Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verloskundigen adviseren tegen thuisbevallingen Oss

Vrouwen kunnen vanaf 29 april niet meer bevallen in de vestiging van het Ziekenhuis Bernhoven in Oss. Verloskundigenpraktijken in Oss waarschuwen daarom uit voorzorg zwangere vrouwen in de dorpen langs de Maas ten noorden van Oss om niet thuis te bevallen.
Verloskundigen adviseren tegen thuisbevallingen Oss

Vanaf 29 april kunnen vrouwen voor bevallingen alleen nog terecht in de Veghelse vestiging van Ziekenhuis Bernhoven. Om eventuele problemen met de rijtijd naar Veghel te voorkomen, is het advies uitgebracht aan de zwangere vrouwen in Lith, Oijen en Megen om niet thuis te bevallen. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Nieuwbouw Uden

De ziekenhuisleiding van Bernhoven heeft voor één plek in Veghel gekozen ‘om de kwaliteit van zorg te garanderen’. Er is een ernstig tekort aan gespecialiseerd verpleegkundig personeel. Voor zwangerschapscontroles blijft de Bernhoven-vestiging in Oss wel beschikbaar. Vanaf 2013, als de nieuwbouw in Uden klaar is, zijn alle bevallingen daar en vervalt het advies van de verloskundigen.(Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Personeelstekort noopt Bernhoven tot zomersluiting kraamlocatie

Ziekenhuis Bernhoven blij met rectificatie Consumentenbond

Ziekenhuis Bernhoven volgt patiënten met sms-service

Huidartsen Bernhoven beginnen eigen kliniek

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.