Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Wander Blaauw naar Gelderse Vallei

Wander Blaauw (61) is voor zes maanden benoemd als extra bestuurder bij de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Hij gaat vorm en inhoud geven aan de samenwerking met de vereniging medische staf.
bestuur400.jpg

Dat hebben de raad van toezicht en de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei, bestaand uit Dik van Starkenburg en Nicolet Zeller besloten. Met de invoering van de integrale bekostiging in Nederlandse ziekenhuizen dienen raad van bestuur en medische staf afspraken te maken over de besturing van het ziekenhuis. Blaauw mag zich over deze taak buigen. Blaauw was tot 2015 ziekenhuisbestuurder in het Medisch Centrum Leeuwarden. Vervolgens heeft hij als interimmer opdrachten vervuld op het gebied van ziekenhuis en medisch specialistisch bedrijf.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.