Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toine van den Broek lid van bestuur bij Karakter

Redacteur Zorgvisie
Toine van den Broek wordt bestuurder bij kinder- en jeugdpsychiatrieorganisatie Karakter. Hij zal per 1 juni aantreden, als zijn voorganger Koos Lukkien met pensioen gaat.
ToinevandenBroekKarakter400.jpg
Foto: Toine van den Broek

Van den Broek is op het moment directeur bedrijfsvoering bij ZorgAccent, een wijkverpleging- en woonzorgorganisatie in het oosten van het land. Daarvoor werkte hij ruim vijftien jaar in verschillende directie-, toezicht- en bestuursfuncties in de zorg en in het onderwijs.

Bestuursvoorzitter Bertine Lahuis laat weten vertrouwen te hebben in Van den Broek als opvolger van Lukkien. ‘We zijn blij met de ervaring die Toine meeneemt in deze uitdagende tijden voor de kinder- en jeugdpsychiatrie. In de eerste ontmoetingen hebben we een warme persoonlijkheid getroffen die we heel graag welkom heten bij Karakter’, schrijft Lahuis in een persbericht over de aanstelling van het nieuwe lid van de raad van bestuur.

Bertine Lahuis werd in 2016 uitgeroepen tot Zorgmanager van het Jaar. Benieuwd wie dat dit jaar wordt? Kom dan naar het Congres Professioneel Zorgbestuur op 11 april. 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.