Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wilders vervangt Bunnik bij NVZD

Yvonne Wilders, lid van de raad van bestuur van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp en Heemstede, treedt vanaf 19 november toe tot het bestuur van de Vereniging van bestuurders in de gezondheidszorg, NVZD. Dat meldt vakblad Skipr vandaag.
Wilders vervangt Bunnik bij NVZD

Bert Bunnik is per 1 oktober vertrokken uit het bestuur. Het bestuur doet op 3 maart 2010 een voordracht voor een nieuwe voorzitter van de NVZD. Tot die tijd neemt de vicevoorzitter Eelco Damen de taken van de voorzitter waar.

Spaarne Ziekenhuis

Wilders is lid van de raad van bestuur van het Spaarne Ziekenhuis. Tot en met 2007 was zij partner bij KPMG Gezondheidszorg. Het NVZD-bestuur belooft de communicatie met de leden de komende maanden te versterken. Het bestuur gaat in gesprek met de leden over de toekomstige koers en werkwijze van de vereniging.

Verbeteren communicatie

Het NVZD-bestuur belooft de communicatie met de leden de komende maanden te versterken. Het bestuur gaat in gesprek met de leden over de toekomstige koers en werkwijze van de vereniging. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Terugkeer Aghina NVZD blijft mogelijk

Positie NVZD-bestuur wankelt

Spaarne Ziekenhuis benoemt Wilders in rvb

Bestuur NVZD wil directeur Jan Aghina ontslaan

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.