Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VitalHealth en BMA gaan samenwerken

Mario Gibbels
Het Buro Medische Automatisering (BMA) en VitalHealth Software hebben op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking. Dit heeft BMA onlangs bekendgemaakt tijdens haar klantendag.

BMA heeft voor deze strategische samenwerking gekozen omdat het hiermee zijn softwareapplicatie Mosos, die gebruikt wordt op verloskundige afdelingen in ziekenhuizen, kan uitbreiden met transmurale functionaliteit. VitalHealth is volgens directeur Alex Holsbergen van BMA een geschikte partner omdat het bedrijf zich richt op software voor ketenzorg, disease management en personal health management.

VitalHealth wil graag samenwerken met BMA omdat dit bedrijf sterk vertegenwoordigd is in de markt voor elektronische verloskundige dossiers. Vrijwel alle ziekenhuizen in Nederland gebruiken de software van BMA, aldus Laurens van der Tang, CEO van VitalHealth. VitalHealth ziet bovendien mogelijkheden om samen met BMA de buitenlandse markt op te gaan. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.