Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tiana van Grinsven wordt bestuurslid bij Espria

Mark van Dorresteijn
Tiana van Grinsven is per 1 januari benoemd tot lid van de raad van bestuur van Espria en Woonzorg Nederland. Van Grinsven is reeds werkzaam bij Espria als directeur strategie en concernontwikkeling.
Tiana van Grinsven wordt bestuurslid bij Espria
Foto: LinkedIn

De nieuwe bestuurder studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Na haar studie deed zij brede ervaring op in de zorg als management consultant gezondheidszorg bij organisatie adviesbureau Twynstra Gudde en Collegamento, waarvan zij mede-oprichter is.

Innovatie en strategie

Binnen de Raad van Bestuur zal zij zich met name richten op de aansturing van de bedrijfsonderdelen in het Westen van het land alsmede op  de innovatie van het concern en de verdere ontwikkeling van de strategie van Espria en WZN die als kern heeft: ‘Samen werken aan waardevol leven’. Via deze strategie wil de organisatie  haar positie verder versterken als maatschappelijk betrokken dienstverlener in wonen, zorg en service .

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.