Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van ’t Hullenaar toezichthouder bij Adelante

Rob van ’t Hullenaar is met ingang van 1 januari 2015 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Adelante. Hij was onder meer voorzitter van de raad van bestuur van Máxima Medisch Centrum en bekleedt momenteel een aantal adviesfuncties in de zorg en het bedrijfsleven.
Van ’t Hullenaar toezichthouder bij Adelante
Foto: Stockxchng

Karin Faber, momenteel lid van de raad van toezicht, zal het vicevoorzitterschap op zich nemen. Karin Faber is neuroloog en bijzonder hoogleraar ‘neuromusculaire aandoeningen’ bij het MUMC+ te Maastricht. De huidige voorzitter, Ben van Dijk en vicevoorzitter, Eke Zijlstra, treden af omdat zij aan het eind van hun statutaire zittingstermijn zijn gekomen. Zij maakten sinds 2005 respectievelijk 2003 deel uit van de raad van toezicht van Adelante. In deze periode hebben ze bijgedragen aan de ontwikkeling van de toenmalige SRL tot het Adelante van nu, dat beschikt over een stevige inhoudelijke en financiële basis.

Toezicht

Als nieuw lid treedt Gerard Mertens toe tot de raad van toezicht. Hij is decaan bij de faculteit managementwetenschappen van de Open Universiteit. De raad van toezicht  van Adelante bestaat met deze nieuwe benoemingen per 1 januari uit de volgende personen: dr.  R.H.J. van ’t Hullenaar (voorzitter), prof. dr. C. Faber (vicevoorzitter), prof. dr. J.A. Knottnerus, dr. R. Kocken en prof. dr. G. Mertens.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.