Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Westerlaken en Steenbeek in toezicht Espria

De raad van commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland heeft Anton Westerlaken en Roel Steenbeek als nieuwe commissarissen benoemd.
Westerlaken en Steenbeek in toezicht Espria

Westerlaken is een ervaren bestuurder in de zorg. Op dit moment is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maasstadziekenhuis te Rotterdam. Eerder was hij bestuursvoorzitter van ‘s-Heerenloo. Daarnaast is hij toezichthouder bij, onder meer, Start Foundation en bij het pensioenfonds voor de metaalsector. De heer Westerlaken is benoemd in de Raad van Commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland op voordracht van de centrale werknemersmedezeggenschapsorganen van beide organisaties.

Steenbeek

Steenbeek heeft zijn sporen vooral verdiend in de corporatiesector. Op dit moment is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van woningcorporatie Ymere. Hij zal deze functie per 1 december 2013 neerleggen. Andere bestuurlijke functies van de heer Steenbeek zijn, onder meer, bestuurslid van het Platform Openbare Ruimte en voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Dutch International Guarantees for Housing (DIGH). De ingangsdatum van zijn commissariaat is 1 januari 2014. De heer Steenbeek zal het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen van Woonzorg Nederland op zich nemen en binnen de Raad van Commissarissen van Espria is hij lid.

Vacatures

Met deze benoemingen zijn de twee vacatures binnen de Raad van Commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland ingevuld en is de Raad van Commissarissen weer op het statutair vereiste minimum aantal van zeven commissarissen gebracht.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.