Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Vier nieuwe leden raad van toezicht Saltro

Mark van Dorresteijn
De raad van toezicht van diagnostisch centrum Saltro in Utrecht is per 1 september 2010 uitgebreid met vier nieuwe leden: Erna Baars, Marijke Pillen, Paul Stamsnijder en John van der Starre.
Vier nieuwe leden raad van toezicht Saltro

Erna Baars

Baars is partner bij Amargon consultancy & coaching. Zij heeft ervaring als ziekenhuisbestuurder en directeur human resources (financiële sector en universitair medisch centrum). Daarnaast bekleedt zij diverse bestuursfuncties, onder andere bij het Greenleaf Center for Servant Leadership Europe en ZIN.

Marijke Pillen

Pillen is huisarts en mede-eigenaar van Huisartsenpraktijk De Weegbree in IJsselstein. Tot voor kort was zij lid van de Adviesraad van Saltro.

Paul Stamsnijder

Stamsnijder is oprichter en partner van de Reputatiegroep, een onafhankelijke adviespraktijk voor bestuurders. Stamsnijder adviseert over de gebieden strategie, communicatie en positionering en is auteur van diverse boeken.

John van der Starre

Van der Starre is registeraccountant en bestuurskundige. In het verleden was hij onder andere als partner verbonden aan PwC. Momenteel is hij bestuursadviseur. In de raad van toezicht heeft Van der Starre financiën als aandachtsgebied. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.