Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VVT-sector ontwikkelt gezamenlijk e-learning

Annelies Vermeulen
Het landelijke e-learning netwerk Zorg Leren organiseert twee bijeenkomsten specifiek voor VVT-instellingen om gezamenlijk e-learning te ontwikkelen.
VVT-sector ontwikkelt gezamenlijk e-learning

Toon Rijken, initiator van Zorg Leren: “Het succes van gezamenlijk e-learning ontwikkelen binnen Zorg Leren, is ook door VVT-instellingen opgemerkt. Hun behoefte aan samenwerking kan Zorg Leren op basis van haar jarenlange ervaring snel en concreet invulling geven. Samen ontwikkelen heeft de deelnemers van Zorg Leren financieel voordeel opgeleverd bij het opleiden van grote groepen medewerkers. De VVT-sector wil dat wiel niet zelf opnieuw uitvinden”.

Sessies

Op donderdag 23 juni organiseert Zorg Leren een tweetal sessies in IJsselstein. Deze zijn bedoeld voor P&O, HRM, ICT, opleiders en kennismanagers van VVT-instellingen. De toegang is vrij, tijdig aanmelden is gewenst in verband met de grote belangstelling, via info@zorgleren.nl. Meer informatie op de website van Zorg Leren. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Infecties aangepakt met e-learning handhygiëne

PAT opent LearningLab voor e-learning

E-learning huisarts bevat reclame

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.