Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VUmc blijft nog dicht

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Het ziekenhuis blijft tenminste tot woensdag gesloten. Dat meldt het ziekenhuisbestuur.
VUmc blijft nog dicht

De patiënten die vorige week moesten verhuizen wegens wateroverlast, worden momenteel omliggende ziekenhuizen behandeld.

VUmc

Vaak in aanwezigheid van artsen en verpleegkundigen van het VUmc. Afgelopen donderdag zijn alle poliklinieken van VUmc heropend. Halverwege deze week hoopt het ziekenhuis bekend te kunnen maken op welke termijn het beddenhuis de deuren weer kan openen.

Amsterdamse ziekenhuizen

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis opent woensdag voor ten minste twee weken een speciale VUmc afdeling op de vijfde etage. Daar wordt een aparte vleugel ingericht met twee operatiekamers en 36 bedden. Ook in andere Amsterdamse ziekenhuizen, zoals MC Slotervaart, AMC, Ziekenhuis Amstelland en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis zullen chirurgen van VUmc operaties gaan uitvoeren.

Overstroming

Vorige week dinsdag overstroomden de benedenverdieping en het kelderhuis van het VUmc als gevolg van een gesprongen hoofdwaterleiding in de buurt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.