Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijfde toezichthouder Philadelphia

Hanna Swaab-Barneveld is per 27 mei 2016 toegetreden tot de raad van toezicht van Stichting Philadelphia Zorg. Ze volgt Ina van Berckelaer - Onnes op die conform rooster aftredend was.
boardroomfotlia400.jpg
Foto: Fotolia

Met het aantreden van Hanna Swaab bestaat de raad van toezicht van Philadelphia uit vijf leden. Binnen de raad van toezicht heeft zij in het bijzonder zorg en kwaliteit als aandachtsgebied. Met de benoeming van Swaab-Barneveld is de raad van toezicht van Philadelphia weer compleet. ’Ik hoop en verwacht dat ik vanuit mijn expertise van toegevoegde waarde kan zijn voor Philadelphia’, aldus Swaab-Barneveld.

CV
Hanna Swaab-Barneveld is hoogleraar neuropedagogiek en ontwikkelingsstoornissen aan de  universiteit Leiden. Ook is zij directeur van het Ambulatorium van diezelfde universiteit en hoofdopleider van de landelijke specialistische opleidingen tot klinisch psycholoog en tot klinisch neuropsycholoog.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.