Taboes blokkeren debat over toekomstbestendige zorg’

Een open, constructief debat over een toekomstbestendig zorgstelsel? Niet zolang er een politiek taboe rust op onderwerpen als winstuitkering en inkomensmaximering. Dat stellen de initiatiefnemers van het platform voor dialoog de Hospital Leadership Academy.  

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Dit platform komt op 25 en 26 juni voor de achtste keer samen. De jaarlijkse bijeenkomst heeft tot doel om de dialoog tussen topcommissarissen in de ziekenhuissector te bevorderen teneinde de zorg beter te maken.

Als partner van het internationale executive search & recruitment-bureau Odgers Berndtson voelt deelnemer Jochem Overbosch de effecten van de Wet Normering Topinkomens (WNT) aan den lijve. ‘De sector is minder aantrekkelijk geworden. Succesvolle bestuurlijke veranderaars die merken dat de bewegingsruimte klein is, gaan naar het buitenland om hun talenten beter tot ontplooiing te brengen. Het is te gek voor woorden, maar vrijwel geen enkele dokter

0
767

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.