Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Wilna Wind nieuwe directeur NPCF

Mark van Dorresteijn
Wilna Wind is per vandaag benoemd tot nieuwe algemeen directeur van de de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). De nieuwe directeur zal op 22 november starten met haar werkzaamheden.
Wilna Wind nieuwe directeur NPCF

Wind heeft ruime ervaring als belangenbehartiger en heeft zich daarbij laten zien als verbinder, strateeg en uitstekend onderhandelaar. Ze heeft de laatste vijf jaar gewerkt als federatiebestuurder van de FNV. Vanuit de rol van Cao-coördinator nam zij ondermeer deel aan de voor- en najaarsoverleggen met het Kabinet en onderhandelde ze over akkoorden met centrale werkgeversorganisaties. Wilna Wind was uit hoofde van haar functie als federatiebestuurder ook lid van de Sociaal Economische Raad (SER) en de Stichting van de Arbeid.

Overige werkzaamheden

Verder werkte ze tussen 1990 en 2002 als vakbondsbestuurder bij Industriebond FNV en als divisiemanager bij FNV Bondgenoten. Tussen 2002 en 2005 werkte zij voor de adviesbureaus Berenschot en Basis & Beleid. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

1 REACTIE

  1. goeden morgen .ik hoorde mevrouw Wind net bij omroep gelderland,maar ik krijg een nare bijsmaak bijhaar verhaal over hoger opgelijden mensen of lagere opgelijden,de lagere pgelijden kunnen er wijnig og niks aan doen als zij het syndroom van sjorgen,en atritis psoriatica,fibromialgie, dystrofie.hebben ik ken ook zeker mensen die ook zulke klachten hebben,zoals een artsen bezoeker,of een hogere politie amtenaar. sorry hoor maar niet alles licht aan de persoon zelf.ik word van deze uitspraak ziek .

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.