Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vlietland Ziekenhuis zoekt aansluiting bij het Oogziekenhuis

Het Vlietland Ziekenhuis heeft 16 juli een overeenkomst getekend met Het Oogzorgnetwerk over de oogheelkundige zorg. Een zorgvuldige voorbereidingsperiode moet leiden tot samenwerking tussen het Vlietland en het Oogziekenhuis in Rotterdam.
Vlietland Ziekenhuis zoekt aansluiting bij het Oogziekenhuis

Het Oogzorgnetwerk is een initiatief van Het Oogziekenhuis waaraan vijftien ziekenhuizen zijn verbonden. Patiënten van aan het netwerk verbonden ziekenhuizen kunnen in de toekomst sneller terecht voor een oogbehandeling. Voor het Vlietland betekent samenwerking dat zij vrijwel alle oogheelkundige aandoeningen kunnen gaan aanbieden.


Aad de Groot

Aad de Groot, lid van de raad van bestuur van het Vlietland, vertelt: ‘De afdeling Oogheelkunde van het Vlietland krijgt door deelname aan dit netwerk de beschikking over producten en diensten, die voordeel bieden op zowel medisch als organisatorisch terrein. Dit biedt ons de mogelijkheid de zorg te optimaliseren waardoor patiënten nog beter en sneller geholpen kunnen worden.’

Kees Sol
Kees Sol, lid van de raad van bestuur van Het Oogziekenhuis, is verheugd over de toetreding van het Vlietland. ‘Wij werken al lange tijd met de slogan: ‘Samen werken aan beter zien’, het Vlietland zegt ‘Beter worden doen wij samen’. Het is heel duidelijk waarom wij met elkaar in zee gaan: wij zijn dan ook heel content dat de oogartsen van het Vlietland Ziekenhuis willen deelnemen aan ons netwerk’.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.