Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Verpleeghuizen verder open, in fases van twee weken

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Het onderzoek naar pre- of asymptomatische besmettingen in verpleeghuizen heeft nog geen concrete resultaten opgeleverd. Intussen gaat de openstelling van de verpleeghuizen onverminderd door. Maar wel in fases van minimaal twee weken en in overleg met de stakeholders.  
bezoekregeling verpleeghuizen De Luwte
Zonnehuis De Luwte triëert bezoek aan de deur
Premium

Tekort aan testen en beschermingsmiddelen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Enorm fijn dat de volgende fase zich al zo snel aankondigt. Het toestaan van meer bezoekers brengt organisatorisch veel werk met zich mee. De online tool OpBezoek ontzorgt zorginstellingen hierin, nu maar vooral ook tijdens de volgende fase waarin de bezoekersregeling nog verder versoepeld wordt. Er zijn al een aantal zorginstellingen die van deze tool gebruik maken waaronder Liemerije, de reacties zijn enorm positief. Een goede tip voor zorginstellingen!

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.