Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Verzekeraars controleren ziekenhuisrekening niet goed

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Zorgverzekeraars controleren declaraties van ziekenhuizen te laat en niet diepgaand genoeg. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit. De zeven verzekeraars moeten de NZa laten zien hoe zij hun controles gaan verbeteren.
Verzekeraars controleren ziekenhuisrekening niet goed
Foto: Foto: Koen Suyk
Premium

Bovendien moeten zij mogelijke fraude

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Zoals alles in dit regeltjesland , met de huidige patroonheilige KAFKA ,hoewel onze Boetekoning OPSTELTEN hem naar de kroon steekt, is alles zo simpel geworden , qua declareren , ( voor de R-overheid )dat men IEDERE burger van sjoemelen kan , en zelfs ook vaak probeert te betichten en beboeten , vooral bestuurswettelijk, neen niet -rechtelijk.

  2. Lees alle reacties
  3. Zoals alles in dit regeltjesland , met de huidige patroonheilige KAFKA ,hoewel onze Boetekoning OPSTELTEN hem naar de kroon steekt, is alles zo simpel geworden , qua declareren , ( voor de R-overheid )dat men IEDERE burger van sjoemelen kan , en zelfs ook vaak probeert te betichten en beboeten , vooral bestuurswettelijk, neen niet -rechtelijk.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.