Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vrijhoef wordt hoogleraar Chronische zorg

Bert Vrijhoef is door de Universiteit van Tilburg benoemd tot bijzonder hoogleraar Chronische zorg. Het onderzoekthema van de hoogleraar wordt de samenhang tussen vraag en aanbod van de zorg voor chronisch zieken.
Vrijhoef wordt hoogleraar Chronische zorg

Vrijhoef gaat in kaart brengen of diverse projecten voor chronische zieken een positief effect hebben op de kwaliteit van zorg. Het gaat bijvoorbeeld om de effecten van zogeheten disease management programma’s, case management, ketenzorg en geïntegreerde zorg.

Ervaring

Vrijhoef studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van 2002 tot 2003 werkte Vrijhoef aan de Universiteit Maastricht als postdoconderzoeker, universitair docent (2003 tot 2007) en als universitair hoofddocent vanaf 2007. De nieuwe bijzonder hoogleraar van de Universiteit van Tilburg ontving meerdere prijzen voor zijn onderzoek, waaronder De Parel van ZonMW, de organisatie voor onderzoek en innovatie. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Kuilman wordt directeur Het Friese Land

Robbertsen wordt ‘kwartiermaker’ bij Philadelphia

Hindrik Vondeling is hoogleraar Health Economics

CG-Raad: Compensatie eigen risico moet beter

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.