Alle zorg in Brummen door één verpleegkundig team

Een verpleegkundig team gaat 24/7 bij mensen thuis en binnen de instellingen in Brummen en omgeving zorg leveren. Philadelphia, Riwis Zorg en Welzijn, Thuiszorg Vérian en Gelre Ziekenhuizen werken samen met huisarts en initiatiefnemer Marcel Kerkhoven aan dit verpleegkundig team dat overal en altijd inzetbaar is voor lokale zorg. Het is een opmaat naar verregaande samenwerking voor lokale zorg verantwoord en dichtbij in Brummen en omgeving.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
zorgverlenersFotolia400.jpg
Foto: Fotolia

Huisarts Marcel Kerkhoven zoekt al geruime tijd naar oplossingen voor problemen die zijn ontstaan sinds de grote zorgtransities. ‘Ik zie dat steeds meer zorg uit het ziekenhuis en verpleeghuis richting de eerste lijn verschuift. Dat gaat niet alleen om meer cliënten maar ook om cliënten met een steeds zwaardere zorgvraag. Eén van de uitwassen sinds de invoering van de Zorgverzekeringswet is dat de thuiszorg in de wijk in hoge mate gefragmenteerd is geraakt. Er zijn allerlei nieuwe aanbieders van thuiszorg actief die vooral op onregelmatige tijden nog onvoldoende samenwerken. Zo laat de 24-uurszorg hiaten zien waarbij in het weekend of

0
236

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.