Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Vijf jaar Alexander Monro: ‘We hebben ons bestaansrecht bewezen’

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Patiënten in het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis zijn beduidend vaker tevreden over hun behandeling dan in andere ziekenhuizen. Het aantal vervolgoperaties ligt lager, er wordt meestal direct tijdens de operatie gestart met de reconstructie en de wachttijden binnen het behandeltraject zijn korter.
Alexander Monro, Marjolein de Jong, bestaansrecht bewezen
Premium

Bestuurder Marjolein De Jong van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Wie had dat gedacht: dat het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis na 5 jaar nog zou bestaan, en nog wel met zulke mooie resultaten, en nog wel in een formele samenwerking met het UMCU. Dat is een HARTELIJKE FELICITATIE waard voor alle professionals die zich daar al die jaren sterk voor hebben gemaakt. Echt geweldig.
   Dat de genezing van vrouwen met borstkanker nog lang een inspirerende energiebron voor iedereen in de organisatie mag blijven.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.