Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tiana van Grinsven bestuurder Zorginstituut Nederland

Minister Schippers heeft Tiana van Grinsven per 1 maart 2017 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorginstituut Nederland. Eerder dit jaar trad Sjaak Wijma al aan bij het Zorginstituut. Met de benoeming van Van Grinsven is de raad van bestuur, onder voorzitterschap van Arnold Moerkamp, nu compleet.
tiana-van-grinsven.jpg

Het Zorginstituut schrijft buitengewoon ingenomen te zijn met de benoeming van Tiana van Grinsven. ‘Zij zal met haar ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Zorginstituut. Tiana van Grinsven (46) is sinds 2013 bestuurder bij Espria, een zorgconcern dat zich richt op de ondersteuning van ouderen en kwetsbare mensen. Bij het Zorginstituut krijgt zij onder andere informatiemanagement in haar portefeuille.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.