Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toezichthouders Diafaan opgestapt

De 4-koppige raad van toezicht van de Liemerse zorginstelling Diafaan is een 1-manspost geworden. Dat meldt regionaal dagblad De Gelderlander. Voorzitter Arie van den Heuvel, Inge Nieuwenhuis en Joke Abbring zijn opgestapt.
Fotolia

De aanleiding voor het trio om terug te treden is de forse kritiek die Diafaans ondernemingsraad in een brief uitte op de aanstelling van Nettie Saarloos als interim-bestuurder, aldus De Gelderlander. Zij verving Gerard de Kruijk. De or snapt niets van die zet, vooral omdat De Kruijk Diafaan na een zware periode weer op de rails aan het zetten was. Op de website meldt Diafaan dat Marjolijn Keesmaat is aangebleven. Hiertoe is besloten om in de continuïteit van het toezicht te voorzien, aldus Diafaan. De zorgorganisatie wil op korte termijn 2 nieuwe leden toevoegen aan de raad van toezicht.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.