Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wolter Odding bestuurder bij ZGT

Wolter Odding treedt per 1 april 2017 in dienst bij Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) als lid raad van bestuur. Hij zal zich binnen de raad van bestuur onder andere bezig houden met de portefeuille financiën. Met de komst van Odding is de raad van bestuur, naast voorzitter raad van bestuur Ton Ruikes, weer op volle sterkte.
odding400.jpg

Odding studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie heeft hij in diverse functies in het bedrijfsleven gewerkt. Momenteel is hij werkzaam als lid raad van bestuur/directie bij Publiek Drinkwaterbedrijf Vitens.

Toezicht
Paul te Riele, voorzitter taad van toezicht ZGT: ‘Met de komst van Wolter Odding halen wij een bestuurslid met een bedrijfseconomische achtergrond en ruime bestuurlijke ervaring in huis. Samen met Ton Ruikes zal hij een complementair hecht team vormen en als zodanig verder inhoud geven aan de ZGT2020-visie en daarmee de ziekenhuiszorg in Twente waarborgen.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.