Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voorzitter Albert Arp verlaat Beweging 3.0

Mark van Dorresteijn
Albert Arp stopt per 1 juli als voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie Beweging 3.0. Vanaf dezelfde datum wordt hij bestuursvoorzitter van het St Jansdal Ziekenhuis te Harderwijk.
Voorzitter Albert Arp verlaat Beweging 3.0

Arp is 12 jaar in dienst van de organisatie waarvan 7 jaar in het bestuur. De raad van commissarissen laat weten het besluit te betreuren. ‘Wij hadden Albert Arp graag langer als voorzitter gehad, maar begrijpen ook heel goed dat hij deze mooie kans in de ziekenhuiswereld aangaat. De ziekenhuizen gaan een turbulente en uitdagende tijd tegemoet en daar kan Albert Arp een goede rol in vervullen.’ Inmiddels heeft de raad van commissarissen een procedure gestart om een opvolger te vinden.

Beweging 3.0

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg en maatschappelijke zorg en dienstverlening. Ze opereren in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg, Hilversum). In totaal werken er ruim 3.600 medewerkers en 1.600 vrijwilligers.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Beweging 3.0)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.