Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Andrea van Steensel nieuwe bestuurder bij Ipse de Bruggen

Redacteur Zorgvisie en Skipr.
Na het vertrek van bestuurder Eric Zwennis in december 2017 heeft Ipse de Bruggen een nieuwe bestuurder aangesteld. Andrea van Steensel is door de raad van toezicht benoemd als lid van de raad van bestuur. Zij gaat vanaf aankomende donderdag, 1 februari, aan de slag.
Andrea van Steensel nieuw lid van de raad van bestuur Ipse de Bruggen

Van Steensel is sinds 2012 werkzaam binnen Ipse de Bruggen. In de afgelopen zes jaar was zij werkzaam als directeur Organisatie Ontwikkeling & Communicatie en vervolgens als directeur Services. Zij heeft mede aan de basis gestaan van de ontwikkeling van het Manifest, de zorgvisie, binnen de organisatie die begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Eerder bekleedde Andrea van Steensel verschillende bestuurs- en directiefuncties in het bedrijfsleven. ‘Graag ga ik vanuit deze nieuwe rol de uitdaging aan om met alle collega’s en verwanten Ipse de Bruggen steeds dichter bij de verwezenlijking van het Manifest te brengen’, aldus Van Steensel.

Ipse de Bruggen

De raad van toezicht meldt dat Andrea van Steensel een kundige en bevlogen bestuurder is die geschikt is om de ingezette koers bij Ipse de Bruggen verder vorm te geven. De rvt kijkt daarom met vertrouwen uit naar de samenwerking met haar. Samen met Jan van Hoek, voorzitter, vormt Van Steensel vanaf 1 februari de raad van bestuur.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.