Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VitalHealth lanceert EPD in VS

Annelies Vermeulen
VitalHealth Software en Mayo Medical Laboratories zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor het aanbieden van een geïntegreerd EPD in de Verenigde Staten.
VitalHealth lanceert EPD in VS

VitalHealth laat een voorproef van het EPD zien tijdens de jaarlijkse conferentie van de Amerikaanse Medical Group Management Association van 25-27 oktober in New Orleans. Het product wordt in het eerste kwartaal van 2011 beschikbaar en zal toegankelijk zijn als een Software-as-a-Service (SaaS) model, 24 uur per dag, via een beveiligde browserverbinding en met minimale behoefte voor configuratie, training en beheer.

Eerstelijnspraktijken

Het technologische platform dat ten grondslag ligt aan VitalHealth EHR is gebaseerd op een aantal jaren van gezamenlijke ontwikkeling met de Mayo Clinic en ondersteunt de processen van huidige kleinere eerstelijnspraktijken, inclusief beslissingsondersteuning, populatiemanagement, rapportage en het aanvragen van klinische en radiologische diagnostische testen met bijbehorende ontvangst van resultaten. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

VitalHealth koopt QuestManager inclusief klantenbestand

RIVM gebruikt VitalHealth Platform in onderzoek

VitalHealth wordt IT-partner Interhealth voor e-health in GGz

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.