Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Theo Mennen directeur bij Zorggroep

Theo Mennen (57) is per 1 juni 2016 benoemd als directeur van de Sector Zorg voor mensen met dementie / niet-aangeboren hersenletsel bij De Zorggroep in Venlo. Hij volgt Sjaak Aveskamp op die op 1 juli 2016 met pensioen gaat.
boardroomfotlia400.jpg

Theo Mennen was vier jaar directeur van het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. Daarvoor vervulde hij diverse functies in de ouderenzorg en hij was verantwoordelijk voor de thuiszorg en een groot aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio Land van Cuijk en in de kop van Noord-Limburg.

Sector ouderenzorg
Zelf zegt Theo Mennen over zijn overstap: ‘Deze functie geeft me de kans terug te keren naar de sector ouderenzorg, waar het ondanks alle veranderingen gaat om mensen liefdevolle zorg te bieden.’

Uitgebreide ervaring
De Zorggroep is blij met de benoeming van Theo Mennen. Zijn uitgebreide ervaring in de sector verplegen en verzorgen en zijn praktische ideeën over welbevinden, kwaliteit van leven en werkplezier hebben de doorslag gegeven bij zijn aanstelling. Ook de betrokken adviesorganen zijn enthousiast over de benoeming van Theo Mennen als ervaren en deskundig opvolger van de huidige sectordirecteur.

Limburg
De Zorggroep staat klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud. Diensten als Groene Kruis Wijkverpleging, Groene Kruis Ondersteuning Thuis en Groene Kruis Ledenorganisatie maken naast de woon- en zorgcentra deel uit van De Zorggroep. De werkzaamheden zijn ondergebracht in drie zorgsectoren en een aantal ondersteunende diensten. De sector Zorg voor mensen met dementie / niet-aangeboren hersenletsel biedt zorg aan ruim 1000 cliënten, verspreid over 25 locaties. Binnen deze sector werken ongeveer 1400 medewerkers.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.