden en avonden als er weer wat aan het rooster veranderd moet worden… Ik krijg mijn koffie wel bij de client, daar zorg ik zelf wel voor!

 18. TSN is een rattenbende. Ze houden het geld liever zelf. Dit gaat al jaren zo daar door het hele land heen. Ze zijn al veel vaker op de vingers getikt door de vakbond maar het helpt niet. Nogmaals er moet actie gevoerd worden want deze ellende komt uit zichzelf nooit goed!

 19. Luister nu allemaal jullie in de wijk krijgen tenminste 100% uitbetaald ook al is het zonder de variabelen.
  Wij als kantoor krijgen al maanden 65% en ook hier gaat alles door qua hypotheek etc….
  Waarschijnlijk en dat heb ik ook gezegd in Almelo, snappen ze niet dat in de randstad alles WEL doorgaat.
  Maar deze site is in het leven geroepen om elkaar te steunen toch en niet om iedereen nog bozer te maken.
  Laten we elkaar met respect behandelen.

 20. Ik kreeg net ook de salarisstrook, het klopt niet! Ik kom hier vreselijk op tekort, ORT Januari vergeten ze spontaan, kan de overuren niet terug halen, kilometer vergoeding klopt niet, veel te laag, ik wordt net als de rest flink genaaid door de heer Torny en kornuiten, ben al genaaid door STN, nu weer door de nieuwe baas, net alles doorgemaild aan de vakbond, maandag maar eens even bellen met die vriendelijke meneer van de bond, kijken wat hij er mee kan anders gaat alles richting de belbus, Radar of wat voor programma dan ook! Ben het meer dan zat om met een kruimeltje afgescheept te worden.

 21. Van wie heb je dat gehoord??? Ik mag aannemen dat het over je overuren, ORT en kilometervergoeding gaat, ik kom ook een eind in de buurt van de duizend euro over jan. en febr. Mijn bodemloze put zou het fijn vinden als er weer eens een bodempje inkomt, zal echter een karige Pasen worden, ach waren we al aan gewend na een erg karige kerst 🙁

 22. Net de vakbond gebeld, staat een nummer op het forum van TSN, die meneer Kramer heeft net de mail van me gehad met klachten, hij gaat contact opnemen met meneer Torny vanmiddag, ik krijg eind van de middag bericht van hem, ik ben het meer dan spuugzat, als dit niet werkt dan ga ik het hoger opzoeken, wij zijn geen sloofjes van TSN die je niet hoeft te betalen.

 23. nu ik heb ook dubbel gehad vorige maand maar dat word deze week weer terug geist dus word het wachten op het uwv maar aan effe?? hoe kom je erop dat ze donderdag as gaan betalen?? onder aan mijn brief stond 5 a 6 weken hoop wel dat het binnen gaat komen want de maanden duren erg lang

 24. Wat ik denk is dat we het toch nog even moeten afwachten…
  Het is niet leuk en het is natuurlijk belachelijk dat je niet je complete salaris ontvangt.
  Maar begrijp wel dat TSN dus een hele grote organisatie is en die tegelijk met STN nog een zorgaanbieder heeft overgenomen.
  Ik denk dat wij te makkelijk denken van dat is toch zo gebeurd.. Maar elke organisatie werkt met andere programma’s Ik denk dat we blij mogen zijn (voor diegene die zijn overgenomen) dat wij zijn overgenomen! Het had ook anders kunnen lopen!
  Dan maar naief…. Maar ik denk met de pers/media ect dat het misschien alleen maar nare gevolgen zou kunnen hebben.
  Misschien duurt het nog een paar maanden… maar als alles straks klopt hoor je ook niemand meer!

 25. ik denk dat de volgende stap is om een intervieuw met een krant te geven zodat het landelijk bekend wordt.
  door hier nog reacties neer te zetten wordt door weinig media mensen bekeken , en dit wanbeleid moet naat buiten gebracht worden. (klokkenluider noemen ze dat) het kan als je daar nog werkzaam ben wel gevolgen hebben voor je werk de meeste klokkenluiders moeten een lange adem hebben om het vol te houden meestal worden ze op straat gezet zonder pardon en dan is je financieele plaatje helemaal afgebrand.
  Wat er gedaan moet worden denk ik is dat jullie jullie je moeten gaan bundelen en naar de bond stappen (degene die daar lid van zijn ) en met zijn alle in protest gaan, zo kan je alleen wat bereiken, maak je sterk met jullie alle de zorg kan niet zonder jullie.
  de bond is er toech om ons te helpen??
  zo nodig kan je vanuit de bond ook rechtshulp krijgen in dit arbeidsconflict.

 26. iedereen die gedupeerd wordt moet een brief of een mail sturen naar het zorgkantoor en naar de Nederlandse Zorgautoriteit want dit hele gebeuren vindt plaats onder hun verantwoordelijkheid, en alleen zij hebben de macht om TSN te corrigeren. De politiek kan ook en de media ook. dat moet dan in grote getalen gebeuren want zoals het nu gaat zal de terreur van het structureel niet betalen alleen maar door gaan, niemand komt voor ons op zodanig dat er iets verandert. we zijn het toch allemaal zat dat we zo worden behandelt? Wel werken maar niet volledig uitbetaald worden?

 27. Dat TSN in bepaalde delen van het land als onderaannemer werkt heb ik ook begrepen. Maar inderdaad: moeten wij daar de dupe van worden? dat is weer een voorbeeld van de gekke manier waarop de zorg is georganiseerd. Wanneer realiseert dat zorgkantoor eens dat wij het werk doen waar iedereen van vreet! Ook die kantoor mensen. Voel me zo langzamerhand een ouwe socialist maar het lijkt me logisch dat een mens verontwaardigd en in paniek raakt op deze manier.

 28. ok bedankt weer wat geleerd. In ieder geval is de titel van dit forum al een tijdje gedateerd. De titel is zo langzamerhand “TSN wanbetaler in de zorg”. Dat bleek al eerder uit de reacties direct na de overname en dat blijkt nu ook uit de praktijk die we zelf meemaken. En omdat niet iedereen het geluk heeft over te kunnen stappen naar een nieuwe werkgever die wel normaal betaalt moeten we bedenken hoe we het kunnen bereiken dat we wel normaal uitbetaald gaan worden voor al het werk wat we doen, want wat nu gebeurd is te gek voor woorden.

 29. Er wordt niet echt actief meer gereageerd op deze site. komt denk ik ook omdat je heel lang naar beneden moet scrawlen om de laatste reactie te lezen en er een nieuwe aan toe te voegen. Daarmee verdwijnt op een lullige manier ook dit forum uiteindelijk. Ik stel voor een nieuw forum te openen ondre de naam “TSN wanbetaler in de thuiszorg”. Mijn mening is dat er een doordacht strategisch plan ten grondslag ligt aan het structureel niet normaal uitbetalen van het personeel. Dat kan alleen worden aangepakt als we een krachtig geluid laten horen met heel veel reacties over dit verschrikkelijk probleem en deze asociale wantoestanden door gedupeerde verzorgenden en verpleegkundigen. Als TSN niet in staat is zijn personeel normaal te verlonen voor bewezen diensten, dan moeten zij geen bedrijf beginnen. Ze duperen de zorgverleners en halen de motivatie weg. directie en managers worden wel uitbetaald maar wij niet!?

 30. heb de papieren ook binnen en ja nu afwachten en bloemetje ik vind 3 weken niet meer te overzien wie zegt dat het niet langer gaat duren we zitten er al heel lang op te wachten maar we zullen zien ik zit tot aan me nek in de schulden heb wel gelukkig een andere baan alleen ja nu mijn geld nog van het uwv wens iedereen sterkte en we wachten het maar weer af

 31. Ik reageer als iemand die is overgenomen. i heb nu nog geld tegoed van TSN uit het faillisement en het UWV heeft gezegd dat dat vanaf de dag van het faillisement 24 weken kan gaan duren. Voorschot was niet mogelijk. Daarnaast heb ik nu nog geld tegoed over periode 1 en 2 van TSN, overuren, onregelmatige uren en reiskosten. Contact is opgenomen met de administratie van TSN maar daar weet niemand van iets. Bij mij staat het water ook aan de lippen.

 32. Dus als ik het goed begrijp worden de papieren van het UWV naar het huisadres gestuurd, nou maar hopen dat de postbode zijn werk wel goed doet… Tot op heden nog niets ontvangen, ben ook een tweeverdiener, ik dan met een partime baan, mag echt hopen dat TSN nou deze periode goed betaald, dus ook de overuren, anders is het een zeer droge boterham komende maand, want dat voorschot halen ze terug wat ze teveel betaald hebben. Voor hun logisch, maar mijn auto rijdt niet op water, dus zouden toch de overuren uitbetaald moeten worden, anders wordt het fietsen, dan krijgen ze lekker lange reistijden voor de kiezen volgende periode! En de rechtsbijstand ga ik dan maar eens inschakelen, straks gaan ze ook spontaan failliet en kan ik fluiten naar mijn geld als het langer dan 13 weken is!

 33. Zoals … al vroeg, ik heb voor al mijn “oude” collega’s deze site en mijn commentaar naar “Den Haag” gestuurd. Er moet nu aan deze ellende wat gedaan worden. Zodra ik een reactie van de politiek heb, zal ik het op deze site zetten.

 34. zo gisteren eindelijk de brief van uwv binnen met de eindafrekening. Die klopt zo waar.
  heb net een week aan de telefoon gehangen bij TSN voor salaris. Jawel ik heb de helft gekregen kunnen we een deur van intrappen. Sorry maar ik ga weg bij TSN.

 35. Ik heb het verkeerde salaris vrijdag al gekregen, ben bij de SNS, wacht nu op de 3e betaling, als die weer niet goed is gaat het hele zooitje naar de rechtsbijstand, ik ga dan maar eens op zoek naar een wel goed betalende baas! Wil best werken, ook tijdens alle ellende van STN gewoon doorgewerkt, je doet het voor de mensen die zorg krijgen, die wil je niet laten stikken, maar ook bij mij houdt het eens op. De rekeningen lopen hier ook gewoon door. Maar de curator laat idd niets meer horen afgezien van het restant van het salaris van december. De rest zou ook erg fijn zijn, samen met alle overuren die nou al bij TSN staan. Anders wordt het volgende periode op een houtje bijten. Je kan mij niet wijs maken dat ze dan nog steeds niet de salarisadministratie op orde hebben, er mogen dan meer dan 1100 man overgenomen zijn, maar dat moet toch gewoon verwerkt kunnen zijn bij uitbetaling van de 2e periode.
  Wij moeten tenslotte ook op tijd onze urenlijsten inleveren…

 36. ik heb nog helemaal niks gewoon geen contract geen ontslagbrief en niks van de uwv en van kantoor hoor ik dat alles goed komt en ik heb tsn gebeld ik sta niet in het systeem nou gaan ze kijken hoe dat kan en op salaris moet ik wachten en de rest nog nooit mee gemaakt!!!!

 37. Het valt me op dat er in de afgelopen maanden van geen enkele kant, niet van de kant van het failliete STN, niet van de kant van de curator, niet van de kant van TSN en ook niet van de kant van het UWV, openheid van zaken is en wordt gegeven naar de uitvoerenden van het werk waar alles van wordt verwacht, namelijk oude en hulpbehoevende mensen helpen , verplegen en verzorgen of kraamzorg geven. Dit terwijl het zorgsysteem daarom draait. Ik weet zeker dat zelfs de curator gewoon wel centen krijgt, de UWV ambtenaren ook gewoon hun volle maandsalaris hebben gekregen, dat zelfde geldt voor de TSN bestuurders om nog maar te zwijgen van de oude STN zwendelaren die hun zakken hebben gevuld met AWBZ geld op een schandalige manier. En wij uitvoerenden om wie het allemaal draait, die het echte werk opknappen worden behandeld alsof we debiel zijn en afgescheept met een soort fooi of zakgeld, gewoon te schandalig voor woorden!!! Maar wij verenigen ons ook niet, gaan naar ons werk en werken vaak ook op individuele basis. Ik zou iedereen aanraden die het ook meer dan beu is deze behandeling om zo veel mogelijk mails te sturen naar zorgkantoor Haaglanden en naar de Nederlandse Zorgautoriteit en ze van dit geval op de hoogte te brengen. Ook al krijg je bericht terug dat het een arbeidsconflict betreft in het geval van TSN en het een zaak is van de curator en het UWV in het geval van STN, deze gang van zaken heeft zich voltokken onder hun verantwoordelijkheid en zij hebben wel wat in de melk te brokkelen. De Nederlandse Zorgautoriteit moet de kwaliteit van de zorg in Nederland bewaken en het Zorgkantoor selecteert jaarlijks de bedrijven die zorg in natura mogen bieden in de regio. Geloof me, als wij niets ondernemen dan gaan deze praktijken gewoon door. En dit is geen ophitsend of opruiend praatje maar gewoon een gezonde reactie van iemand met een rechtvaardigheidsgevoel en veel werkervaring in de zorg. De kern van het probleem zit hem in de marktwerking die in de zorg bestaat en het wettelijk mogelijk heeft gemaakt dat slechte, zichzelf verrijkende ondernemers zich op de zorgmarkt mogen begeven, zogenaamd om op die manier door middel van concurrentie de zorg betaalbaar te houden. Maar dat lukt dus voor geen meter op deze manier en het levert voor de uitvoerenden alleen maar frustratie op en werkt juist kwliteitsverlies en corruptie en zwendel in de hand. Je kunt er ook voor kiezen om te denken: ach, na mij de zondvloed en voorlopig heb ik weer wat centen. Geloof me, de volgende keer is het weer raak en wordt er wel weer een smoes door de zorgondernemer verzonnen waarom hij tijdelijk het salaris even niet normaal kan betalen. Omdat ie weet dat ie er mee weg kan komen, omdat de politiek het toestaat. Dat moet dus sowieso eens veranderen in dit land. Het is toch verkiezingstijd nu, denk er als zorgverlener eens over na om je stem uit te brengen op een partij die de het beste met de zorg voor heeft, zoals de SP. Verder is het vak van verzorgende en verpleegkundige een mooi beroep maar het is wel een beroep en een baan die gewoon fatsoenlijk betaalt moet worden.

 38. Over periode 1 nog ongeveer 470,- tegoed van dat voorschotsalaris. Over periode 2 nog ongeveer 800,- tegoed aan overuren en onregelmatige uren over januari. het loopt alweer gigantisch op allemaal. Verkeerde registratie van het aantal contracturen etc. Daarnaast nog tegoed ongeveer 1800,- of 1900,- aan achterstallig loon uit het faillisement van stn. daar is allemaal heel veel, heel deskundig en heel hard voor gewerkt door mij. de conclusie is heel erg gerechtvaardigd dat er in de thuiszorg in Nederland structureel iets grondig mis is.

 39. in de uitbetaling van het voorschot op het salaris van periode 1 ben ik netto ongeveer 460 euro te kort gedaan. foutje in de registratie van het aantal contracturen. In de uitbetaling van het salaris over periode 2 is er wederom uitgegaan van het verkeerde aantal contracturen, daarbij geen uitbetaling van gewerkte overuren en onregelmatige uren. de teller loopt na al weer op naar ongeveer 1400,- aan achterstallig salaris over de eerste twee perioden van dit jaar. Daarnaaast nog ongeveer 1800,- of 1900,- tegoed uit het faillisement van stn. Is heel hard, heel erg veel en heel goed voor gewerkt en is erg veel geld waar ik recht op heb.

 40. Ook hier alleen een dubbel basissalaris, geen ort, kilometervergoeding en overuren uitbetaling. Wel via de mail te horen gekregen dat ze volgende maand het basissalaris inhouden wat nu te veel is betaald, klinkt leuk, maar eerst eens mijn volledige, goede salaris, met alles erbij, ook van de afgelopen periodes. Het UWV mag ook wel komen met het geld, begrijpelijk dat mensen in de WW eerst krijgen, maar mijn rekeningen lopen ook door, mijn bankrekening heeft nu begin van de maand al een rode kleur, wie betaald mij die extra kosten terug??? Niet het UWV of TSN:(

 41. ik kreeg net van iemand van de bond een mailtje maar helaas ben ik geen zzper dus voor de gene die dat wel is of je mee wilt praten over wat je wilt dat er geregeld word voor een zzper je krijgt 50 euro voor 1,5 uur dat geld had ik kunnen gebruiken omdat ik nog steeds niks ontvangen heb geen geld maar ook geen brief

 42. heb nog niks gehad of gehoord over het geld en begin het steeds irritanter te vinden want ik loop met veel schuld dankzij hun en lees nu dat er een aantal zijn die het gehad hebben en waar het van onderweg is nou hoelang moeten we nog wachten

 43. ook ik heb een betaling gekregen,jaaaaaaa daar komen we de maand wel weer mee door maar niet heus en van de formulieren die we moeten onder tekenen is ook nog niks bekend het gaat nu allemaal wel erg lang duren!!!!!En het uwv hoor je ook totaal niks van en als je ze belt dan mogen ze geen informatie aan je doorgeven en verwijzen ze je naar het hoofdkantoor van het failliete STN waar je ook geen duidelijke antwoorden krijg ja alleen dat ze erg hard aan het werk zijn om alles in orde te krijgen ppppffffff.

 44. Ik was gisteren op de vergadering. Het was kennis maken met TSN in zijn algemeenheid en de directeur Jan Torny in het bijzonder. Het kwam op mij prettig over. Nu de praktijk nog even afwachten maar ik ben positief! Er was een introductie filmpje. TSN werd in het kort beschreven door Jan Torny en er konden vragen worden gesteld. Ik was op de hoogte gebracht via een brief.
  Goede sfeer gisteravond vond ik persoonlijk. Geod gevoel tot nu toe, al mag iedereen het zijne er van denken. Werk ze.

 45. ik ben niet geweest maar het was een vergadering voor voorstellen van tsn voor de zorg denk ik de kraam had het volgens mij al gehad maar dat weet ik niet zeker maar van mijn collega s heb ik begrepen dat ze zich voor het domme hielden en dat we moeten afwachten nee daar heb je wat aan

 46. aan mourj1 ik had ook een brief ontvangen dat er gister een bijeenkomst was in almere maar ik ben er weg ik heb gister ook gebeld om te vragen wanneer we de formulieren moesten ondertekenen omdat het toch wel erg lang gaat duren ja zeiden ze we weten het niet wij horen er ook niks meer van nou lekker sta al achter m,et huur en gas en licht thnx is echt een zooitje

 47. ik heb nog niks gezien salaris en geen contract en dan bel je hebben ze geen antwoord maar vanavond vergadering misschien kunnen ze het vertellen want er is wel veel onrust vooral thuis word niet zo gezellig meer mijn vriend red het ook niet meer om mijn rekeningen te betalen

 48. ik heb ook geld en brief van UWV ontvangen. Het is tot op heden nog niet gelukt door STN om de juiste gegevens aan te leveren. UWV heeft wel overicht van mensen die werkeloos zijn gewordendoor het faillissement.Willen ons niet nog langer zonder geld laten zitten. Dus vandaar dit voorschot. Je krijg max € 1500,00 netto voorschot (krjg ik alng niet maar…..) Heb wel vrijdag aanvraag vordering getekend. Dus er zit gelukkig schot in de zaak kan je het ook een beetje verwerken en gelukkig wat meer financiele armslag.

 49. ik heb in januari een contract aangeboden gekregen door tsn
  ondertekend en terug gestuurd
  en na 1 week kreeg ik en brief dat het een fout was, en ik het contract moest vernietigen
  blijkt dat de administratie van tsn een puinzooi is !!
  vadaag is er geld door uwv op mijn rekening gestort ( betalingsonmacht kasbetaling)
  zit momenteel in de wia en snap er niks meer van
  heb rechtsbijstand ingeschakelt, want hier klopt nergens wat van

 50. Nou ik kan je gevoel wat dat betreft heel goed begrijpen hoor,het is ook niet niks als je al die jaren met zoveel plezier hebt gewerkt en dat er dan op deze manier een eind aan moet komen.En dat je als laatste nog de troep van een ander op mag ruimen voordat je gaat.Maar ik wens je in ieder geval heel veel sterkte en hoop dat je weer iets anders vindt wat je leuk vind.

 51. Dat is ook eigenlijk wat ik er mee bedoel,maar ben zo kwaad dat is vanalles eruit gooi.Als ik daar mijn collega’s mee heb beledigd sorrie daarvoor dat was niet de bedoeling ervan.Maar ze brengen ons in de problemen krijgen gewoon hun geld en wij zitten met de problemen hoe we het deze maand moeten gaan redden.Dat begint maar een bedrijf laat mensen knalhard voor ze werken,ze laten de boel klappen en beginnen ergens anders gewoon opnieuw en hoe het met de medewerkers verder gaat zal ze een rotzorg zijn.

 52. Het blijkt wel weer, veel onvrede, veel verwijten, MAAR wel naar de verkeerde personen. Degene die dit veroorzaakt hebben blijven alsnog buiten schot, ja de directie: Vivian en Diederik! Richt daar de peilen eens op, ook via de media. Vanaf die kant hoor je niets, geen verontschuldiging, helemaal niets. Zij blijft als adviseur, krijgt wel betaald! Adviseur in wat, hoe snel je een bedrijf op z’n kont helpt en medewerkers tot wanhoop drijft? Media alsjeblieft, doe hier iets mee!

 53. Dames dames dames…..een beetje kalmte!!!!!! Laten we rustig blijven en ons niet verlagen tot roddel en achterklap! Gooien met rotte vis….nou nee!Op deze site graag informatie uitwisselen en adviezen geven, een steuntje in de rug….maar niet deze toon aanslaan. past niet!

 54. Nou er werkt daar helemaal niemand voor niets hoor ze krijgen gewoon hun salaris,en als ze daar zitten te werken ook voor hun eigen centen dan mogen ze wel eens doorwerken want het heeft nu wel lang genoeg geduurt he!!!!En jullie die zo makkelijk praten die hebben gewoon inkomen en wij kunnen daar voorlopig nog op wachten,dus ,,Petje Af,,voor diegene die het al ie tijd al moeten zien te redden zonder inkomen zou ik zo zeggen.

 55. Bedankt voor de reacties, hier kan ik wat mee!
  Vind het heel erg om de stap te moeten nemen, en was echt nooit van plan om weg te gaan, maar ik trek het niet langer zo. Ik hoop dat iedereen snel salaris krijgt en er snel bovenop komt. Sterkte allemaal!

 56. Het is toch eigenlijk niet te geloven dat een failliet bedrijf(dus eigenlijk geen bedrijf meer)nog bepaald wanneer wij onze centen krijgen!!!!!Ze doen het lekker op hun tempo want wat maakt het allemaal uit zij krijgen hun salaris toch wel he,en wij mogen wachten en moeten onze mond houden nou mooi niet dus!En Medewerker je hebt dat gedeelte goed gelezen hoor ik mag hopen dat dat gebeurt,en heel rot voor de medewerkers dan maar die denken nu ook niet aan hun collega’s waar ze al jaren mee werken hoe die het nu hebben he!!!Jullie krijgen je geld en wij mogen nog in de wachtkamer.

 57. Je moet alleen rekening houden met het wettelijke opzegtermijn van stn. 4 weken bij dienstverband korter dan 5 jaar en 6 weken bij een dienstverband langer dan 5 jaar.
  Dit termijn ingaande op 5 januari, datum ontvangst van brief stn ontslag n.a.v. failliet bedrijf. Deze periode hoor je wettelijk door te werken hierna kan je stoppen met werken en bij het uwv melden dat er door fouten geen contract en salaris is betaald. Zij kunnen je advies geven, maar weten zelf ook niet veel. Dit omdat stn op een slakke tempo de administratie op orde probeert te krijgen met lonen etc. Stn moet deze nl voor de uitkeringen kunnen overleggen maar dit gaat erg lang duren. Heb eerder faillisiment meegemaakt maar zo raar als dat het nu gaat heb ik nog nooit ervaren. Kraamverzorgende TGC heel veel succes. TSN beloofd meer dan dat er tot nu toe waar gemaakt kon worden. 2 weken terug contracten beloofd, ik heb ook nog niks. Betalingen volgens CAO, wat inhoud 2 dagen voor het einde van de maand moet het geld bij de werknemer op de rekening staan. Mooie beloofte maar mijn rekening staat leeg. En de rekeningen moeten wel betaald worden. Ik heb vernomen dat degene die wel betaald zijn maar 50 % hebben gekregen.

 58. Bedankt voor de reacties. Ik kan natuurlijk niet zeggen bij wie ik ga werken, wil graag anoniem blijven. Ik ben niet bang dat ik kan fluiten naar mijn geld, het belangrijkste is om te weten dat ik in de toekomst wel mijn salaris iedere maand op tijd krijg betaald. Nu heb ik namelijk ook geen geld meer. Het geld wat ik nog tegoed heb krijg ik wel via de bond en de rechter.

 59. Ik ben kraamverzorgende bij TGC, en heb nog geen salaris en geen contract. Ik wil nu graag omdat ik geen lekker gevoel heb bij TSN een overstap maken naar een ander kraambureau. Weet iemand of ik omdat ik geen contract heb getekent dan ook geen opzegtermijn heb? Hopelijk weet iemand het antwoord, ik kan er namelijk niets over vinden op internet.

 60. @ KV Almere… Voor wie werk jij? Je collega’s ? Om je baas een plezier te doen ? Of om geld te krijgen zodat je de maand rond komt?
  We hebben nu al 2 maanden geen loon gehad … Van STN kan ik dat begrijpen..Die zijn failliet en nu moet het UWV dat regelen en dat kan even duren ja.. Maar TSN met hun goede wil hebben ons overgenomen als gezond bedrijf dus verwacht ik wel dat ik van hun op tijd mijn loon krijg! Heb het langzaam gehad met al die onbekende bedrijfjes.. En als jij me nog op m’n wekker gaat werken ga ik des te harder solliciteren! Voor mij (en jou!!!) 10 anderen hoor ! Ben maar niet bang…

 61. @bijna exmedewerkster. Volgens mij haal jij twee zaken door elkaar. De afhandeling van de faillissementsuitkering (van STN) door UWV staat los van TSN. TSN heeft slechts de failliete boel overgenomen met het grootste deel van de activiteiten,het personeel en cliënten. TSN heeft niet het faillissement van STN veroorzaakt.Dus jouw verwensingen richting TSN zijn onterecht.

 62. Nou ik heb al weken contact met het UWV en je wordt idd van het kastje naar de muur gestuurd.Er was van mij en van andere collega’s niet eens bekend dat wij ziek zijn en dat is dus ook niet doorgegeven aan het UWV.De formulieren die we moeten tekenen worden waarschijnlijk eind volgende week pas verstuurd dan moet je het goed na kijken voordat je tekent en dan terug sturen naar STN??Die kijken het vervolgens weer na en dan gaat het pas naar het UWV die het dan ook nog een keer moeten nakijken en dan pas aan ons gaan uitbetalen.Dus met andere woorden het kan nog wel eens een maand of misschien wel 2 gaan duren voordat we dat geld hebben.En in de tussentijd draaien de rekeningen gewoon door en of je te eten hebt dat maakt hun niks uit en je excollega’s behandelen je ook als een melaatse!!!!!Maar ik maak me niet meer druk hoor ze zakken er allemaal maar in en idd het moet nog maar heel even duren en ik zoek idd de media op dat dit zomaar kan in nederland zeg dat je gewoon mensen met of zonder gezin zonder geld kan zetten.Ik heb hier totaal geen woorden voor alleen dat het een grote K ….bende is en dat ik het meer dan spuugzat aan het woorden ben.Mag hopen dan dat hele TSN binnen een jaar ook op z’n bek gaat met iedereen erbij en dat ze dan eens mogen meemaken wat wij nu meemaken.

 63. Ik heb ook nog steeds geen loon gehad .. Ook geen voorschot! Ben het spuugzat!!! Ga ik ook zorgen dat ik er zo snel mogelijk weg kan! Dat ze het zich bekijken! En diegene die er wel werken…. Zorg dat je ergens aan het werk komt! Zonder ons zijn ze NIKS !!! Kan niet wachten tot TSN failliet is !

 64. ik heb begrepen dat er mensen zijn die weer niet een heel salaris hebben gekregen. Ga op zoek naar werk waar je dit wel krijgt. Er zijn genoeg kraambureau’s die jullie kunnen
  betalen en wel graag willen hebben.
  Je word inderdaad bij tsn aan het lijntje gehouden en uitbetalen doen ze al jaren niet op tijd. En voor degene die deze stap niet durven nemen heel veel succes. IK ben blij dat ik het zinkende schip heb verlaten.

 65. Ik heb vrijdag ook zitten bellen naar TSN .. Kreeg ik de receptie eraan…Ze konden me niet meer door verbinden omdat er teveel mensen in de wacht stonden… Of ik maandag kon terug bellen?!?!?! Heb er langzaam nu al genoeg van! Als ik maandag geen loon heb ,ga ik ook solliciteren…. Bah bah..

 66. voor iedereen die nog niks gehad heeft of maar bitter weinig wens jullie heel veel sterkte en voor de mensen die een andere baan zoeken schrijf zoveel mogelijk sollicitatie brieven het lukt jullie wel ik begin dinsdag bij een andere baas weer zekerheid in me leven na weken in een hel te hebben geleeft

 67. Voor de 4-weekloners is de opzegtermijn ingegaan op 04-01-2010,
  voor de maandloners op 01-01-2010.
  Stond in een mail die vorige week is verstuurd op kantoor.
  Het is idd aan je leidinggevende om jullie te informeren.
  Ik heb mezelf ingeschreven bij UWV werkbedrijf ( en een afspraak gemaakt), daarna kun je doorgelinkt worden voor het aanvragen van WW.
  Dit heb ik ook gewoon gedaan en ik ben vandaag gebeld.
  Ik heb uitgelegd dat het alleen maar langer gaat duren voor ik WW krijg als ik nog langer wacht en het was geen enkel probleem, wordt gewoon in behandeling genomen.
  In de mail van kantoor stond ook dat je jezelf z.s.m. moet inschrijven bij het werkbedrijf.Vandaag had ik overigens een brief van het UWV waarin hetzelfde stond…
  STN regelt dus niet je inschrijving

 68. ik heb mijn contract wel binnen niet getekent want ik ga niet mee ik heb een andere baan
  heb vandaag salaris binnen eindelijk weer normaal eten maar mijn contract klopte dus niet .
  en ik heb rabo hoop voor jullie dat het er ook vandaag anders morgen op komt te staan en ja ik ben weg nu bij dit bedrijf wens jullie het beste

 69. Zoals te verwachten. Deze maand wordt 65% van ons bruto basissalaris uitbetaald.Omdat onze gegevens nog niet correct in het salarissysteem van TSN verwerkt zou zijn.Bij de salarisbetaling van Febr. wordt ook Jan. verrekend.RA RA HOE KUNNEN ZE DAN WEL 65% UITREKENEN??

 70. Ik zit net te lezen dat tsn geen contract rond krijgt van de gemeente voorburg. Gemeente had een contract tot april met stn en doet de zorgen nu over naar de overige zorgverlenende instanties die een contract hebben met de gemeente.
  Krijgt tsn contracten rond, weet iemand hier iets van. Ik heb nog geen contract binnen en als ik bel naar kantoor krijg ik te horen dat ik er wel bij zit en dat ze vorige week zijn verzonden. Per postduif zeker die onderweg de weg is kwijt geraakt en geen tomtom heeft, want ik heb nu 8 dagen later nog niks ontvangen. Ik ben benieuw wie er geld krijgen van tsn laat het even weten als je iets binnen krijgt. Ik durf bijna niet te kijken op mijn rekening want leeg is leeg.
  Zijn er medewerkers die al een contract getekend hebben en was dit contract gelijk????

 71. ik ben van de week al bij het uwv geweest ze kunnen het niet versnellen en ze geven geen voorschot dus ja betekent nu gewoon geen eten meer op het bord hoopte echt dat het er vandaag op zou staan krijg wel een mailtje van kantoor dat we als hunb de papieren hadden we opgeroepen zouden worden om ze te tekenen en dan duurd het nog 4 weken voor dat het op je rekening staat dus word wel eind maart dus

 72. Wat een ellende allemaal en zeker voor diegene die er alleen voor staan,ik vind het echt schandalig dat dit allemaal zomaar kan hoor!!!!!!Nou ik ga wel naar het UWV en ben benieuwd wat ze daar te melden hebben,het formulier dat we krijgen is toch voor achterstallig loon en vakantiedagen enz enz en naar het UWV ga je voor je uitkering dus die gaan me maar gewoon netjes helpen,ook ik ben het zat en ben ook aan het einde van mijn spaarrekening eens houd het op he en het is toch niet de bedoeling dat wij buiten onze schuld om dalijk echt in de schulden te komen?????Nog effe kunnen we naar de schuldhulpsanaring nou daar pas ik voor ze moeten me echt gaan helpen.Ik laat weer wat wten als ik geweest ben.

 73. De uwv keert voorlopig nog niet uit we moeten eerst nog een soort van aanvraag formulier toegestuurt krijgen deze zo spoedig mogelijk invullen en dan krijg je pas over ongeveer 4 weken een failliesements uitkering dit kan ook nog langer duren. dus dit wordt aankomende maand de VOEDSELBANK.

 74. ja maar ik heb me juist niet ziekgemeld omdat dit niet kon werd er gezegd dus ik heb even wat vakantie opgenomen. Ik snap er niets meer van van die WW aanvragen, zou een nieuw contract krijgen alleen minder uren en weer voor een half jaar maar heb nog niets gezien. Ik ga ook in de ellende raken als er einde van de maand niets komt, kan ook bij niemand lenen. De UWV zou toch iets uitkeren had ik begrepen? Daar hoef ik toch zelf niet achteraan?

 75. ben aangenomen begin 1 februarie
  alleen ja zonder geld nog een tijd rondkomen gaat me gewoon niet lukken ik kom straks echt heel diep in de schuld en ja heb niemand om het te lenen maar toch hoop ik dat het er snel opstaat zit behoorlijk in een dip

 76. beste ziektewet
  wat je heb gedaan is goed je heb je ziekgemeld gelieve dit ook via email door tegeven dan heb je teminste bewijs
  volgende schrijf je in bij uvw voor ww uitkering
  dit raad ik ook iedereen te doen als je maar wacht krijg je je geld alleen maar later
  schrijf je je in dan krijg je teminste ww op tijd

 77. Ik ben een medewerkster uit de wijk, ben na 6 weken stress en maar doorwerken eindelijk kapot gemaakt. Heb alleen de brief gekregen dat STN failliet is maar heb nog geen contract gezien. Snap er helemaal niets meer van. Heb nu wat vakantiedagen op moeten nemen( die ik niet heb)want kan mezelf volgens mijn leidinggevende niet ziek melden. Ik weet inmiddels niet meer wat ik moet doen. Ben al 6 kilo afgevallen en loop alleen nog maar te shaken. Het einde van de maand komt er weer aan en kan nu zonder salaris echt mijn rekeningen niet meer betalen, laat staan dat ik al mijn bezinekosten die ik al die tijd al maak nog kan betalen. Heb al zoveel bonnetjes ingeleverd maar nog nooit iets teruggezien. Wie weet raad? wat kan ik doen?

 78. Ik heb afgelopen week mijn uitkering aangevraagd kan je dus gewoon zelf doen je hoeft niet te wachten op die papieren van het uwv. donderdag aangevraagd vrijdag al gebeld over 4 weken mijn eerste uitkering.
  Dus raad iedereen aan die een uitkering moet aanvragen het gewoon lekker zelf te doen.
  anders kom je echt te lang zonder geld te zitten aankomende maand zal al zwaar genoeg worden zonder geld.

 79. het uwv heeft mijn contract gelezen en zei al hier kan je niet mee accoord gaan
  maar ik heb een andere baan nu
  maar ik geef toe er zijn er veel die kwaadspreken maar dan kan je negeren en wel de waarheid neer zetten kijk ik ben ook heel boos geweest en eigenlijk nog want ik hoorde hoop dat het geruchten zijn maar pas als je het contract had getekend konden ze betalen maar ik blijf hoop houden en eerlijk is eerlijk ben door kantoor erg goed geholpen ondanks de problemen en shit wat we op ons dak gehad hebben en degene die daar verantwoordelijk voor is mogen ze kielhalen van mijn apart
  iedereen een fijn weekend

 80. jeetje kraamverzorgster heb je inmiddels al wat anders gevonden. zelf heb ik nog steeds geen contract binnen, weet ook nog niet wat er in staat dus weet niet of ik blij moet zijn. kan me voorstellen dat je niet tekent maar heb je al gebeld waarom het anders is dan je vorige, dit mag nl niet volgens het uwv contract dient gelijk te zijn aan wat je nu had. maar ik ben het wel een beetje met een lezer eens want er zijn er een hoop die kwaad spreken en nu waarschijnlijk hielen likken.
  Heeft iedereen inmiddels een contract gekregen of zijn er nog meer die niks gehoord hebben, ben benieuwd wie mij volgende week gaat betalen.

 81. Beste allen,

  Opzegtermijn voor medewerkers die een ww-uitkering aanvragen
  Met het UWV is afgesproken dat de opzegtermijn voor de maandloners ingaat op
  1 januari 2010. Voor de 4-weekloners gaat de opzegtermijn in op 4 januari 2010. De opzegtermijn wordt bepaald door het UWV. Over de duur van je opzegtermijn en de daaruit voortvloeiende ontslagdatum ontvang je zo spoedig mogelijk bericht van het UWV afdeling faillissementen te Utrecht. Gedurende de opzegtermijn, als hier recht op bestaat, je niet elders het werk hebt hervat en beschikbaar bent voor het aantal uren dat je vanwege faillissement bent ontslagen ontvang je een faillissementuitkering ter hoogte van je bruto loon als dit ook op je loon werd ingehouden en overige vaste looncomponenten. In deze brief die je binnenkort ontvangt staat tevens vermeld op welke wijze je de ww-uitkering kunt aanvragen.

 82. Heb een keurig kontrakt binnen wat niet afwijkt van het kontrakt dt ik alhad. Alleen worden overuren 1x per half jaar uitbetaald i.p.v. 1x per kwartaal. Hebben maandag avond vergadering gehad. alles duidelijk uitgelegd gekregen, volop gelegenheid om vragen te stellen. Inderdaad…als je negatief bent solliciteer elders waar je het beter naar je zin zou kunnen krijgen. Voor Astrid, Nicandra en de meiden aan de telefoon…..Chapeau!!!!! Altijd bereikbaar, altijd bereid vragen te beantwoorden. Ik zelf ga “gewoon” door met zorg geven zoals ik dat al jaren doe. ( naar tevredenheid van clienten en mezelf!)Iedereen die mee gaat en mee wil…….veel werkplezier!!!!!!!!Groet!

 83. de reden van mijn ontslag overbodig ze heben zelf genoeg kantoorpersoneel dus moeten er keuzes gemaakt worden, dus kan wel naar mezelf kijken..en goed gemotiveerd personeel dat waren we echt wel!als de directeuren/leidinggevenden eerst eens gaan beginnen
  met eerlijkheid en meer waardering zullen ze verder komen als waar ze het jaar mee geeindigt zijn..

 84. ik lees al even mee en jeetje wat een gezeik allemaal als je niet voor tsn wil werken doe je het toch fijn niet voor jou weer een ander zo krijgen we een team met goed gemotiveerd personeel! mensen die niet mee mogen moeten misschien die eens kijken wat daar de reden van is ? wij hebben een kei van een leiding gevende ik noem naam en paard ( astrid ) 24 uur per dag bereikbaar niet alleen nu maar altijd staat voor en achter ons team tevens nicandra die wij met al onze vragen kunnen bellen en mailen die twee hebben het bere zwaar en verdienen een dikke pluim.
  ook de meiden van de planning die de meiden moet inzetten je zal in deze tijd maar op kantoor zitten.
  ik durf te zeggen dat we een top team hebben en een nog beter top team krijgen.
  vivian heb ik eenmalig ontmoet een jonge vrouw die wel interesse heeft in wat er op de werk vloer afspeelt bij toeval kwam ik haar tegen. nu gaan we naar tsn we zetten onze schouders eronder en gaan ervoor!

 85. Hoofdkantoor lees even! Kontrakten zijn binnen ziet er goed uit en hetzelfde salaris dus niet zoals ik hier las 30% minder en het kontrakt is voor onbepaalde tijd dus Hoofdkantoor ik hoop dat je dit leest en niet weer hier onzin gaat lopen verkopen. Mensen maak elkaar niet gek! Het is al erg genoeg voor velen die nu zonder werk zitten.

 86. Ja dat zeg ik al dagen dat er niks bekend is bij het UWV,maar je de woesdagploeg weet het allemaal beter he.Maar die heeft waarschijnlijk een beter salsris dan wij en hoeft zich geen zorgen te maken.En natuurlijk het nieuwe contract dus die hebben waarschijnlijk wel gewoon geld einde van de maand of hooguit begin februari.En wat er met ons gebeurt maakt niet uit joh zij hebben de steun van hun eigen trouwe Vivian toch!!!!!!Nou ik ben benieuwd wat het UWV te zeggen heeft als ze je terug bellen.

 87. Oh, wat zijn wij tevreden met Vivian. Woensdagploeg, zeker de manager van Haarlem of medewerker kantoor?????? De meeste mensen krijgen een contract met een ander salarisschaal, wat wel tot 30% minder kan zijn en dat noem je fijn. Welke steun heeft Vivian gegeven aan de medewerkers in het veld, die hebben helemaal niets gehoord, van die fijne directie. Dat dit nog een half jaar bij TSN gaat werken, schande, daar wil ik niet meer onder werken.

 88. Na 385 berichten zijn we het spuugzat er moet ons toch even wat van het hart
  Op onze vestiging wordt alles positief benaderd en zijn wij wel blij met vivian haar steun en intresse, begrip in deze onzekere en zware tijd.
  1)jullie zeuren over salaris maar het was maar 6 dagen later dan officeel gepland het had erger gekund en voor dat jullie gaan reageren ook wij zijn afhankelijk van het salais hebben gezinnen, en een hypotheek.
  2) contract, tuurlijk moet je je contract goed doorlezen of het nu van de nuon is of van je werkgever dus ook nu goed lezen en niet zeuren je hebt je contract en er zijn er dus genoeg die hem niet gaan krijgen ook wij leven met die mensen mee.
  3)En over het UWV daar zijn ze wel op de hoogte maar jammer genoeg is ons bedrij niet de enige die op dit moment failliet gaat en werken ze daar met man en macht om iedereen in hun systeem te krijgen om de eindafrekening op te stellen.
  4) wij willen onze medewerkers/sters, uit de wijk heel erg bedanken voor de steun richting ons en voor de positieve houding en inzet tijdens deze zware periode meiden/heer jullie zijn top
  Wij zien de toekomst positief in en gaan vol goede moed verder onder de leiding van Jan Torny/ TSN
  Geduld is een schone zaak !! dit soort zaken kosten tijd en zijn dus niet zo snel geregeld als het bestellen van een hamburger bij Mc Donalds.
  Groet de woensdagploeg.

 89. De enige die van dit alles wijzer zijn geworden zij de direktie en het managment,en het hardwerkende personeel wat door weer en wind de straat op moet die moeten opzitten en pootjes geven en anders oprotten!!!!!!!Ze zijn op dit moment alleen maar druk met het opnieuw doorstarten(dus het redden van hun eigen hachie)en hoe wij verder aan ons geld moeten komen dat wordt op de lange baan geschroven.Het is toch te schandalig voor woorden dat onze namen niet eens bekend zijn bij het UWV zodat ons geld op een fatsoenlijke manier geregeld kan worden.Nee het is weer het zelfde liedje eerst de hoge piefen en dan wij.Gewoon achteraan sluiten en je mond houden.Nou als ik morgen nog steeds niets van het UWV heb gehoord dan ga ik er vrijdag echt persoonlijk naar toe.Ik ben het meer dat zat dat we nu al een maand moeten teren op dat beetje geld dat we in december hebben gehad.Ik wil nu wel eens krijgen waar ik recht op heb.En ze gaan maar vrolijk verder hoor ik ben blij dat ik niet mee ga ik wil niet werken voor zo’n stelletje oplichters,over een half/jaar staat iedereen weer voor de zelfde ellende als nu want zo werken zij.Wat kan het hun schelen of jij met je kindjes geen werk en geld meer hebt of dat je met een dure hypotheek zit.Daar slapen zij toch echt geen nacht minder om want hun bedje is al gespreid.

 90. Even wat constateringen op een rij:
  1. Het valt wel erg op dat buiten de overname van het zorgpersoneel veel mensen in het management vrolijk op hun plek blijven zitten.
  Bovendien is het zo dat een groot aantal van de managers uit de oude stal van Take Good Care komen. Vriendjespolitiek, of is dit toeval?
  2. De meeste mensen die zich ten tijde van het faillissement ziek gemeld hadden, worden zonder pardon de deur gewezen,
  terwijl er gevallen bekend zijn die plotseling weer beter waren en vervolgens een ook nog eens een hogere functie toebedeeld kregen.
  3. Het is ronduit ontluisterend dat de bewindvoerders hier volstrekt overheen kijken. Ik vraag me zelfs af of de bewindvoerders wel objectief genoeg zijn.
  Al voor het personeel wist dat er sprake was van een definitief faillissement wist men op managementniveau al wie er doorgingen en met welk bedrijf.
  Wel makkelijk hè als management: Eerst je eigen tuintje maaien en de rest laten vallen als een baksteen.
  4. Gedurende het hele jaar 2009 kan de directie positieve kwartaalcijfers leveren en dan ineens klapt de boel in december. Zeer vreemd.
  Ook de financierende partij van STN speelt een dubieuze rol hierin.
  Mij is één ding duidelijk:
  Het huidige management, maar ook de voorgangers hebben gewoon zitten slapen de laatste jaren.
  Lijdzaam toe staan kijken hoe de overheadkosten dramatisch toenamen.
  Subsidies opstrijken, malafide bedrijven overnemen zonder enig diepgaand vooronderzoek.
  Het getuigd hier duidelijk van een staaltje mismanagement. De organisatie staat bol van de overgekwalificeerde mensen die totaal geen verstand van zaken hebben, maar alleen een grote mond hebben.
  Hetgeen bij directie zeer gewaardeerd werd de afgelopen jaren.
  Men heeft STN gewoon laten klappen, zodat men op een goedkope manier van hun overtollig kantoorpersoneel af konden komen.
  Vooral punt 2 vind ik ronduit schandalig als je bedenkt dat de personen in kwestie nu triomfantelijk door het bedrijf lopen en zeer amicaal naar directie doen en tegelijkertijd een afstandelijke en/of arrogante houding aannemen naar het personeel wat zijn baan kwijt is en deze maand nog moet volmaken.

 91. Beste Walrus ik ben een medewerkster en heb de vakbondsman ingeschakelt en hij heeft geen last van q koorts en weet goed wat hij doet, ik ben zelf megegaan naar het uwv en wat hij schrijft klopt inderdaad niemand daar weet er iets van af, de vakbondsman weet precies welke wegen hij moet bewandelen en daarbij komt hij is niet van de vakbond van de zorg, maar wil mij en mijn medewerkers wel helpen om ons de wegen te laten bewandelen zo als het hoort, dus bij deze wij gaan verder met het uitzoeken hoe alles zit

 92. ik hoor het als iemand zijn contract binnen heeft ben er benieuwd naar maandag op de vergadring zeiden ze dat het er woensdag zo ongeveer zou zijn maar ik teken niks eerst zien en vergelijken laat het nakijken door rechtshulp want addertjes onder het gras hebben we laatste weken genoeg gehad

 93. Nou ik weet niet wat er allemaal gaande is ,maar we worden idd knap genaaid.Ik zit zojuist op ik regeer.nl de kamervragen door te lezen en daar staan als je faillisementen aanklikt vragen die gesteld zijn of het mogelijk is dat onze fijne direktrice gewoon doorgaat met haar thuiszorg bedrijf maar dan met TSN als onderaannemer??????Dus als dat waar zou zijn dan gaan ze gewoon vrolijk verder met wat ze aan het doen waren,iedereen is zijn vaste contract kwijt en mag van onder af aan opnieuw gaan beginnen en zij huppelen vrolijk door.Maar dan met menner Torny aan het roer en zij gaan zogenaamd een half jaar helpen maar ondertussen blijft iedereen gewoon voor dezelfde werkgever werken maar je bent wel heel wat kwijt en mag weer onderaan de trap beginnen.Nou zoiets smerigs heb ik van mijn leven nog niet gehoord en als dit werkelijk waar is dan zijn we dus echt heeeel goed genaaid.Nou snap ik het hele verhaaltje nog beter wat een vieze manier van zaken doen is dit zeg!!!!!!!!!!

 94. niet tekenen als je er niet mee eens ben en helemaal niet als je niet het zelfde salaris krijgt want ze zijn wel verplicht je in de zelfde schaal en trap( je jaren)waar je in zit te laten het kan niet dat je nu opeens minder gaat verdienen dan dat het CAO aangeeft.

 95. Jullie worden allemaal genaaid,ze beloven dit en dan komt het zwart op wit anders.En wat dachten jullie van het wachten op het geld van het UWV dat gaat waarschijnlijk ook nog maanden duren er is gewoon nog niks bekend daar.Kunnen we niet beter zelf een thuiszorgorganisatie opstarten we weten allemaal wat je moet doen,een pand huren dat kan de grootste………..en er zijn genoeg mensen die willen werken he!!!!!!!maar alle gekheid op een stokje iedereen hangt er gewoon aan eerst je papieren goed na laten lezen door iemand met verstand van zaken en goed nadenken waar je aan begint heel veel sterkte allemaal.

 96. nou ik was er dus niet gister leuk om te horen dat ik niet overgenomen word ben benieuwd wanneer ze dat gaan vertellen en de een zegt dat opzeg termijn in gaat vanaf 21 dec dan weer 31 dec als ik aangemomen word is 31 jan mijn laatste werkdag

 97. Beste vakbondsman je bazelt last van de Q koorts waarschijnlijk zoals ik al eerder zei laat de vakbond eens voor deze meiden opkomen maar kwaak geen onzin.De mensen die niet meegaan naar de nieuwe organisatie weten dit al vanaf 1 januari de mensen die nu nog aan het werk zijn worden 2 dagen voor het einde van de maand gewoon uitbetaalt(basissalaris)het restant van 2009 wordt door het UWV verwerkt.Ik ga er vanuit dat deze info redelijk betrouwbaar is maar zeker weten doet niemand iets.Overigens ben ik niet de curator ik denk niet dat die zich met deze zaken bezighoudt dus vakbondsman wie tot tien kan tellen kan de hele wereld bellen het callcenter van het UWV bellen hadden de meeste werknemers of oudwerknemers zelf al gedaan dus daar had niemand de VAKBONDSMAN voor nodig ik wens in ieder geval iedereen heel veel sterkte de komene dagen.

 98. HEDEN HEB IK CONTACT GEHAD MET UVW
  DEZE MEDEWERKER WIST VAN NIKS HEEFT ANDERE MEDWERKERS GEVRAAGT DIE WISTEN OOK NIKS TOEN EVEN ROND GEBELD
  HET VOLGENDE VOOR DEGENE DIE DE ONSLAGDATUM NIET WEET IS DIT 4JANUARIE DIT BETEKENT DAN VOOR DE MEDEWERKERS 4 TOT 6 WEKEN UITWERKEN
  verder salaris wordt uitbetaald door uvw faisimenten
  daarna wordt er gezamelijk automatische voor al die mensen die ontslagen zijn ww aangevraagd verder weet ik ook nog niks maar hou jullie op de hoogte

 99. Hallo Hoofdkantoor je hebt het echt bij het verkeerde eind hoor die brief heb ik alleen maar omdat ik mijn reiskostenvergoeding had ingediend en uiteindelijk wordt dit gewoon uitbetaald en kan ik de brief van de curator in de prullenbak gooien. Had dus nog geen slapeloze nacht gehad door het hele gedoe maar jij hebt er wel voor gezorgd hoor. Wat dacht je join the club. Nou ja heb me met drie uurtjes slaap alsnog op wonderlijke wijze de dag door gesleept op het werk. Verder iedereen heel erg veel sterkte en succes bij het UWV het is een schande om mensen zonder geld te zetten!

 100. FNV,UWV en zelfs een advocaat aan de telefoon gehad en we moeten dus gewoon rustig afwachten.Dus we staan met onze rug tegen de muur,bij het UWV zijn de namen niet eens bekend wie er recht heeft op een uitkering dat moet nog uitgezocht worden.Dus eind Februari je geld????Kun je rekenen?Reken er maar niet op dus,nou ik ga als ik vrijdag nog niks heb gehoord of ontvangen naar het UWV toe en geloof me die gaan me gewoon helpen want ik zet de hele boel daar op stelten.Ik zit er nu effe zwaar doorheen.Ben benieuwd hoe die vergedering vanavond verloopt en hoop er hier dan wat over te lezen.

 101. Ook ik wordt niet overgenomen,en het verhaaltje gaat dat wij eerder ons geld zouden hebben dan het personeel dat in dienst gaat bij TSN.Nou ik wil dat nog wel eens zien allemaal.Het enige wat we nu weten is dat we in een lekker zooitje zijn beland en alles voor ons erg onzeker is.Maar ik ga morgen eens bellen om te kijken wat we er eventueel aan kunnen doen(ik vrees weinig)maar proberen kan geen kwaad toch???????Maar ik zal mijn bevindingen hier op de site zetten morgen als ik meer weet.

 102. Nou ik heb die brief nog steeds niet ontvangen en we zijn al bijna een maand failliet.Maar ik zou toch ook wel graag eens willen weten wanneer en hoe ilk mijn geld ga krijgen want ook hier gaan de rekeningen door net als bij jullie.Ik ga moregen maar eens contact opnemen want dit duurt mij allemaal te lang eind januari is al bijna in zicht en nu lees ik hier dat het wel eens eind februari kan worden nou dat ga ik ook niet trekken hoor!!!!!!!

 103. Nog even voor mensen die na 4 januari zich om de een of andere reden ziek hebben gemeld die krijgen allemaal een brief van de curator en moeten na beter melding contact opnemen het telefoonnummer vermeld in de brief van TSN maar dit betekent dus nog niet gelijk dat je ontslagen bent.
  Vandaar de brief van de curator.

 104. Hallo hoofdkantoor de curator heeft niets met onslag te maken, dat is een financiele afrekening, ze konden ons salaris toch niet meer betalen en zo gaat het altijd bij failissement. De rest moet het UWV uiteindelijk betalen mocht er niet genoeg geld over zijn. Bij faillisement wordt er door de curator als eerste altijd gekeken of de salarissen betaald kunnen worden daar is geen enkel verschil in of je ontslag hebt gekregen of over bent genomen.

 105. Nu een brief van de curator die ingevuld moet worden, heb er veel vragen bij en ga morgen even bellen. Ik wacht eerst rustig af wat ze mij aanbieden. Ik vermoed een klein kontraktje, ach en dan kan ik altijd nog eens rond gaan kijken naar ander werk. Er is genoeg vraag naar kraamverzorgenden. Nog een optie is natuurlijk een eigen kraambureautje te starten met enkele collega`s onder elkaar als het werkelijk nodig is.Ben niet van plan om er ook maar een nacht over wakker te liggen, maar ik vind het meest zorgelijk de mensen die niet een partner hebben om op te steunen financiel een mentaal in deze rot periode. Ik wens al deze mensen heel veel sterkte toe!

 106. wat gaat ze adviseren dan die zogenaamde direktrice,hoe help ik mijn bedrijf omzeep haha want dat is het enige waar ze goed in is.En het leven van haar personeel naar de klote helpen de mensen die echt het geld verdiende op straat.Zij eet er geen boterham minder om en wij moeten nog maar zien dat we deze maand een brood kunnen kopen!!!!Nou ik wens ze veel succes samen Vivian en meneer thory twee oplichters bij elkaaren ze kunnen beter onder een andere naam gaan werken thuiszorg bedrog en co.

 107. Mag ik mij aansluiten bij ex medewerker van 17/1 en moderne slavernij 10/1. Het moet een keer worden gezegd dat goede mensen toch de pluim krijgen die zij verdienen. Bij navraag bij collega’s de namen gekregen: dank aan; Miranti en Audrey, Jos en Carla, Harry, Irene, Marriet en Lida, Ly, jullie bepaalden het gezicht van CCC Zorg, wel een organisatie met een visie, onder de bezielende leiding van Ria, met hulp van Ed en Rinus. Kijk wat er van de vestigingen van CCC gebeurd zijn; Zoetermeer, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en Tilburg. Geen waarde van betekenis en waar zijn al de bovengenoemde managers en waarnemend managers gebleven? Allemaal weg! Goed beleid van TGC, STN was alleen een strategische naamsverandering. Ik dank alle oud medewerkers, van hoog tot laag, voor hun inzet in het verleden bij CCC Zorg. Tevens de leiding van Van Gool, Ellen, hartelijk dank. Een afsluiting van een ZORG cultuur.

 108. Nou bereid je er maar op voor dat het salaris niet op tijd binnen is helaas!!!!!!!En verder wil ik ook eens reageren ik zit zo al een aantal dagen mee te lezen op deze site.Weet je wat ik het allerergste vind dat iedereen gewoon door werkt omdat we een plichtsgevoel hebben naar de mensen waar we bij komen,en dat weten ze hoor daar op kantoor.Maar wie verteld ons wat??????Wie houd ons op de hoogte over de gang van zaken???????Lid van de bond!!!!Wat doen die eigenlijk voor ond behalve iedere maand een acceptgiro sturen of je even wil betalen!!!!!En verder hoor je niemand en moeten we het zelf maar uitzoeken via internet dus,en als je dat doet dan zaai je paniek???Nou paniek is er volgens mij al genoeg he onder de menden die nu aan hun laatste beetje geld bezig zijn en dalijk geen boodschap meer kunne betalen.En nu werkt iedereen gewoon trouw door terwijl je niet weet of je wel betaald krijg,maar als je volgende week naar de AH moet en bij de kassa komt dan kan je toch ook niet zeggen,,joh ik heb nu effe geen geld maar kom betalen als er weer gestort is,,Dan vragen ze of je op je achterhoofd bent gevallen.Nou ik ben dus 1 van de medewerkers die niet wordt overgenomen omdat ik in de ziektewet loop.Nou na wat ik hier allemaal lees ben ik blij dat ik daarin loop want ze mogen hun baan houden van mij!!!!Wat een grote kolerebende is dit dan zeg en dan druk ik me nog zachtjes uit hoor!!!!Wat een ellende dit allemaal met zich meebrengt zeg.En weet je wat het ergste is volgens mij is het allemaal uitstel van executie hoor dat hele TSN is ook een grote oplichtersbende als je al ie berichten leest kunne jullie beter ergens anders gaan solliciteren waar je wel zeker weet dat je aan het eind van de maand je sallaris netjes krijgt,want dat moet je hier ook nog maar afwachten allemaal.En dan maar hopen dat je over een half jaar of een jaar niet weer in het zelfde pakket komt te zitten,want zo hard als ie TSN nu groeit dat kan ook niet gezond zijn.En ik heb even de kamervragen gelezen die over dit alles gesteld zijn,nou daar hebben de muizen geen kaas van gegeten kan ik je vertellen.Maar ik wens een ieder heel veel sterkte de aankomende periode en denk goed na met wie je in zee gaat.

 109. Dit nieuws stond vandaag hier op de site
  Thuiszorg Service Nederland doet zich voor als STN Zorg
  14 januari 2010
  Thuiszorg Service Nederland (TSN) aast in de gemeente Leidschendam-Voorburg op klanten van het failliete STN Zorg. Dat terwijl TSN in deze gemeente helemaal geen Wmo-contract heeft. Dat schrijft de gemeente vandaag op haar site.

 110. en ja die teambijscholing is verplicht nou ik ga niet het ergste is dat ik niet eens durf te gaan tanken dus mijn vraag aan allen wie heeft er een tankpas en kon vandaag nog tanken en als het niet kan meer meld ik me wel ziek sorry heb alle dagen gewerkt met de feestdagen maar wat er nu gebeurd dit zaakje stinkt

 111. De SP houdt 18 januari een Politiek Café over de thuiszorg in Zandfoort aan de Eem aan Kleine Koppel 20/21. De discussie begint om 20.00 uur. Voor de paneldiscussie zijn uitgenodigd: Renske Leijten, woordvoerder zorg namens de SP in de Tweede Kamer, wethouder Hans van Daalen, Wim van der Hoorn, onderhandelaar namens ABVA/KABO, Jan Torny, directeur van Thuiszorg Service Nederland (TSN), een grote commerciële thuiszorgorganisatie die onlangs Amant Huishoudelijke Hulp heeft overgenomen en Buurtzorg, een kleinschalig opererend thuiszorgbedrijf. Als presentator en discussieleider treedt op: sociaal advocaat Frans Weijzen.

 112. oke kan pas volgende week terecht heb het gezegt van de tankpassen en dat sommige auto’s terug moeten en dat we nog steeds geen contract hebben dat vonden ze erg raar
  en heb ook gezegt dat sommige van ons minder uren kregen dus nu afwachten wat er gaat gebeuren zij vroegen zich wel af of die overname wel doorging

 113. De SP houdt 18 januari een Politiek Café over de thuiszorg in Zandfoort aan de Eem aan Kleine Koppel 20/21. De discussie begint om 20.00 uur.
  Voor de paneldiscussie zijn uitgenodigd: Renske Leijten, woordvoerder zorg namens de SP in de Tweede Kamer, wethouder Hans van Daalen, Wim van der Hoorn, onderhandelaar namens ABVA/KABO, Jan Torny, directeur van Thuiszorg Service Nederland (TSN), een grote commerciële thuiszorgorganisatie die onlangs Amant Huishoudelijke Hulp heeft overgenomen en Buurtzorg, een kleinschalig opererend thuiszorgbedrijf.
  Als presentator en discussieleider treedt op: sociaal advocaat Frans Weijzen.

 114. ik ga vanavond tanken dus ik hou me hart vast neem die 25 euro niet mee als ik getankt heb komt daarna dan de problemen want dan moet ik die pas er door doen
  ik heb vanaochtend almere gebeld en die zeiden dat alle passen het gewoon nog deden alleen die oude passsen het niet doen ik wacht het af vanavond

 115. Nou, ik kreeg vanochtend te horen dat de leasemaatschappij het contract heeft opgezegd en dat ik morgenochtend op mijn vrije dag mijn leaseauto in moet leveren. Kan dan even in een pool-auto gaan rijden. Tot wanneer???? Heb het nu beter opgelost, mijn zus wilde haar auto inruilen voor een andere dus vanaf morgen ga ik weer op kilometergeld rijden. Ik ben die afhankelijkheid helemaal zat. Je staat voor gek bij de tank, kan lekker zelf dokken en TSN houdt er toch geen leaseauto’s op na. Morgenochtend zet ik die leasebak voor de deur en dan zoeken ze het maar uit. Heb toch het idee dat die hele overname door TSN niets wordt omdat de zorgkantoren moeilijk doen. (willen natuurlijk ook niet met een zeer slecht aangeschreven organisatie in zee). Als het ze niet zint dan knallen ze mij maar in de WW. Ieder jaar worden de leaseauto”s steeds duurder dus op naar het km geld, dat schijnt beter betaald te worden dan leasen en dan alsnog voor je eigen benzine te zorgen. en let wel op dat de km vergoeding 0.27 eurocent per kilometer is en geen 19 cent zoals ze wel eens geprobeerd hebben. Heb ik ook weer een inzittendenverz. want bij navraag blijkt de leasemaatschappij dat helemaal niet te hebben, alleen het casco is verzekerd en het leven wat er in zit niet, dus dat is geen eurocent waard en dat in deze slechte weersomstandigheden. Te bizar voor woorden.

 116. Heb eens even zitten google op Jan onze nieuwe werkgever. Kom eigenlijk alleen maar negatieve hits tegen Hoe kan het nou toch dat mijn gevoel me weer gelijk geeft. Horen jullie nog wel eens iets van kantoor of van de leidinggevende. Ik heb gehoord dat de leidinggevende ontslagen worden. Hopelijk is dit alleen maar een gerucht. Klopt het ook dat er zoveel mensen zich ziek hebben gemeld om maar een uitkering te krijgen en geen loon van TSN. Hoe kan dit betaald gaan worden aan mensen die nnog geen contract gehad hebben. Niemand krijgt geld of iedereen. En wat als je niet mee gaat naar TSN krijg je dan wel of geen geld.
  Zijn er mensen die overleg hebben gehad met de bond. En wordt je daar wijzer van, kunnen ze je advies geven of is het voor de bond ook een rare boel.P.S.blijkbaar verdient Jan T. genoeg met de overname van STN want hij is gestopt met zijn horeca zaakje. Dit wegens teveel politie en klachten en hij hier niet meer mee geasoceerd wil worden. laat me niet lachen…

 117. Beste allemaal
  Ik ben een buitenstaander maar wil toch even mijn mening geven
  Het UWV betaalt al je tegoeden tot de ontslag datum (30 dec 2009) dus ook vak geld en vak uren dit kan inderdaad een tijdje duuren.Vanaf de ontslag datum betaalt het UWV zes weken je salaris hierop zou je een voorschot aan kunnen vragen bij het UWV dat is geen standaar d regel maar moet een ieder persoonlijk doen.Het blokkeren van de tankpassen is triest en ik vermoed dat dit inderdaad komt dat alle partijen nog niet rond zijn.Zelf wel of niet tanken is voor iedereen een eigen keuze ik zeg alleen wat had je gedaan als je geen lease auto zou hebben.Voor die mensen die inmiddels een andere baan hebben is de keuze niet zo moeilijk maar door het groote aanbod van personeel zal een aantal mensen toch voor de nieuwe werkgever moeten blijven werken ondanks alle onzekerheid.Dus probeer elkaar niet gek te maken en kom inderdaad met goed onderbouwde zaken bv door het uwv te raadplegen.Normaal gesproken had een vakbond hierin gedoken maar ja links (torny) en Links (de vak bond) is als twee handen op een buik dus ook nog even voor de vakbondsman op deze site houd je snotkokker of tredt naar buiten met je organisatie wan nu doe je hetzelfde als torny je verschuilen achter een internetsite je hebt de klok horen luiden maar je weet niet waar de klepel hangt.Ik wens al het personeel wat bij deze affaire betrokken is heel veel sterkte en als je iets doet doe het dan samen want dan ben je sterk

 118. helaas voor het gezin maar je kan niet meer naar je werk, geef dit door in een telefonisch overleg met het uwv blijf niet wachten totdat je van hun kant iets hoort. Er wordt een smerig spelletje gespeeld. Als je nu ziek meld omdat je het allemaal niet meer aan kan heb je waarschijnlijk eerder geld dan dat je moet wachten op tsn.
  Almere kraamverzorgster gebruik dat geld voor je eten en ga contact opnemen met het uwv en vraag alle formulieren die nodig zijn, van tsn zal je weinig tot niks krijgen. Ik weet dit door mensen die al eerder zijn overgenomen deze voelen zich ook zeer gena….
  Wanhoopje neem even contact met uwv over je lease auto en benzine kosten ik weet niet of je deze kosten vergoed krijgt.Anders de auto laten staan en met het ov gaan ,ik weet is niet makelijk, maar deze kosten krijg je volledig vergoed van het uwv en priveauto kilometers ook.
  NIET WACHTEN MAAR ZELF IETS ONDERNEMEN IS IN DEZE SITUATIE HET BESTE. Heb je een vraag beantwoord gekregen via uwv of andere instantie laat het dan hier weten we hebben denk ik allemaal wel veel vragen.
  Stuur ook naar diverse zorginstellingen een open sollicitatie en meld hierin dat je solliciteerd nav failliet bedrijf en overname door tsn. Op deze manier kom je aardig wat info te weten over tsn.

 119. Ging vanavond tanken met mijn leaseauto en wat denk je?? De pas is weer geblokkeerd. Kon weer ff lekker zelf dokken. Krijg inmiddels al 150 euro benzinebonnen van ze terug. Ben bang dat ik ze nooit krijg. Kan dus nu naar mn werk en zelf mijn benzine betalen met een leaseauto waar ik maandelijks ook al voor betaal.
  Ik heb het idee dat die overname helemaal niet door gaat. Dat zogenaamde uitstel van een maandje is omdat Agis dwars ligt heb ik begrepen. Heb nu absoluut geen idee meer wat ik moet doen. Werken of er maar mee kappen. Ziek melden? Mijn idee is dat we alsnog massaal de WW ingaan. Ben nu echt overspannen aan het worden.

 120. verder als je moet uitwerken dan ben je verplicht trouwens anders kun je problemen krijgen met je uit kering
  maar door al die stress wat jullie meemaken zijn jullie gewoon overspannen
  en als de kanton rechter alles weet hoe dit allemaal gaat maaak je niet druk de kanton rechter is voor de medewerkers

 121. beste dames en heren als eerste als een bedrijf faillissement heeft aangevraagd heb je 48uur de tijd om bij de curator eenaangetekende brief je achterstalig loon of reisgeld te vorderen als je dat doet ga jullie voor de schuld eisers doen jullie dit niet komt alles bij de boedelschuld
  Maar volgens mij heefd de direcktie gefaald mijn tip is iedereen als nog een aangetekende brief naar de curator te sturen

 122. ik heb hem ook niet gehad maar heb hem wel gezien van iemand anders een collega dus ik weet wel van het bestaan af dus degene die het zaterdag binnen heeft gehad maakt niemand gek ik heb er vandaag overgebeld maar kantoor wist er niks van af maar er zijn er een paar die hem wel gehad hebben

 123. eerst werd er gezegt dat we voor 4 jan iets zouden horen van de nw werkgever toen dat we 13 jan een bijenkomst hadden en nu word het pas in februarie maar inderdaad nog geen contract dus ik kan niet zeggen of we minder uren krijgen zoals ik al eerder zei snep er geen bal meer van maar voelt niet goed
  en als je er over belt word er gezegt dat het even kan duren want ja 1150 mensen een contract geven maar hoor alleen maar zeggen dat er een heleboel al ontslag gehad hebben

 124. medewerker a iedereen zijn contract is al opgezegd (ontslagbrief) dus ze kunnen geen overname doen van contract er moet een nieuw contract aangeboden worden en dan pas weet je waar je voor werkt. Ik denk zelf dat ze bezig zijn om het uwv aan tsn te laten betalen voor de maand januari en wie geen contract aangaat ook geen centen. Het zaakje gaat aan alle kanten ruiken.

 125. je krijgt heus wel een contract ik heb wel vaker gehad dat het een paar weken duurt voordat je het krijgt en dan werk je er al maar ik vertrouw het ook niet dat het pas in februari komt en wat voor actie gaan we doen dan? staken gaat niet lukken denk ik

 126. wat er in de brief staat is dat de overeenkomst met de zorgkantoren nog niet rond is dit bekend simpel dat de overname nog steeds niet rond is ! en er waarschijnlijk ook tot dat het rond is met de zorgkantoren nog geen contracten komen het vertrouwen is in ieder geval tot ver onder nul gedaald want op welke basis worden kraamverzorgende uitbetaald ? als er geen contract is ?

 127. Ik heb het gevoel dat we erg lang aan het lijntje gehouden worden.
  De ontslagbrief is gedateerd op 30 december. Voor medewerkers korter dan 5 jaar in dienst is het opzegtermijn 1 maand. Dus tussen 30 jan en 5 febr. zit je zonder en heb je nergens meer aanspraak op of gaan ze dit ook weer recht breien.
  Toch maar eens informeren bij de rechtswinkel of dit allemaal zo maar kan en mag.
  In de mail staat dat tsn je wel gaat betalen. Hoe gaan ze dit doen? je hebt geen contract !!!!!! Ik wil niet overgenomen worden door tsn want volgens mij kan dit nooit lang goed gaan. Lees maar alles over Torny op internet. vindt het een stinkend zaakje worden

 128. Hallo medecollega’sHet lijkt wel of er nog steeds geen einde aankomt van alle ellende, ik had ook al vernomen dat er collega’s 3 of 6 maanden contracten krijgen. Ze werken bij tsn niet met veel 50 of 70 contracten.let goed op als je een contract tekend, dat je er niet op achteruitgaat , salaris en uren.Vastcontract lees goed wat je tekend. Vraag ook wat iets betekend als je er niet uit komt.
  Heb inmiddels mensen gesproken die ook al weer weg zijn bij tsn. Betalen te laat, uren met toeslag komen erg laat. etc. TSN heeft in de randstad, bollenstreek nou niet bepaald een positieve naam.(zeg maar gerust sl….) Ze laten clienten na overname van zorg zonder zorg zitten.
  Even google op Jan Torny en je wordt er helemaal chagerijnig van.
  Laten we eerst maar eens luisteren op de woensdag info avond en dan maar eens op nieuw oordelen. Maar neem geen te snelle beslissingen want daar krijg je misschien spijt van.

 129. Ja in de thuiszorg is het anders dan in de kraam zorg. Wij werken in éen gezin per tijdseenheid.
  4 uur, 5 of meer. We nemen samen met de kraamvrouw koffie en bespreken de problemen en geven GVO. Dat is totaalanders werken dan de meiden die van het ene adres naar het andere hoppen. Ben dan ook heeeeel blij dat ik in de kraamzorg zit!!!!! En ja, de rest van het salaris is zeer welkom. Er moet echt meer waardering komen vanachter het buro. Loop maar eens een volle werkweek met ons mee!!!!! 8 dagen achter elkaar!!!!!!Inderdaad glijden en glibberen we naar onze gezinnen. 2!!!! uur reistijd is voor onszelf. Dit is een kort door de bocht regel!!!!! Je komt zeker niet uit met de km vergoeding. En de reistijd is vaak zo lang!!!Maar goed, hopelijk zal dat ooit veranderen.

 130. Ik ben benieuwd wanneer we de nieuwe loonstrook krijgen en een beetje poen waar ik al weken mijn leven voor waag in die gladheid en die sneeuw. Het begint nu echt nijpend te worden op die bankrekening van mij. De veldwerkers zijn het uitschot van de hoge heren en dames, maar ze vergeten dat zonder de die hards ze zelf niets te makken hebben. Ik zou wel eens iets meer waardering willen hebben voor ons vak. Al die jaren al, geen 10 minuutjes koffiepauze kan eraf. Clienten met sleutels kan je allemaal in je eigen tijd regelen, als je het op je maanddeclaratie erbij schrijft wordt het er weer gewoon afgehaald. Schoften zijn het. Als je toevallig eens op kantoor komt zit de hele bubs te hyven en priveproblemen te bespreken en wordt er gevraagd, wat kom jij hier nou doen, hoor jij niet bij die of die client te zijn???? Een bakkie koffie is je niet gegund, dat was STN en als ik dan hoor dat TSN nog asocialer is dan staat ons nog veel rottigheid te wachten. Maar ze vergeten dat er van de veldwerkers wordt gevreten.

 131. Woensdag hebben we een bijeenkomst op kantoor. kennis maken met de nieuwe directeur enz. We kunnen vragen stellen en zullen het één en ander te horen krijgen denk ik. Het werk als kraamverzorgster blijft hetzelfde, waar je ook werkt. Alleen de leiding verschilt, maar als je eenmaal bij het gezin binnen bent doen we ons werk zoals wij het willen en kunnen. ( soms wel met een beetje dwang……:-( )
  Laten we het allemaal nog maar even afwachten. Switchen kan altijd nog. En het gras van de buren is altijd groener, vergeet dat niet. Er is overal wel wat. Kraamzorg/ zorg is business tegenwoordig. Achter de bureaus worden zaken gedaan en bij de gezinnen wordt de menselijke kant gekoesterd. Dat meot nog een beetje samen gaan vallen!!!!!!!! meiden, laten we er aan blijven werken. We hebben een geweldig mooi vak waar we trots op mogen en moeten zijn.Iedereen sterkte met het werk! veel plezier.

 132. ja ik werk in thuiszorg 36 uur per week al vanaf 2003 bij TGC STN. Vast contract, maar ben 54 en denk ik te oud, stel je voor dat je iets gaat mankeren dan zitten ze met je opgezadeld. Volgend jaar werk ik 40 jaar, ben van een generatie die op zn 14e is begonnen. met 17 jaar de opleiding voor de gezinszorg is en vanaf die tijd altijd in de zorg gewerkt. Weten jullie? Ik ben kostwinner maar o zo moe van alles. Als ze mij over 6 maanden de WW indonderen kom ik er nooit meer uit. Je bent te oud, te duur, maar er wordt vergeten dat je een onschatbare waarde aan kennis in de thuiszorg heb. Ik ben heel erg teleurgesteld en heb eigenlijk geen zin meer in iets. Voel me depri en afgedankt. Sorry collega’s maar het is niet anders.

 133. aan mm ik werk 36,5 uur per week op papier maar de ene week 56 en de andere week minder maar dan kan je toch 4 uur minder per week op je contract krijgen maar voor dat we daarover gaan gillen ik heb nog geen contract gezien dus ik wacht het af en zo echt lullig zijn als je opeens een half jaar contract krijgt terwijl je al een tijd in dienst bent voor onbepaalde tijd

 134. Nou, ik heb dus gehoord dat ik er bij TSN in uren op achteruit ga en ook maar een contract krijg voor een half jaar. terwijl ik al jaren werk met een contract voor onbepaalde tijd. Dus voor mijn gevoel krijg ik over 6 maanden alsnog een schop. De vakbond zegt dat dit allemaal kan omdat het om een faillisement gaat. Wie weet raad!!!!

 135. met verbazing heb ik het berichtje van het hoofdkantoor gelezen ivm dat Vivian en diederik zo goed werk hebben verricht, zou het dan niet eens tijd worden dat ze open heid geven van de sitiuatie want zij zwijgen op alle fronten, geven geen of weinig mededelingen.
  zij hebben dit failliesement al lang aan zien komen waarom in oktober nog een tiental collega,s ontslaan??? en deze een goede regeling meegeven (waar nu ook niets van terecht komt? )dat is op zijn hollands gezegt je medewerkers in het donker het bos insturen.
  Er zijn de laatste maandag zoveel dingen gebeurt die niet klopte dat waar Vivian en Diererik verantwoordelijk voor zijn dat ik toch wel mag hopen dat zij voor lopig niet meer aan het werk kunnen en zeker niet bij TSN dan kunnen we dit over een paar jaar weer verwachten want van goed beleid hebben zij geen kennis wel om hoe kan ik er zelf beter van worden.
  Ik hoop dat het voor alle hartwerkende veldwerkers het allemaal in gode banen komt wat dat hebben zij met stip wel verdient.
  nog wil ik wel nog even kwijt datelke directie meelopers heeft om voor hun het vuile werk te doen hoop dat ook hun ogen open gaan en op eigen kracht (en niet als ja knikker van de directie) eens opkomen voor het benadeelde pers ook van hun hoor je niets.

 136. Wat een verhalen allemaal en wat erg voor de clienten en medewerkers.Vorig jaar was dit ook allemaal aan de hand bij Meavita; hetzelfde verhaal.
  Ik werk al jaren als ZZper voor Care Company Thuiszorg; die bestaat al 20 jaar en heeft nooit met dit soort problemen te maken gehad.Door het wanbeleid van de grote organisaties komt de thuiszorg in een slecht blaadje te staan. De organisaties worden naar mijn mening gewoon te groot en dan is het overzicht weg.Ik wens iedereen heel veel sterkte en zonodig een leukere werkgever.

 137. Mijn ontslagbrief is ook binnen, uit de brief van TSN begrijp ik dat we gewoon allemaal meegaan mits je niet ziek bent, maar dat heeft de vakbond ook al verteld in de brief die we kregen toen alles ging spelen, dit schijnt normaal te zijn bij een faillissement, heeft dus niets te maken met TSN.

 138. al het personeel wat zorg levert die gaan mee is mij verteld en degene die ziek zijn die mogen als ze beter zijn bellen maar dat neemt niet weg dat er mensen van kantoor ontslagen zijn ik heb ook mijn brief binnen .wil wel even reageren op 1 iemand ik baal zoals alles gegaan is en kan me niet schelen wie er schuldig is er zijn veel mensen die geen kerst hebben gevierd en die wel doorgewerkt hebben en ja als je die berichten leest van de heer thorny dan schrik je er van en ik ben wel aan het solliciteren heb er geen zin meer in op deze manier maar zolang ik niks anders heb moet ik dus wel mee anders geen uitkering en ik werk al ruim 30 jaar ja ben een oude doos maar had ook met kerst me kids thuis gehad maar ik heb ze naar hun vader gestuurd zodat ze toch iets te eten hadden en dat er iemand fouten heeft gemaakt geloof ik ook echt wel maar ik ken de namen niet eens van de directie en ik ga niet met stont gooien maar ik neem het zeer zeker niet voor ze op .
  ik neem het op voor de mensen die het nodig hebben die zonder geld of werk zit

 139. Wat heeft het nu voor zin mensen voor rotte vis uit te maken?Maakt dat jullie situatie anders?Nee toch!
  Ik ga ervan uit dat niemand een bedrijf leidt met de bedoeling het failliet te laten gaan.Of er al dan niet fouten zijn gemaakt kan ik iet beoordelen, maar ik geloof nog steeds in de goede bedoelingen van de directie.Zij zijn notabene degenen die ervoor gezorgd hebben dat de bank onze salarissen heeft voorgeschoten!Dat hadden ze ook niet kunnen doen en dan had je tot eind januari op je betaling kunnen wachten!En dan kunnen jullie heel hard roepen dat ze moeten betalen, maar een failliet bedrijf kan dat niet!
  Dat er zelfs een “belofte” richting Vivian wordt ge-uit vind ik de fatsoensnorm meer dan overschreiden.
  O ja, en voor the record:ik ben mijn baan gewoon kwijt,ik hoef helemaal niemands hielen te likken.

 140. Ik snap jullie niet! Ik vind dat de directie het goed heeft gedaan. Dat de markt nu momenteel tegenvalt is naar mijn inziens de echte reden hierin. Natuurlijk is het spijtig dat het even niet loopt zoals een ieder zou willen wensen, maar om dan direct de schuld te geven aan de directie gaat voor mij een stapje te ver. Ik vind dat een ieder die hier slecht heeft gepraat over de directie, zich zou moeten verontschuldigen. Vivian en Diederik, veel succes en trek je van deze reacties hier niks van aan. Naar mijn mening hebben jullie het goed gedaan.

 141. Ik heb gister alleen een brief van TSN gehad met een uitnodiging voor 13 januari er is dan een voorlichtingsavond in Almere, maar nog steeds geen ontslagbrief, die moet dus nog komen? Of die ligt ook net als die brief van TSN bij de buren, de post werkt ook niet echt optimaal:(

 142. Dat is niet helemaal waar.Als je een gelijkwaardige functie krijgt aangeboden, moet je die wel accepteren. Het is dus niet zo dat je mag weigeren omdat de nieuwe directeur je niet bevalt bijvoorbeeld.
  Gedupeerde, heb je wel naar de data op de brieven gekeken?De ontslagaanzegging heeft wat vertraging opgelopen met de post namelijk.

 143. hallo lieve collega’s
  wat een gedoe allemaal zeg, ik ben bezig met juridisch advies en misschien een advocaat omdat ik net als jullie het allemaal niet meer snap.. zodra ik meer weet laat ik het aan jullie weten, want het is niet alleen voor mezelf maar ook voor jullie..

 144. Inderdaad is mij ook ter oore gekomen dat een van de directieleden TSN gaat inwerken. Het is niet te geloven TSN is gestoord om iemand aan te nemen die het juist NIET goed heeft gedaan.
  TSN Maak AUB niet de fout die WATERLANDEN heeft gemaakt. ZIE RESULTAAT!! Zeg niet dat ik jullie niet heb gewarschuwd!!

 145. Ik heb via betrouwbare bron gehoord dat Vivian Broekx met de directie van TSN heeft gesproken en dat ze het eerste half jaar de nieuwe directie gaat inwerken. Verder kan ik me daar niets bij voorstellen, vind gewoon dat ze de straat op moet voor al het emotionele en financiele leed dat ze ons aan heeft gedaan. En volgens mij worden we er echt niet beter van van TSN.Helemaal niet als de grote boosdoener lekker door kan gaan.En de rest van het personeel kan bungelen en nog steeds af moet wachten of ze wel dan niet meegaan of de WW in verdwijnen.

 146. ik ben al aan het solliciteren
  zoals ik al eerder zei heb er geen vertrouwen in
  ik blijf net zolang solliciteren tot ik iets vind wat ik leuk vind en dat ik denk ja daar wil ik wel mee in zee .
  wens alle collega’s en ex collega’s heel veel geluk en sterkte dat hebben we nu wel nodig

 147. Het is inderdaad klote wat jullie overkomt. Maar blijf niet zitten wachten. TSN is ook zo snel groot geworden dat je dezelfde problemen kunt verwachten. Ga solliciteren.
  Er zijn nog zoveel instellingen die op jullie ziten te wachten.
  In Zoetermeer zit er een heel betrouwbaar en collegiaal thuiszorg instelling. Directzorg Nederland. Ze bestaan al 15 jaar en zitten te springen om goed personeel.Ga daar eens naartoe.

 148. Ja de procenten,de over uren, de vakantie uren, kwartaal afrekening enz enz.Ik probeer positief te denken…..:-( is wel moeilijk maar ik wil mezelf niet helemaal gek maken. UWV zal de zaken naar behoren afhandelen hoop ik.Anders de vakbond??????Maar zoals ik al zei: ik wacht nog even af. En het eerste half jaar TSN inwerken……….eerst zien, dan geloven.Zijn dit waarheden of komt dit via de tam tam??????Nee, dat zullen ze vast niet gratis doen!Zoals wij nu wel even “gratis” werken.Volhouden meiden!!!!!

 149. natuurlijk mogen we blij zijn dat we geld hebben gekregen?????raar he,dat als je je uit de naad werkt dat je dan geld krijgt????Ik kon niet naar AH gaan en zeggen je krijgt even geen geld van me, want ik heb het niet!Spullen/ werk leveren…….geld betalen!

 150. net als medewerker ben ik ook aan het solliciteren geslagen
  heb totaal geen vertrouwen meer en ik lees een heleboel hier over dat we blij mogen zijn dat we geld gekregen hebben nou ben benieuwd hoe de meeste hun kerst en oudjaar gevierd hebben ik hoop dat ik aangenomen word en dat ik hun de rug kan toekeren sorry dat hebben nu ook bij ons gedaan

 151. Iedereen vergeet degene die dit veroorzaakt hebben, nu aardig buiten schot blijven. Dat mag niet en ik hoop dat ze nooit meer aan een bedrijf leiding mogen geven!
  Zij hebben er geen boterham minder om gegeten, wel meer.
  Ik wil even kwijt dat er ook goede managers waren, alleen die zijn door de directie de laan uitgestuurd, dat vergeten jullie! Ja, er zijn alleen nog maar jaknikkers in het bedrijf, die bang zijn (waren) om hun mond open te doen, anders waren zij er ook uitgewerkt. Het financiele debakel begon al door de overname door Optima en de aanstelling van de directeuren. De bedrijven leden al verlies bij de overname van Optima Zorg, behalve een, CCC Zorg. Alle huren voor de panden van Wiebren, die leegstonden met enorme huurscontracten, de salarissen ver boven de Balkenendenorm (kijk op de site van de SP) grote investeringen van ICT. Een directeur die ook nog in een Raad van Toezicht bij een andere thuiszorgorganisatie zit, de ene na de andere organisatie inlijfde, een gezin, waar haal je dan de tijd vandaan om een organisatie goed te leiden. Waar is Waterland nu? Optimazorg en de rest van de zorg BV’s staan niet meer op de site; alle aandelen geldelijk gemaakt, directie?
  Nog even naar de andere medewerkers: er waren wel managers die jullie waardeerden , alleen nu niet meer. Ik heb ook al gesolliciteerd bij een andere organisatie, wil hier niets meer mee te maken hebben, zeker niet zonder geld!

 152. Ja als je op die manier van geluk kan spreken. Een groot gedeelte hangt ook van jezelf af.Blijf geinteresseerd en vraag, houd kontakt.Wat je geeft krijg je terug.(meestal).Maar onze manager is er één uit het veld zal ik maar zeggen.Zij kent “onze” wereld!Ik hoop voor ons allemaal dat de zaken goed geregeld worden. Werk er zelf ook maar hard aan!!!!!Niet alles afschuiven.Je bent verantwoortdelijk voor je eigen geluk zo ver als binnen je bereik ligt.Succes allemaal en nogmaals een goed 2010!

 153. Nou Limburger, bij ons is de vestigingsmanager zeeeeer goed te bereiken en zij mailt tot ‘savonds laat terug! En heel persoonlijk allemaal!!!!!Ik heb mijn gedeelte vban mijn geld, 65%. De rest komt heus wel. Houd moed en vertrouwen! Fijne jaarwisseling allemaal.

 154. Ja, ik heb het ook, precies 65% van mijn netto salaris wat op mijn decemberstrook vermeld staat, ik ben voor nu tevreden, de rest komt later echt wel. We mogen blij zijn dat we nu iets hebben. Als je op het UWV moest wachten zou het wrsch pas eind januari komen.

 155. Mijn geld is ook binnen.
  Degene zonder naam, ze hadden ook niks kunnen regelen met de bank,dan had je nu helemaal geen geld gekregen, maar pas eind januari van het UWV.Het is geen zoethoudertje, er wordt met man en macht gewerkt om ons tegemoet te komen.
  Je wordt niet aan het lijntje gehouden, een overname is nu eenmaal niet in 1 dag geregeld.

 156. Het is heel simpel, zolang je nog geen ontslagbrief hebt gekregen ben je nog in dienst. Waarschijnlijk komen deze na het weekend. Daarna krijg je wel of niet een contract van TSN, die je wel of niet accepteerd. Als je hem niet accepteerd heb je 6 weken een wachtregeling en daarna ww. Als je een baan aangeboden krijgt onder dezelfde voorwaarden wil het UWV dat je hem accepteerd. Je kunt op het moment dat je ontslag krijgt elders gaan werken. En inderdaad mensen in de kraam en waarschijnlijk in de wijk, zijn er gewoon nodig. Over het kantoorpersoneel durf ik niets te zeggen. dat ligt eraan hoe tsn het wil organiseren. Het uwv betaald op den duur al je tegoeden, daar kan wat weken soms maanden overeen gaan. Maar dat is inderdaad per geval verschillend.

 157. @ Limburg: Vraag anders even na bij je leidinggevende wanneer de brieven naar Zoetermeer zijn gegaan en of er meerdere mensen in jullie vestiging zijn die nog niks hebben gekregen.
  Bij mijzelf bleek het gisteren pas gestort en zou ik het vandaag, of uiterlijk morgen op mijn rekening moeten hebben.

 158. ik wordt gek wanneer krijgen we dingen op papier, en horen we de werkelijkheid..
  astrid wordt niet overgenomen, vind dit echt belachelijk dat kunnen ze niet maken..als astrid weg gaat ga ik weg ik vond je echt een goeie baas meen dit uit de grond van mijn hart..het kan alleen maar slechter worden zit daar niet op te wachten..

 159. Ook nog geen cent op de bank, maar hou vertrouwen dat er hard aan gewerkt wordt!De overname moet ik eerst maar afwachten. Eerst zien en dan geloven……zo zit dat!Langdurig zieken gaan niet mee wordt gezegd. Die gaan naar het UWV.Ok, dat is niet fijn maar wel te begrijpen……Kantoor personeel zal denk ik ook niet allemaal mee kunnen.Heel erg!!!!!!Maar de mensen in het veld zijn altijd nodig. Dus voor de meesten……moed houden.Een goed uiteinde en een goed begin van 2010!!!!!

 160. Chantal dat bedoel ik ( en Audrey ook,denk ik).
  Stay focussed.
  Het salaris wordt keihard voor gewerkt door een groot aantal mensen op kantoor.
  Ik weet vrijwel zeker dat ik mijn baan kwijt ben,want overhead.De meiden in het de wijk/kraam zijn keihard nodig.TSN krijgt opeens veel meer cliënten en zal ongetwijfeld een groot deel van jullie meenemen.Heb vertrouwen in jezelf en je kunnen!

 161. Ik begrijp alle boosheid, frustraties en woede. En toch heeft het m.i. totaal geen zin om met modder te gooien naar wie dan ook! Het is heel rot en uitermate vervelend dat er heel veel mensen, door deze malaise in de problemen komen. Voor alle collegae zal 2009 KUT eindigen maar probeer ondanks alles, toch, iets goeds te maken van 2010. Try to: Look at the bright side of life!

 162. Iedereen die hier reageert zit in het zelfde schuitje. Ook Joyce waar hierboven behoorlijk op gefit wordt. Mensen dit doe je toch niet, en wil je het wel doen zet dan je naam er bij.
  Het UWV betaald altijd uit, maar de papieren moeten wel in orde zijn en om dit te realiseren gaat wat tijd overheen, je bent niet de enige. En stn en take good care zijn ook niet de enige bedrijven die deze maand failliet verklaard zijn.Ik snap best dat het voor vele nu moeilijk is om in deze tijd van het jaar zonder centen te zitten. Maar welke tijd het ook gebeurt het is nooit het juiste moment. Verjaardagen, vakantie etc. zo is er iedere maand wel een extra kosten post. We mogen al blij zijn dat de curator het voor elkaar heeft gekregen dat de bank een voorschot wil geven op de salarissen. Hiervoor moeten wel de papieren ingevuld en opgestuurd zijn anders krijg je niks.
  Ik neem aan dat iedereen die hier zo ontzettend negatief is druk aan het soliciteren is, hopelijk kan je op zo’n gesprek nog positief zijn anders zie ik het heel somber in voor je. Bij overname van het personeel heb je vaak onder de zelfde condities werk.
  Ik geloof ook wel dat er door diverse mensen hard gewerkt wordt om het beste eruit te halen voor ons.
  Maar deze gespreken zijn vaak zeer intensief en kunnen pas naar buiten gebracht worden als het ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Anders hebben jullie nog meer te mopperen.
  Ik lees helemaal bovenin ook iemand die al begint met een rechtbijstand te dreigen. Dit is vaak niet nodig want de curator en het UWV doen heel hard hun best voor het personeel om deze toch betaald te krijgen desnoods met een voorschot om later met een afrekening te komen.
  Haal de voldoening van je werk nu even uit de zorg en de tevreden kraamgezinnen. Deze mensen kunnen niet zonder zorg.
  Ik weet dat leven zonder geld ook moeilijk is. Maar hier komt echt wel een oplossing voor.

 163. Ik volg dit forum al een poosje en het valt me op dat het steeds grimmiger wordt. Het is voor iedereen al moeilijk genoeg ook voor mij als volletijdswerker in de zorg en kostwinner. Ik zit hem ook te knijpen, heb nu die 80% binnen en weet ook verder niet hoe of wat. Nieuw contract, misschien tegen mindere voorwaarden of de WW voor het eerst in mijn leven, ben ook 53 en werk al 24 jaar fulltime onder cao thuiszorg. Dat met modder gooien onder een anonieme naam is niet correct. Gelukkig doe ik alleen mijn werk in de wijk en die namen van het hoofdkantoor zeggen mij totaal niets. Kom er nooit. Het enige belangrijke is dat iedereen zo snel mogelijk iets te weten komt over de toekomst want dat afwachten maakt je kapot. Maar ik ben gewoon mijn diensten aan het draaien, soms draait mijn maag ook wel eens om als ik er aan denk dat ik al mijn lieve clienten nooit meer zal zien. Maar goed, als ik in de WW kom heb ik lekker tijd om bij ze op de koffie te gaan. Positief of niet?? Ben niet rijk, moet met een aantal mensen leven van mijn thuiszorgsalaris en maak me ook heel veel zorgen over alles.Na al die koude douchen ga ik eens even lekker een warme douche uitdelen aan al mijn collegas in Amstelveen, de planners die ook van mijn gezeik wel eens doodziek zullen worden, maar die ook in de zelfde schuit zitten en je altijd geduldig te woord staan en aanhoren. Ook een warme douche voor al mijn lieve clienten, voor zover ze het kunnen begrijpen wat er is gebeurd. Kreeg voor de kerst een kerstbrood van een halve meter, van de duurste bakker uit Laren volgens mij en heb er al de hele week lekker van zitten smullen. Kijk, dat zijn van die kleine dingen die je weer even een beetje kracht geven. Verder zitten we allemaal in die zelfde rotschuit en is het roeien of verzuipen. Nou, dan kies ik voor roeien. Ze krijgen mij niet klein maar ook mijn hart doet pijn net zoals bij velen van ons.
  Mocht iemand van plan zijn om hier een reactie op te geven dan graag met naam en toenaam. En voor allemaal een beter 2010 dan 2009.

 164. ja,ja ergens anders soliciteren wie zit er op een bijna 60er te wachten. Als de werkgever je wat beter geinformeerd was al die frustratie niet nodig geweest. Maar in mijn geval zit je al 2 mnd thuis omdat je afdeling van de een op andere dag opgeheven is. Je hoort gewoon helemaal niets!!!!!! Daarom ben ik heel boos.

 165. dames dames zullen we anders een avond met zijn allen ergens afspreken om met elkaar onze frustratie en woede te kunnen uiten..dit kan iedereen lezen..voor niemand is dit leuk maar zo jut je elkaar op en wordt de sitautie alleen maar erger en ondragelijk laten we er met zijn alle het beste van maken en wil je dat niet ga dan ergens anders solliciteren

 166. Meiden,adem in-adem uit….
  Ik begrijp heel goed dat jullie boos en verdrietig zijn, maar dit gaat i.m.h.o. veel te ver.
  Als je dan mensen met naam en toe naam door het slijk wil halen, wees dan ook zo stoer om dat onder je eigen naam te doen i.p.v. anoniem.En wat hebben we aan de info wat het salaris van de directie is?
  Ik vind dat heel laag,sorry.En dat heeft niets te maken met slijmen,mijn persoonlijke mening is dat je zo niet met mensen omgaat.
  Waar halen jullie het vandaan dat jullie naar je eindejaarsuitkering kunnen fluiten?
  Het verschil van de loonstrook wordt betaald door het UWV, wat je nu hebt gekregen komt van de bank.Zij schieten het voor omdat het UWV pas eind januari zou gaan betalen.Dit is de info die ons is verteld en ik heb er vertrouwen in dat dat ook zal gebeuren.
  Alles wat nu wordt besloten is een besluit van de curator, niet van de directie.Zij gaan dus ook niet meer over de betalingen.

 167. beste diny
  ik heb tot vandaag gewerkt maar is toch logisch dat mensen pissig zijn kom op jij werkt ook niet gratis ik heb de gezinnen goed geholpen zoals ik het altijd deed maar was niet echt heel vrolijk en voor alle collega’s hopen dat er betere tijden aan gaan breken

 168. Iedereen is boos (ik net zo goed), maar ik ben het wel met Diny eens. En ik ga er vanuit dat de curatoren en het UWV alles netjes afhandelen. Zij doen ook gewoon hun werk. Dit alles kost natuurlijk tijd. Het gaat om zo’n 1150 werknemers!

 169. Is deze site om onrust te zaaien en elkaar op te hitsen ?? Ik dacht te kunnen lezen dat de collega’s elkaar steunden in deze moeilijke periode.De medewerksters in de wijk werken net zo hard als altijd daarvoor mijn respect en dank.
  Ik ga ervan uit dat er hard wordt gewerkt om iedereen zo snel mogelijk te laten weten hoe de stand van zaken is.
  Voor iedereen veel sterkte, van hoog tot ” laag” is het spannend d.

 170. Welke bijeenkomst in Almere? Wij konden een formulier tekenen en dan werd dat zo spoedig mogelijk terug gebracht naar Zoetermeer, maar ik heb op de SNS ook nog geen geld gehad, net nog gekeken. Er werd verteld dat we 80% van wat er op ons salarisstrookje stond kregen, ik begrijp uit de reacties van diegene die het al hebben gehad dat dit niet zo is dus. Heb net nog maar eens de papieren doorgelezen die we ondertekend hebben, maar we kunnen dus geen aanspraak op het salaris van periode 13 meer maken bij het UWV, als ik het goed lees tenminste, er worden 4 weken uitgekeerd, er zijn 5 weken in deze periode, waar blijft dan mijn ort,overuren en kilometervergoeding???????? Krijgen we die dan alsnog in januari of kunnen we er naar fluiten? Je hebt een zorgplicht, maar ik word er nu ook moedeloos van, ik wil best meer uren draaien om de zorg goed te leveren nu er een aantal bij ons ziek zijn, maar dan ook graag geld op mijn rekening. Zal morgen de vakbond maar weer eens bellen…. Sterkte iedereen.

 171. Ik heb jullie nooit gemogen Diederik en Vivian. Ik was het (samen met vele collega’s met mij) bijn nooit eens met jullie beleid. Het gesjoemel met cijfers en onjegene behandeling van collega’s. Had maar een doel en dat is jullie zakken vullen. Jullie worden bedankt, want jullie zakken zijn nu vol en de onze leeg. Ik weet precies wat jullie verdienden en dat is € 10.000 bruto per maand exclusief bonus.Dit jaar dus € 150.000 in jullie zakken gestopt!! Fijn uiteinde ZAKKENVULLERS

 172. geld bij mij was binnen viel mij wel tegen maar sommige rekeningen zullen moeten wachten en ook ik heb gister gemailt en gebeld en mag 4 jan komen voor een gesprek dus ik hoop dat ik daar word aangenomen heb ook nog geen ontslagbrief gekregen dus ik w8 af

 173. Zijn er hier ook mensen uit Haarlem bij??? Hebben jullie inmiddels een ontslagbrief binnen??? Tot die tijd gaat je opzegtermijn nog niet in of zie ik dit verkeerd…alles duurt wel erg lang en inderdaad via google lees je meer info dan dat er via de werkgever wordt gegeven.

 174. Wij werden 22 december om 16 uur gebeld of we om half 7 naar kantoor wilde komen. Toen ook nog naar het verkeerde kantoor gereden, een eerste instantie Almere maar daar waren ze de boel net aan het afsluiten die groep was net geweest dus. Maar uiteindelijk daar de papieren gehad om te tekenen (om uberhaupt nog wat geld te krijgen) en die uitleg.
  Ben dan ook benieuwd wat nog overgemaakt krijgen anders wordt het toch maar een rechtsbijstandzaak.

 175. Ben het helemaal met je eens Nel.
  Met modder gooien en wijzen naar mensen die er ook niets aan kunnen doen is eigenlijk best zielig. Ik weet dat Joyce vecht voor haar medewerkers en er slapenloze nachten van heeft gehad. Het is daarom ook niet eerlijk om haar op deze manier door het slijk te halen, alleen uit frustratie. We zitten allemaal in het zelfde schuitje ook Joyce, daar gaan de rekeningen ook gewoon door….
  Ze heeft keihard gewerkt en dit niet verdient!!!!

 176. wie zijn de mensen in de zorg wat veel geld verdienen
  managers
  dokters
  enz
  wie krijgt maar 8,00 euro per uur
  wie moet er smorgens vroeg uit voor de clienten
  dit land gaat gewoon de kloten op
  armen worden armer en de rijken worden steeds rijker
  in dit land zijn mensen die werken met zijn 2 elke dag en kunnen nog niks kopen alleen wat afgedankt is door de rijken
  kunnen we kopen voorbeeld doktor koopt huis 200000 woont 15jaar erin knapt niks op
  wij kunnen het dan kopen 250000 en de rest

 177. de koningin had gelijk.we kunnen niet meer normaal met elkaar omgaan.getuige deze reacties.
  men geeft iemand anoniem de schuld.heb dan het lef om naar Joyce toe te gaan maar doe het niet op deze manier.wie de schuldige is doet er niet toe.het gaat erom of we door kunnen werken en dat kan alleen als we positief blijven en niet met modder gaan gooien

 178. man van kraamverzorgende over welke avond heb je het ? wij hebben geen avond gehad of je even naar kantoor wilden komen om de boel te checken het was een chaos want alles moest nog worden uit gezocht
  wij beginnen zo langzamer hand in de problemen te komen als dit te lang gaat duren

 179. nou lieve collega’s, ik begin zo onderhand er aardig doorheen te raken. Al 4 kilo afgevallen van de zenuwen en de onzekerheid. de 29e worden altijd al mn rekeningen afgeschreven, leuk einde van het jaar. Kerst verziekt, oud en nieuw verziekt en ws ook 2010 verziekt. Kan er niet meer van eten, rook mezelf bijna de schoorsteen uit. Leaseauto, hoelang nog??? Allemaal onzekerheden die mij zo onderhand gaan nekken. Heb gelukkig wel al een advocaat toegewezen gekregen van de FNV. Ik hoor zoveel verhalen over de WW. Ze berekenen 70% van je bruto loon maar je ORT dan? Werk al jaren gemiddeld 350 euro ORT per maand en niemand die daar nou eens een antwoord op weet. De FNV zegt van ja, het is een deel van je inkomen, een ander zegt weer van niet.Ga vanaf mn werk met een valium naar mn nest, ik werk en probeer te slapen, behoorlijke depressie lijkt me. Heb zo onderhand zelf hulp nodig. Ze hebben het aardig voor elkaar, dit wachten is te lang gewoon onmenselijk. Wie dit op zn geweten heeft verdient de hel. Ik heb het gehad. Enne nog steeds geen poet op de rekening.

 180. Ik was naar die info avond over de 80% meegegaan en ons is verteld dat je 80% over je bruto salaris zou krijgen met aftrek natuurlijk van alle verzekeringen/belastingen/auto en zonder je eindejaarsbonus omdat de bank daar niet garant voor wilde staan. Dus het is 80% van het eerste bedrag op je salaris strook (min aftrek belastingen/verzekeringen) voor zover ik het weet dan.
  Maar hier ook nog niets gehad.

 181. ik zit bij de rabobank en mensen bij ing hebben ook niks en nee gedupeerde ik heb nog geen zak gehoord van ze maar woensdag even langs het juridisch loket want als we wat anders krijgen dan waar we voor getekend hebben dan klopt het hele zooitje dus niet hoor graag of meerdere dit hebben als ze hun geld eindelijk gekregen hebben

 182. bij alle collega’s die bij mij op hyves staan is er niks binnen ik heb rabobank ik hou echt elke keer zorgvisie in de gaten alleen maar om te zien of het nu eens gestort word
  en voor die ene van het hoofdkantoor wij hebben getekent voor 80 % als het dan nog minder is dat klopt voor geen meter dus ik hou jullie op de hoogte als het er bij mij op staat

 183. niemand heeft nog geld gezien we zitten in het zelfde schuitje en laten we tegen elkaar normaal doen ik ben ook boos en heb ook geen eurootje meer in mijn zak en ook mijn rekeningen gaan door , ik ben wel inderdaad aan het solliciteren naar ander werk heb geen zin meer op de manier waarop dit gegaan is wens alle collega’s ook van het hoofdkantoor die ook net als wij de dupe zijn geworden een goed 2010

 184. Nou boze krvz, een WW is niet hoger dan jou schijtloontje hoor. Een WW is eerst 75% en daarna 70%, dus nooit meer dan jou 100% met baan.
  Liever een baan dan in de WW.
  En nee, heb ook nog geen geld gezien, maar het komt wel weken eerder dan dat het in eerste instantie zou zijn, dus wie lult er nou.

 185. reactie voor hoofdkantoor, heb jij al geld gezien dan.lul dan aub niet met wees blij dat de bewindvoerders een oplossing hebben gevonden eerst zien dan geloven..de grote onder ons hadden eerlijk tegen ons moeten zijn en niet bij elke tbs zeggen nee hoor het gaat goed wij zullen niets merken van de recessie..en wees blij als je niet wordt overgenomen dan krijg je een uitkering en die is hoger dan dat schijtloontje wat we krijgen en hoef hoef je ook niet de ellende mee te maken die wij nog gaan krijgen

 186. Kraamverzorgende: “moet ze misschien een andere bril hebben want het is echt een chaos die ons gaat over nemen maar oh wat zijn we blij”
  Dan ga je toch een andere werkgever zoeken=? Jij kunt misschien blij zijn met een overname, wij van hoofdkantoor kunnen wrsch fluiten naar ons werk. En nee, ik als gewone werknemer op het hoofdkantoor wist nergens van af.
  En dan nog wat..iedereen die zit te zeuren om het geld wat er nog niet is. Wees blij, de bewindvoerders hebben ook maar naar een oplossing gezocht voor ons allen, anders had je wel kunnen wachten tot eind januari.

 187. Wordt het niet eens tijd dat deze toestanden aangekaart worden in den Haag. Schrijf eens naar de kamerleden en laat hen weten hoe het werkelijk gaat in de zorg, wie er zorg dragen voor de zorg en wie degene zijn die hun zakken vullen. Directies van zorginstelling stellen hun eigen belang altijd voorop en dit altijd over de ruggen van clienten en medewerkers.Stel het eens aan de kaak.Dit mag toch niet steeds gebeuren.

 188. Ook medewerker hoofdkantoor, het is duidelijk dat je niet kritisch kunt of wil zijn om dat je daar nog werkt. ga de stemming maar eens peilen onder de door Joyce ontslagen en geschoffeerde collegae. Bovendien heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid en jouw reactie dat zij alleen maar in opdracht van de directie handelde en integer is, slaat dus helemaal nergens op. Ik weet nog heel goed hoe de sfeer aanvoelde op het hoofdkantoor dus waar heb je het over! Ik heb te doen met de medewerkers die de klanten netjes en integer hebben geholpen en hun geld niet hebben gekregen en de enige slachtoffers zijn in deze situatie

 189. dat vreet inderdaad aan ons want te eten had ik al niet meer ik rekende op mijn salaris gelukkig bij vriendinnen kunnen eten met kerst maar vandaag was het een soort tosti en morgen hoop ik toch echt dat het geld gestort is mijn kids zijn op dit moment gelukkig bij hun vader die hebben te eten maar leuk is anders en ik vind ook als je de stukken leest over de nieuwe eigenaar ben ik echt somber gesteld

 190. de rayon manger zei dat we blij moesten zijn met een overname en dat we blij moesten zijn dat we ons werk behouden als je even google raadpleeg en je gaat een beetje zoeken moet ze misschien een andere bril hebben want het is echt een chaos die ons gaat over nemen maar oh wat zijn we blij

 191. je hebt gelijk, er wordt met je gesold van alle kanten en dan maar schijnheilig zeggen dat we zulk goed werk doen in de zorg maar dat blijkt voor geen meter uit je salaris. Zeker als je er volledig van moet leven en niet part-time werkt of een man/vrouw hebt die ook nog een inkomen heeft. Dat moet trouwens helemaal niet uitmaken; als je werkt moet dat gewoon betaald worden!

 192. Er is wel een achterstand in de verloning. Dit is gebeurd toen stichting thuiszorg west fuseerde in STN. Dat gebeurde in de periode april/mei van het afgelopen jaar. Van zzp-er werd je toen een wurg-nul uren contract opgedrongen of je kon oprotten. Vervolgens werd toen gezegd dat we zuinig moesten zijn met het geld wat we hadden en dat na twee maanden het eerste salaris zou worden overgemaakt. Sinds dien werden wij betaald over een voorgaande periode van vier weken. Nu moeten we tekenen voor het salaris over december (periode 13) maar niemand heeft het meer over november en dat dat ook nog betaald moet worden! Verder kregen wij over een nachtdienst altijd maar vijf uur uitbetaald terwijl je acht uur aanwezig was. Nooit was er van de kant van de “directie” of het “management” belangstelling voor ons; de verzorgenden en verpleegkundigen of voor de klanten. Wat ik verder nog kwijt wil, is dat ik de rol van de overheid en de verzekeraars ook dubieus vind. Naar hoe er met ons (de verzorgenden en de verpleegkundigen is omgegaan op het gebied van salaris-uitbetaling, werktijden en arbeidsomstandigheden, lijkt bijna op de situatie in een onderontwikkeld land. Allemaal het gevolg van de marktwerking in de thuiszorg. Je kunt je rot werken, en dat doe je dan ook, maar de tevredenheid van de klanten hebben wij de verzorenden en verpleegkundigen opgebouwd. Wij vormen de goodwill van de organisatie, niet de directie of de managers; in tegendeel zelfs! Pas toen de verzekeraars geld gingen missen is er ingegrepen maar naar het functioneren van de directie en de managers ten opzichte van het uitvoerend personeel is nooit onderzoek gedaan en zijn nooit maatregelen genomen: schandalig! En nu zitten we dan in een gefrustreerde situatie en moeten we blij zijn met behoud van onze banen, dat is dan onze winst zogenaamd. Maar als na de overname dezelfde manager blijft managen en de bedrijfscultuur niet verandert en de structuur van de thuiszorg (marktwerking, aanbestedingen, malafide onderaannemers)niet wettelijk wordt veranderd, blijven wij onbeschermd tegen groffe graaiers en die hele onpersoonlijke en zakelijke managers. En wat levert dat uiteindelijk op? Ongemotiveerd en ondeskundig personeel omdat thuiszorinstellingen met een winstoogmerk op het gebied van personeel zo goedkoop mogelijk willen werken, behalve dan op directie- en management-niveau.

 193. heeft er al iemand loon gehad?
  vind het echt een hele groffe fout eerst de melding dat ze failliet zijn en dat we voorlopig geen loon krijgen, vervolgens krijgen we onze loonstrook en als klap op de vuurpijl wordt er nog gezegt dat als er uit betaald wordt dat je er maaar 80% van krijgt op de rest moeten we maar wachten..
  mijn vriendin werkt trouwens op een advocatenbureau voor faillicementen en we krijgen als er nog verrekeningen zijn niet langer dan 13 weken terug de rest kan je naar fluiten..weet niet hoe dat zit met tgc

 194. lieve oude muts welke vestiging is dan goedlopend ? ik zit in almere maar als je de stukken leest van de nieuwe eigenaar moet je er niet blij mee zijn en ook ik heb de kerst gewerkt nog 1 nacht en 3 dagen dan is voor mij dit jaar afgesloten en ga ik toch solliciteren ergens anders

 195. 1e kerstdag gewerkt, mn leven gewaagd om als een van de eerste op de weg te rijden, glibberend door de sneeuw, wat voel je je dan eenzaam en crazy. Voor de eerste keer in mijn werkend leven heb ik met de kerst mijn ouders die alleen van AOW leven geen extraatje kunnen geven. Wat een naar gevoel. Het is verdacht stil rond STN maar heb via anonieme weg gehoord dat er een goed lopende vestiging door TSN overgenomen wordt waarschijnlijk met al het personeel. Wil alles doen maar geen WW na 37 jaar werken. Op naar mijn avonddienst vanavond. En vol goede moed het nieuwe jaar in.
  Lieve collega’s we laten ons niet kisten, dat heeft de directie al gedaan, we zullen doorgaan.

 196. Wat ik nietr begrijp is dat de menesen van het hoofdkantoor van niets wisten. Vanaf het begin dat TGC en CCC samen zijn gegaan (gedwongen door Optima)is het al fout gegaan. De hoge huren voor panden die ileegstonden, processen tegen Wiebren, alle overnames van falliete organisaties en met een directie die niet naar de medewerkers luisterden, alle capabele mensen eruit kochten of geen contracten verlengden en alleen jaknikkers over wilden houden. Een goed lopend bedrijf als CCC is de afgrond ingetrokken door de “foute”directie. Ria E: hulde aan hoe jij CCC al die jaren geleid hebt! Ex collega’s, veel sterkte en bedenk; er is altijd vraag naar goed personeel!

 197. Kerst vieren? Laten we dat maar gaan doen dan. Het heeft verdomd weinig zin om te gaan zitten miepen en klagen.Dat verpest datgene wat nog leuk is. Hebben ze ons 2 keer te pakken?No way!!!!!
  Ik maak dit ook voor de tweede keer mee en de vorige keer heeft het 6 maanden geduurd voordat ik had waar ik recht op had.Klote met de bok dus!De werkers op de vloer zijn het meest gedupeerd.Ik heb zeer weinig cash geld nog en kan me dus als alleenstaande geen uitspattingen veroorloven met de kerst.En dan zijn er Kerstengelen die 2 tassen met boodschappen voor je deur zetten. Daar ben ik ze godsdankbaar voor. Ik heb wat dat betreft dus geluk gehad.Ik denk dat ze daar aan de top maar eens terug moeten naar school. Ze kunnen niet rekenen,misschien alleen naar zichzelf toe,zijn ziende blind en ook rekening houden met is niet echt aan ze besteed denk ik.Of deze twee in de zorg corrupt zijn weet ik niet,maar ik ken er wel een paar en ik houd mijn hart vast.Mijn vaste leidinggevende verdiend een lintje.Die werkt zich in het zweet in d’r spaarzame vrije tijd om ons toch de beste opties te bieden om het geld te krijgen.Ik kan mijn rekeningen niet betalen en zal de boetes voor te laat betalen indienen bij het UWV?
  Ze zien me aankomen.Maar ik ga toch nog iets vieren met mijn kinderen!DAT WE AL ONZE TEGENSLAGEN KUNNEN OVERWINNEN MET ELKAAR.En verder voordat ik hard begin te blaten……….maar eens afwachten wat er komen gaat.Veranderen kan altijd nog en dan loop ik misschien tegen failliesement nr 3 aan! Positief bekijken toch?
  Fijne dagen ondanks alle sores collega’s!

 198. @medewerker: Whooww, heb de stukken gelezen waar je naar verwijst. TSN groeit wel héél snel. Het lijkt wel een ‘aasgier’ Wanneer een bedrijf zo snel groeit, kan dit ineens ‘het begin van het einde’ betekenen.
  Zo zou de zorg toch niet in elkaar moeten zitten!
  Moeten we met deze overname blij zijn?

 199. hoi medewerker heb het stuk gelezen en ik denk na alles gelezen te hebben dat we inderdaad nog slechter af zijn ik hoop echt dat de sollicitatie’s die ik tot nu toe gedaan heb vruchten gaat afwerpen kerst is nu voor mij niet weggelegt mijn zoon gaat eten bij een kennis ik moet nog werken en dan kijk ik wel waar ik eventueel ga eten want ja zonder salaris geen echt kerstmaal huilen staat me nader dan het lachen slaap erg slecht en ja mijn kinderen zeggen al dat ik er slecht uitzie ja logisch met wat we voor onze kiezen hebben gehad de laatste 2 weken

 200. Ook ik heb twee keer een faillissement meegemaakt, eerst NTN (dus Jan Torni daar zit ik niet op te wachten) en later Kraamzorg Nederland. Zodra de datum faillissement bekend was en mijn ontslagbrief binnen was heb ik andere kraamorganisaties gebeld en ben daar gaan werken. Van het Failliete bedrijf krijg je ontslag en het nieuwe bedrijf moet nog een contract sturen. Ik lees net dat het contract pas 4 januari wordt aangeboden? bij wie ben ik nu aan het werk dan? Dus in principe ben je vrij om te gaan. Wat nou, als je niet werkt is het werkweigering? Het UWV heeft in beide keren wel mijn tegoeden uitbetaald. Al moest ik daar veel over bellen en spullen toesturen. Het heeft wel 6 weken tot 3 maanden geduurd.
  Door meteen te gaan werken bij een nieuwe organisatie kreeg ik daar mijn salaris. ………. ik ga maar eens rondneuzen.

 201. Bestuurders in de zorg zijn overbodig, dat blijkt maar weer. In de zorg draait het om de zorgvrager en de zorgverlener en zou het niet om de geldverslindende bureaucraat moeten gaan; die rotte appel moet uit het systeem gehaald worden. Overigens: komt er geen strafvervolging voor Rapperd en zijn partner in crime Vivian? Er zijn ook economische delicten gepleegd bij CCC, Take good care, STAT,

 202. WAT een lef…Laat ons eerst verwerken wat wij te verwerken hebben! Of het bij jullie zo geweldig geregeld is! Bij jullie deugt er al helemaal niets. Een boekhouder die je afbekt en een directeur die nergens verstand van heeft. Ik wens alle collega’s dat er fijne kerstdagen zullen zijn en dat de zorgen even vergeten kunnen worden.

 203. Het is schandalig wat er nu gebeurd is, dat dit zo lang heeft moeten duren, en nu net voor Kerst en Oud en Nieuw.
  En dan ook nog eens gèèn salaris voor Kerst.
  Zeker verschrikkelijk voor de mensen die er alleen voor staan, met kinderen, en waar het water nu aan de lippen staat en geen droog stukje brood kunnen kopen.
  Ik hoop dat degen die hier verantwoordelijk voor zijn, zich realiseren wat voor drama zij hebben gecreerd.
  Om over Waterland maar verder te zwijgen.
  Een zeer boze medewerker.

 204. zat er ook aan te denken om ontslag te nemen tot ik er met mijn schoonzoon over had die moet nog 4 maanden dan is hij advocaat hij raad het dus af ontslag nemen helemaal geen rechten meer ook geen uitkering en ook je geld niet dus dat risico kan ik niet nemen want ik ben een alleenstaande moeder maar leuk vind ik het niet en inderdaad denk niet dat een nieuwe eigenaar iedereen overneemt geloof ik helemaal niks van
  ik heb helemaal geen vertrouwen meer in ze en m. boutahir dank je voor je stukje ik had al een vermoedde dat de komende maanden moeilijk werden en jij kan het weten dus word op een houtje bijten voor velen van ons wens iedereen van de collega’s sterkte en nee niemand van de directie zoeken jullie het zelf maar uit moeten wij ook via mail dit vertellen

 205. Even gegoogeld ‘stn failliet’ en lees in het Schevenings Dagblad dat thuis- en kraamzorg overgenomen worden door TSN. Nou daar zijn we dan mooi klaar mee. Jan Torny is daar directeur en heeft al eerder een kraamzorgbedrijf gehad. Toen ging hij ook failliet. Van de regen in de drup dus. Hoe zal onze kerst er dan volgend jaar uitzien??

 206. Ik ben op mijn 17e begonnen in de zorg, ben nu 54, altijd gewerkt, fulltime, nooit ww of iets anders aan hoeven te vragen. De zorg was en is nog steeds altijd mijn leven. Ben benieuwd of ewr nog iemand geinteresserd is in mij als werknemer, 54 is te oud heb ik gehoord, maar moet nog wel ff door tot 67??? Waar??? we weten allemaal dat het zo goedkoop mogelijk moet, alles is te duur, dus ook de krachten met een levenservaring in de thuiszorg waar je U tegen zegt. Bedankt STN directie, maar vergeet nooit dat er ook voor jullie ooit een hemelpoort komt. En ga dan maar eens uitvinden wat voor smoes je dan zal moeten verzinnen. Fijne kerst zonder eten ga maar vreten van je geweten.

 207. aan de gedupeerde…..is misschien wel een optie, dat staken, dan weten ze ook dat wij niet met ons laten sollen. Wij doen verdorie met heel ons hart dit werk en worden gewoon afgedankt.welke werkgever is nog te vertrouwen??? dit is voor mij ook al de 2e keer binnen een jaar tijd, ben nog bezig met het vorige faillisement om daar mijn centen nog te krijgen, en dan komt binnen een paar maanden tijd de volgende.
  Niet te geloven!!!!!!!

 208. aan de kraamverzorgster:voor vooral degene die geen achterban hebben en steun van buitenaf is dit een hard feit, we zijn een sofinummer dat alleen geld moet opbrengen, dat we thuis ook een zorgplicht hebben zal het UWV echt niet van wakker liggen, hoop dat er bij de UWV ook eens harde klappen gaan vallen,kunnen ze aan den lijve ondervinden hoe belachelijk hun eigen werkwijze is, eigenlijk zouden alle burgers die in zon situatie komen te zitten meteen moeten stoppen met werken, komen er ook geen betalingen voor hun binnen dan is de bv Nederland ook meteen failliet, dan moeten ze de wetten omtrent de uitkeringen wel veranderen.
  Maar ja, wij zijn te sociaal, en dat weten ze maar al te goed, misschien een teken van boven dat we gezamelijk hier alleen iets aan kunnen veranderen, ps van de bonden hoef je ook niets te verwachten, van hun hoor je alleen iets als je de maandelijkse kosten niet meer overmaakt, dan weten ze opeens wel weer dat je vakbondslid bent, heeft ons bij een vorig faillisement ook niets opgeleverd in tegendeel zelfs!!!, ben zelfs nu nog bezig met een rechtszaak tegen het UWV ivm de 3,5 maand in 2007/2008 vind dit ook onbeschrijfelijk associaal, dat dit in een “geciviliseerd”land als Nederland, nou ja zo geciviliseerd blijkt t dan toch niet, dat is na 4x voor mij wel duidelijk!!!

 209. heb er helemaal geen vertrouwen in we worden aan het lijntje gehouden.over 6 wkn als we gewoon netjes hebben door gewerkt zullen we nog zonder geld zitten, en waarschijnlijk zitten we dan zonder werk geld auto…pffff wordt er depri van terwijl dit zo’n mooie tijd had moeten zijn..een witte kerst had zo mooi moeten zijn nee mama zit depri op de bank..wordt er zo verdrietig van kan moeilijk genieten zo..

 210. hoi boutahir ik was er al bang voor dat we zolang op dat geld moesten wachten ze zeggen wel dat werknemers voorrang hebben maar dat geloof ik gewoon niet als ik dit van jou lees ben ik gelijk weer depri ik heb geen familie waar ik op terug kan vallen moet het alleen met mijn kids doen dus voor iedereen ik denk aan jullie in deze klote tijden xx

 211. in 2007/2008 hebben we door een faillisement bij een thuiszorg in Hoensbroek 3,5 maand op ons geld kunnen wachten, als je iets verwacht van het UWV wacht je lang, voor iedereen die hier weer de dupe van zijn, veel sterkte, van hulp van de overheid moeten we het niet hebben die geven alleen aan wat we ondanks het faillisement wel nog allemaal verplicht zijn: werken zonder salaris!!,dat dit zomaar kan, terwijl je wel jarenlang allerlei volksverzekeringen en ww ,aow, wao enz moet betalen.
  “we kunnen dit niet meteen uitbetalen”is dan t antwoord, nog nooit van ideal, kasbetaling, telefonische overboeking , spoedboeking gehoord, oh nee, die kennen we alleen bij de UWV als er betalingen moeten binnenkomen,dat er burgers zijn die hun rekeningen moeten betalen en hun belachelijke systeem al jaren spekt, ja dat telt dan niet meer.
  collegas voor iedereen van jullie: veel sterkte en voor ieder van jullie hoop ik dat jullie vrienden en familie jullie een hart onder de riem steken(op welke manier dan ook!)

 212. Wat ben ik blij dat ik op tijd ben opgestapt..had al zeer lang in de gaten dat Vivian en Diederik “te gelikt” en zeer ondeskundig zijn maar wel een vlotte babbel hebben! schandalig hun zakken zullen al flink gevuld zijn en zij zullen er geen boterham minder om eten..en hun weg weer vervolgen naar een “volgend project”..vivian en Diederik jullie moeten je rot schamen!!

 213. voel me zwaar gebruikt wel door werken geen geld we worden overgenomen maar wie nee niet iedereen..voorlopig geen geld zoek het maar lekker uit met de feetsdagen, als je maar blijft werken en blijft lachen fuck you
  lieve collega’s samen zijn we sterk!

 214. vind dat we als grof vuil behandeld worden via een mail te horen krijgen dat we failliet zijn en voorlopig nog geen geld krijgen hebben ze dan gevoel..en dat we overgenomen zijn maar niet iedereen kan mee, maar wel vrolijk door werken! voel me zwaar gebruikt

 215. ja het faillisement is een feit, dit is voor mij de 4e in 2 jaar!!!, ik trek dit financieel niet meer,december 2007, juni2009, , de DSB oktober 2009 en stn december 2009, waar ik de rekeningen van moet betalen ja dat moet ik zelf maar gaan verzinnen, ik baal van dit land, als je niet werkt krijg je een uitkering en kortingen ,toelagen enz.. , maar ja ik hoor bij die idioten die vinden dat ze horen te werken voor hun geld, dat ze te pas en te onpas niet of wel gestort krijgen, t is bij de pinautomaat iedere maand , doet ie t of doet ie t niet, nou deze maand dus wéér niet!!

 216. ik werd om half 5 gebeld dat we failliet waren en kreeg een mailtje dacht dat iedereen dit zou krijgen bljkt weer niet zo en die overname ze nemen niet iedereen over begreep ik uit die brief dus nu afwachten wat er gaat gebeuren dames heel veel sterkte ik moet nog 8 dagen werken dan vrij tot 4 jan en dat was de datum waarop we overgenomen gaan worden directie thnx

 217. Nou mooi boel is dat je krijgt zomaar te horen dat je afdeling is opgeheven mag/moet gelijk naar huis. Je bent dus gewoon aan de kantgezet!!!!!!! Lees je op deze site dat het zooitje failliet is. Ze nemen niet eens de moeite op je dit persoonlijk door te geven.Je moet het maar allemaal maar zelf uitzoeken. Nou directie bedankt dat jullie het zo ver hebben laten komen.

 218. Waarom in vredesnaam lees ik hier dat we failliet zijn?????Kunnen wij niet gebeld worden door managers of directie????Wat is dit voor klerezooi???Sorry hoor, maar dit is echt te gek voor woorden!!!!!Waar halen jullie het faillissement vandaan??????Nou lekker allemaal weer…….Ik ben gelukkig vrij maar zou wel gewoon gaan werken. Dat zijn we verplicht aan onze kraamgezinnen.Wij hebben recht op ons salaris….waar blijft dat????Ik denk dat we aan de bedelstaf moeten. Zeker in deze dure maand trekt niemand dit!!!!!Maar toch een kleine wens voor de directie, die hier natuurlijk helemaal niets aan kan doen:”vrolijk kerstfeest en een heel gelukkig,gezond 2010 waar weer veel gegraaid zal gaan worden door welke directie dan ook”!Het blijven een soort van politici; die moet en kan je ook niet klakkeloos vertrouwen.Voor mijn collegae: het allerbeste en wij zullenm altijd nodig zijn!Maar stank voor dank. Weer een overname,. weer jezelf promoten en blij zijn dat je weer werk hebt:-(Sterkte allemaal.

 219. We zijn dus echt falliet, worden als alles goed is overgenomen door TSN, ben heel benieuwd hoe het gaat aflopen, het salaris krijgen we als we papieren van het UWV invullen dat we afstand doen van opeisen van ons december salaris, allemaal leuk, maar ik wil dan ook gewoon al mijn overuren en eindejaarsbonus hebben! Moeten gewoon doorwerken, maar ik word een beetje ziek van alle collega’s die zich opeens ziek melden, ik zit ook niet te springen om in de sneeuw op pad te gaan, opeens zijn er wel heel veel mensen bij ons ziek, erg opvallend! We hebben toch onze zorgplicht, schijnbaar geldt dat voor een heleboel mensen op onze vestiging niet:(

 220. is het nu bekend dan dat ze nu wel failliet verklaard zijn? heb nog niks gehoord alleen dat ze voorlopige surceance hebben en ja dat dat vaak op failliet terug komt is zo maar boze ex medewerker heb jij al iets gehoord dan kan het nergens vinden ook word echt naar hier van ze laten je gewoon in ontwetendheid

 221. Nou stelletje onkundige, visieloze, knullige, arrogante zakkenvullers van een directie. Zijn jullie nu blij!! Een gedupeerde ex-medewerker. Nu hebben al mijn collega’s geen geld tijdens de kerstdagen. Over SCROOGE gesproken, RA RA wie zou hier op lijken (hint: rap)

 222. heb nog nooit zo naar kerst gekeken zonder geld zal een leuke sobere kerst worden en inderdaad ik werk ook niet meer met plezier de mensen waar ik werk worden in de watten gelegt maar ik baal behoorlijk maar hoop toch dat het snel geregeld is onze salarissen en dat we meer weten want ik slaap er erg slecht door ben alleenstaand met kids ze zeiden al mam we willen geen kado nee maar echt een leuke maaltijd is er ook niet ik ben altijd blij als mijn salaris gestort word dusssssssssssss kom op met onze salarissen en aan al de collega’s ik wens jullie een fijne kerst al is het verdomd moeilijk om er wat van te maken als je geen geld heb

 223. Ik ben bang dat het kale kerstdagen worden als de bewindvoerders nee horen bij de bank, het UWV krijgt het geld niet meer gestort voor de kerst, maar de rekeningen, hypotheek etc gaan wel gewoon van mijn rekening af, kan dan ook niet zeggen dat ik het geld niet meer kan storten voor de kerst, daar trappen ze echt niet in!!!!! De zorg gaat door, maar dat ik plezier in mijn werk heb momenteel, nee, echt niet, eerst gewoon zien dat ik mijn zuurverdiende geld krijg. Mooi dat ze de benzinepassen weer vrij hebben gegeven, maar wie betaald dan de bezine van diegene die met de eigen auto de wijk in gaan, op de fiets is ook geen optie, rij soms meer dan 40 kilometer per dag!

 224. Jeeetje, laten we het nú alleen hebben over onze zuurverdiende centjes, die wij niet krijgen voor de kerst! Er zijn genoeg alleenstaande met of zonder kids die nu eenzame, sombere en noem maar op…feestdagen tegemoet gaan! Wij hebben (ooit) een eed afgelegd en hebben daardoor een zorgplicht naar de gezinnen c.q. cliënten toe. Wij zorgen wel voor hun!!!! Maar wie zorgt er voor onze zuurverdiende CENTEN!!!????

 225. beste nieuwsflits… lezen is niet je sterkste kant he.
  Ik kom niet op voor de directie, daar heb ik geen medelijden mee. waar ik me aan stoorde was dat je in je vuistje lachte erover. dat het hiun verdiende loon is zal allemaal wel maar dat is niet mijn eerste gedachte…dat komt later werl als iedereen weer wartm en wel van een salaris kan gebruiken…en iedereen weer rustig kan ademhalen. Pas daarna ga ik me druk maken om schuld, en wie het verdiende en wie niet

 226. nee, zit zeker niet in de directie, ben net zo gedupeerd als alle andere collega’s.en het is volgens mij niet de bedoeling om mensen via deze weg te beledigen!!!hoop dat we spoedig uitsluitsel zullen krijgen. Ondanks alle pijn en verdriet wens ik toch iedereen een heel voorspoedig 2010

 227. je kan het ook anders bekijken opkomer als wij hier alles eruit gallen doen we dat niet bij de clienten en zoals je al kan lezen alle clienten worden verwend laat ons dan hier onze woede kwijt want bij de directie krijgen we geen gehoor ik blijf ook hopen dat we gewoon geld krijgen maar ik zit met kerst wel k.. en heb ook kids en kleinkids en ik ben van nature helemaal niet negatief en vaak het lachebekje maar dat kan ik nu gewoon even niet

 228. Ik snap alle woede en frustraties best wel, maar wat heeft het voor zin om hier te gaan lopen gallen. Probeer gewoon positief te blijven en te hopen op een goede afloop voor alle collega’s. Je schit er geen moer mee op zo negatief te zijn… dat heeft ook effect op clienten of je dat nou wil of niet

 229. een collega die de reactie niet snapt. Ik wil het je wel eens even persoonlijk duidelijk maken hoe ik over de directie denk, misschien ben jij daar ook wel van als ik je reactie zo lees.Eens kijken of je daarna nog zo’n bijdehande opmerkingen meent te maken

 230. Nee hoor, geen bril nodig!!!!Natuurlijk zijn er meerdere “schuldigen ” en gaat het over meerdere schijven, maar de graaicultuur in het bovenste segment is algemeen bekend. De gezinnen hebben recht op onze zorg. Zeker. Daarom ben ik vanmiddag om 14.00 nog opgetrommeld en ben ik met sneeuw en al een eind uit de buurt een opstart gaan doen!!!!!Zo werkt het dus ook.
  Maar het geeft mij een rot gevoel dat dit voor mij de 2de keer is.Voor meerderen lees ik. We hebben dus vaker met dit bijltje gehakt.Lekker zo vlakvoor de kerst.Groet, hans Anders.

 231. hoe kunnen jullie zo over andere mensen oordelen!!!! wel heel makkelijk een trap in iemands rug te geven. Laten we vooral positief blijven, de mensen hebben recht op goede zorg en we hopen toch met zijn allen dat we die kunnen blijven leveren.Dit is niet af te rekenen op 2 mensen, dit gaat over veel meer schijven.
  en de berichtgeving over de zorgcontracten hebben dus gewoon vermeld gestaan op de site van STN, misschien een bril nodig????

 232. als er straks wel uitbetaald word is de directie de eerste waar het bijgeschreven is en wij inderdaad het allerlaatste maar ik vraag me af wanneer we het te horen krijgen maar ik ben nu wel op zoek naar een andere baan heb geen vertrouwen meer in ze ze hebben niet alleen mijn kerst vergalt ook die van me kids en kleinkids thnx

 233. en bedankt stn,er is uitstel van betaling aangevraagd, kunnen wij dit ook doen bij woningvereniging cq andere bedryven waar we deze maand onze rekeningen aan moeten voldoen?kunnen wy by stn onderkomen zoeken in deze koude maanden als we geen dak meer boven ons hoofd hebben zo meteen met onze kinderen, waar we t uiteindelijk voor doen! daar zal de direktie van stn vast niet van wakker liggen onder hun warme dekbed en geen hap kerstgebraad minder van nemen,goh wat zyn ze toch begaan met hun medewerkers EN ale clienten er zou een zwartlyst moeten zyn voor mensen die dit een ander aandoen zodat ze nooit meer aan de bak komen in een verantwoordelyke funktie!de vinger wordt naar andere bedryven gewezen, terwyl dit wanbeleid is!wie heeft deze keuzes gemaakt de andere bedryven of de topfunktionarissen van stn? precies!!!!!!

 234. inderdaad dit word voor al het personeel een hele zware kerst voor mij hoeft de kerst niet want ja zonder salaris red ik het dus niet en we moeten blijven werken want anders word dit gezien als werkweigering voor alle collega’s laten we wel proberen ons kop omhoog te houden al word het voor een aantal erg moeilijk

 235. Wat een rot week!!! Tweede (dreigende ) faillissement!Ik wens de directie fijne feestdagen met veel kadoos en glitters. Klatergoud, verkregen over de ruggen van hard werkende dames die gevoel hebben voor hun gezinnen. Wij bezorgen de vrouwen de “week van hun leven” maar nu krijgen wij even de rotte week van ONS leven voor onze kiezen. Geen geld maar wel gewerkt! Schande. Dat de directie nergens meer aan de slag komt op deze manier!!!!!!!!!Geen uitkering, ga maar eens werken voor je enten. Afgelopen met de graaicultuur!!!!!!!!! Mijn collegae wens ik veel sterkte en ik hoop toch een beetje fijne dagen. Laten we onze schoudes er onder blijven zetten. Dag dames, groeten van een onthutste collega.qecok

 236. Ik hoop dat er gewoon voor alle takken een doorstart gemaakt kan worden, het is voor al het personeel van STN een klap, dat we geen kerstpakket krijgen vind ik nog niet eens zo erg, als we maar werk houden en betaald worden, dan hebben de clienten tenminste ook zorg met de feestdagen.

 237. Dit is al de tweede faillissement die ik in 9 jaar in de kraamzorg moet meemaken!
  Er is al een tekort aan personeel in de kraamzorg en door wanbeleid en zakken vullers in de directie wordt het ene gat met het andere gevuld en over onze ruggen. Bah en nu in deze maand even voor de kerst krijg je te horen dat je salaris niet betaald gaat worden, misselijk voor woorden.
  Ik hoop dat de directie die dit wanbeleid hebben gevoerd zich realiseren wat ze het personeel hebben aangedaan, criminaliteit noem je dit.
  Ik hoop dat de bv kraamzorg overgenomen gaat worden en dat de directie verboden gaat worden om weer ergens een zorg bv op te zetten met het doel om weer in korte tijd hun zakken te vullen over de ruggen van het personeel op de werkvloer.
  FIJNE KERSTDAGEN EN EEN ZORGZAAM NIEUWJAAR!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.