Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geert van den Enden algemeen directeur van Bernhoven

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Geert van den Enden is de nieuwe algemeen directeur van Bernhoven. Hij is per 1 januari dit jaar aan de slag gegaan. Van den Enden heeft als missie om de nieuwe strategie van Bernhoven te gaan verankeren in het nieuwe organisatiemodel. ‘Een uitdaging waar ik vol vertrouwen mee van start ga’, aldus Van den Enden.
Bernhoven
Foto: Bernhoven

Geert van den Enden is in 2014 benoemd tot financieel directeur van Bernhoven. Eind 2016 werd hij ook benoemd tot operationeel directeur. Van den Enden sloot zich in 2014 aan bij Bernhoven om de implementatie van ‘Toekomstbestendige zorg voor de regio’ te gaan realiseren. De strategie is erop gericht om de gezondheidszorg te verbeteren door in te zetten op zinnige zorg. Van den Endens nieuwe functie is een nieuwe stap in zijn loopbaan bij Bernhoven. ‘Ik vind het een eer om samen met de bevlogen collega’s van Bernhoven onze nieuwe strategie verder richting te geven en in de volle breedte te implementeren.’

Financieel directeur

Voordat Geert van den Enden bij Bernhoven kwam, was hij financieel directeur van de Sint-Maartenskliniek. Daarvoor werkte hij als financieel directeur bij het Vlietlandziekenhuis in de regio Rotterdam.

Geert van den Enden begon zijn carrière in de Nederlandse havens, waar hij zich bezighield met de logistiek van de havens en de verkeersstromen. Hij vervulde deze rol als consultant in dienst bij Cap Gemini. Geert van den Enden studeerde Logistiek en Economie aan de Internationale School voor Economie in Rotterdam, waar hij zijn BA-diploma behaalde. De heer Van den Enden heeft een MBA van de Portsmouth University.