Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vierstroom Zorg Thuis Best Presterende Werkgever

Vierstroom Zorg Thuis BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Thuiszorgbranche. De organisatie heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende bedrijf met een zeer sterke positionering.
prijsfotolia400.jpg

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Vierstroom Zorg Thuis een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Vierstroom, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de cliënt en medewerker.’

Ambitie
Als werkgever onderscheidt Vierstroom Zorg Thuis zich volgens de jury met name door het gerichte aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. Dit resulteert onder meer in een hoge betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie. ‘Vierstroom wil de beste werkgever in de regio worden en is hard op weg deze ambitie waar te maken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Enkele jaren geleden is een nieuwe weg ingeslagen in de aansturing van de teams. In feite draait het allemaal om verantwoordelijkheid en helderheid. Duidelijke communicatie, gebaseerd op een duidelijke strategie met welomschreven en haalbare doelen. De cliënt staat centraal. Medewerkers zijn samen met hun team verantwoordelijk voor de coördinatie en kwaliteit van de cliëntenzorg. Zij hebben inspraak in het beleid van Vierstroom Zorg Thuis en de organisatie is faciliterend aan de teams in het veld. Veel belang wordt gehecht aan het motiveren, enthousiasmeren, opleiden, trainen en coachen van de eigen medewerkers, om het niveau van de dienstverlening te kunnen laten aansluiten bij hetgeen de markt vraagt.’

Succesvol Nederland
Wijkverpleging van Vierstroom Zorg Thuis helpt mensen om zelfstandig te blijven en biedt alle zorg en ondersteuning die zij thuis nodig hebben, variërend van hulp bij persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en begeleiding bij medicatie tot terminale zorg. De thuiszorgorganisatie opereert in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven.
Succesvol Nederland presenteert de beste bedrijven van Nederland aanstaande zondag  op RTL7 om 10:30 uur.

Dossier Arbeidsmarkt
De arbeidsmarkt is volop in beweging. Door overheidsbezuinigingen zijn zorgorganisaties geneigd hun HR-beleid anders vorm te geven. In dit dossier verzamelt Zorgvisie nieuws, achtergronden en opinie over arbeidsmarktgerelateerde zaken in de zorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.