Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Vernietigend rapport zorggroep Charim

De directie van zorggroep Charim is geschrokken van de werkomstandigheden binnen de de instelling. Dat meldt omroep RTV Utrecht.
Vernietigend rapport zorggroep Charim

De zorggroep, met vestingen in Zeist en Veenendaal, reageert bij RTV Utrecht op een onderzoek naar misstanden op de werkvloer. In het rapport staat forse kritiek op de werkdruk, intimidatie en communicatie binnen de instelling. De omroep besteedde de afgelopen maanden al veel aandacht aan de grote onrust bij Charim. Ook de Tweede Kamer stelde de kwestie vaak aan de orde. Deze week nog werden Kamervragen gesteld door de SP. De directie zegt de kritiek nu serieus te nemen en de werkomstandigheden snel te gaan verbeteren. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Rel om verborgen camera bij Charim Thuiszorg

2 REACTIES

  1. En verdomd als de ellende en verrijking NA JAREN NE JAREN in de publiciteit komt dan komt in Nederland de zin: (dit keer van Zorggroep Charim): De directie zegt de kritiek nu serieus te nemen en de werkomstandigheden snel te gaan verbeteren. Heb je ooit zo’n schurken meegemaakt

  2. Lees alle reacties
  3. Straffeloos functioneert de Raad van Toezicht, de Raad van Bestuur, de Clientenraad en wellicht enkele meedeinende personeelsleden van Zorggroep Charim uit Zeist nog steeds en doen hun criminele wandaden. Voor Vorstelman is het zo heet onder zijn voeten geworden dat hij een nog lucratiever baantje gaat nemen. Als de overheid niet heel en heel drastisch die bendeleden in de zorg gaat aanpakken gaat het hartstikke fout. Je kunt geen zorgvisie email openen of je leest: Onder verscherpt toezicht — wantoestanden – fraude — verrrijking — slecht beleid etc etc. En onze treurige zieken gehandicapten en oudjes (die het toch al ongelooflijk moeilijk hebben) zijn in handen van die boeven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.