Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tamara Pieterse nieuwe bestuurder van Zorgbalans

Bert Bukman
Voormalig fysiotherapeut Tamara Pieterse wordt de nieuwe bestuurder van ouderenzorg organisatie Zorgbalans. Momenteel is ze directeur Langdurige Zorg bij Zilveren Kruis Zorgkantoor.
Tamara Pieterse, Nieuwe Bestuurder Van Zorgbalans

De ouderenzorg organisatie Zorgbalans is een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Tamara Pieterse volgt Anja Schouten op, die 31 oktober 2017 afscheid nam als bestuurder van Zorgbalans. Pieterse gaat op 1 januari 2018 aan de slag. In de tussenliggende periode neemt het directieteam van Zorgbalans de bestuurstaken waar.

MBA

Tamara Pieterse studeerde fysiotherapie in Rotterdam en gezondheidswetenschappen in Maastricht. Ze startte haar loopbaan als fysiotherapeut bij verpleeghuis De Elfranken. Daarna werkte ze als arbeidsonderzoeker bij IVAS Heliomare. Vanaf 2001 werkt zij bij Achmea en Zilveren Kruis in diverse functies, als laatste bij het zorgkantoor. In 2011 rondde ze haar internationale MBA af.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.