Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Top-5: Best gelezen weblogs 2012

Mark van Dorresteijn
Welke weblogs zijn in 2012 het best gelezen door bezoekers van de website van Zorgvisie? Wat vonden onze lezers belangrijk? Hieronder de top-5 best gelezen weblogs.
Top-5: Best gelezen weblogs 2012

1. Faillissement dreigt voor VenV-organisaties

Door: Johan Paul, directeur Coresta Healthcare

Als de kabinetsplannen conform de voorstellen doorgaan, zullen zorgorganisaties op grote schaal failliet gaan. Vooral organisaties met hoofdzakelijk verzorgingshuizen zijn bijzonder kwetsbaar.
Lees de weblog >>

2. DOT lost niets op

Door: Koos Dirkse, directeur MediSoft BV

Het project DOT Op Weg naar Transparantie zou helderheid scheppen in de diagnose-behandelingcombinatie-brij, maar de onduidelijkheden zijn er alleen maar erger op geworden.
Lees de weblog >>

3. Mythe dure ouderenzorg ontmaskerd

Door: Carla de Jong, schrijfster van romans en consultant in de gezondheidszorg

Het kostenprobleem in de zorg wordt helemaal niet veroorzaakt door de ouderenzorg. Het zijn de ziekenhuizen die te veel onnodige handelingen verrichten en de farmaceutische industrie met haar peperdure octrooien! Ze krijgen ervan langs in de stapel kranten die me opwacht bij thuiskomst van vakantie.
Lees de weblog >>

4. Gewetensvraag

Door: Rob Scheerder, Health Columnist

Op de vraag van een verslaggever aan minister Schippers of zij nog in het nieuwe kabinet wilde zitten, antwoordde zij dat dat een gewetensvraag voor haar was. Dat was een merkwaardig antwoord voor een minister die in het eerste kabinet-Rutte heeft gezeten en nu voor de tweede keer in een Rutte-kabinet kon gaan zitten.
Lees de weblog >>

5. Zorgbom

Door: Carolien Stam, redacteur care

Bereid u voor op de volgende bom in het regeerakkoord. Als de opwinding over de inkomensafhankelijke zorgpremie is weggeëbd, is de ingreep van dit prille kabinet in de AWBZ aan de beurt.
Lees de weblog >>

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.