Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van der Wal moet vertrekken bij Saxenburgh Groep

Topman Henk van der Wal van de Saxenburgh Groep, de holding van het ziekenhuis Hardenberg/Coevorden, is door de raad van toezicht per direct aan de kant geschoven. Dat meldt Het Dagblad van het Noorden. Van der Wal moet weg omdat het ziekenhuis te veel verlies maakt en de toezichthouders er geen vertrouwen in hebben dat onder zijn leiding de financiële resultaten weer op orde worden gebracht.
Van der Wal moet vertrekken bij Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep boert al drie jaar slecht, schrijft het Dagblad van het Noorden. Het lukt daardoor niet om voldoende geld bijeen te krijgen voor de noodzakelijk geachte nieuwbouw. Maar ook op zorggebied gaat het niet goed. Zo is ouderencentrum Clara Feyouna Heem begin november onder verscherpt toezicht gesteld van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Van der Wal is al sinds mei 2008 bestuurder van de ziekenhuisgroep. Zijn mede-bestuurder Pauline Terwijn blijft wel in de raad van bestuur.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.