Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘Verzekeraars frustreren vrije artsenkeuze’

In weerwil van het feit dat veel verzekeraars weten dat de vrije artsenkeuze moet worden gewaarborgd, komt dat niet tot uitdrukking in hun polisvoorwaarden. De Nederlandse Zorgautoriteit moet haar rol oppakken en hier een einde aan maken. Hiertoe maant Stichting Zorghuis de NZa vandaag met een handhavingsverzoek.
nza400.jpeg
Premium

In de voorwaarden van verschillende

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. De bewering dat CZ 'geen polisvoorwaarden heeft voor de op haar website af te sluiten verzekeringsproducten' is natuurlijk niet juist. Deze staan bij iedere af te sluiten polis gewoon vermeld. Voor het verbeteren van klantcommunicatie staan we vanzelfsprekend altijd open en we zullen mbt bovenstaande zeker kijken of en hoe we zaken nog duidelijker kunnen maken. @Redactie Zorgvisie: het mag duidelijk zijn dat toezichthouders de zorgverzekeraars hier ook op toetsen. Wederhoor had voor de juistheid van dit artikel geen kwaad gekund.
   Els Potma – woordvoerder CZ

  2. Lees alle reacties
  3. Er viel bijna een kabinet door de NZa die de afschaffing van de vrije artsenkeuze adviseerde aan minister Schippers van VWS en diezelfde NZa verdedigt dit nog steeds.. Zie langlopende rechtszaken VPHuisartsen contra NZa. En die NZa moet handhaven?
   De NZa hoort thuis in het Museum van Oudheden…

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.