Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wie wordt de nieuwe Zorgmanager van het Jaar?

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
We tellen af. Nog maar vijf weken te gaan voordat bekend is wie Gertrude van den Brink opvolgt als Zorgmanager van het Jaar.
Trofee Zmvhj660

Dit jaar zijn de drie genomineerden Pim Steerneman, bestuursvoorzitter van ouderenzorgorganisatie Sevagram, Gijsbert van Herk, bestuursvoorzitter van de Stichting Humanitas en Peter de Visser, algemeen directeur van Incluzio.

Op donderdag 18 april zal juryvoorzitter André Rouvoet bekendmaken wie zich een jaar lang Zorgmanager van het Jaar mag noemen. Keynote spreker van de bijeenkomst is Steven de Waal die ingaat op de nieuwe eisen die worden gesteld aan leiders in het publieke domein. Welk leiderschap is nodig om antwoord te geven op de permanente publieke tribune, het nieuwe medialandschap en het zwermgedrag van ‘gele hesjes’?

De bekenmaking vindt plaats op de locatie van IBO Qualified Business School in Leusden. De jury bestaat uit Marlies Ott, programmadirecteur van de Governance Class bij het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, Albert Arp, algemeen directeur van de Jaarbeurs, de winnaar van vorig jaar Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter van Middin, en juryvoorzitter André Rouvoet, tevens voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland.

Wilt u erbij zijn? Wacht niet te lang want de capaciteit van de zaal is beperkt. Inschrijven kan hier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.