Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ton van Houten wordt voorzitter van VRZ

Ton van Houten is per 1 april 2009 benoemd tot voorzitter van de Vereniging van Kwaliteitszorgverzekeraars (VRZ). Van Houten is bestuursvoorzitter van regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en is bij de VRZ de opvolger van Hans Feenstra.

Voorzitter Hans Feenstra is 1 april begonnen als bestuurder van het Groningse Martini Ziekenhuis. Van Houten kijkt uit naar zijn nieuwe rol als voorzitter: “Voor de VRZ-leden is het cruciaal dat in de gezondheidszorg ruimte blijft bestaan voor zelfstandige, vernieuwende en middelgrote zorgverzekeraars. De vele aanpassingen aan het zorgstelsel hebben grote gevolgen voor ons zorgverzekeraars en voor de verzekerden. De menselijke maat, keuzevrijheid en de solidariteit die ons stelsel zo kenmerken komen steeds verder onder druk te staan”, aldus van Houten. De Vereniging van Nederlandse Kwaliteitsverzekeraars is een samenwerkingsverband tussen De Friesland Zorgverzekeraar, ONVZ Zorgverzekeraar, PNO Ziektekosten, Salland Verzekeringen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Hans Feenstra nieuwe bestuurder Martini Ziekenhuis

Wie is wie in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.