Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Wouter Bos niet vervangen

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Erik-Jan Vlieger en Mariska van de Luur nemen de leiding over van de groep gezondheidszorg van KPMG na het vertrek van Wouter Bos. Zij zijn nu al het aanspreekpunt van respectievelijk de adviespraktijk en de auditpraktijk. Wouter Bos wordt niet vervangen. Dat zegt KPMG.
Wouter Bos niet vervangen

‘Het belangrijkste thema waar we ons op richten, blijft de waarde van de zorg voor de patiënt en hoe je die waarde kunt optimaliseren. Ook bij de audits wordt steeds meer naar de kwaliteit van de zorg gekeken’, aldus Erik-Jan Vlieger.


Afdeling gezondheidszorg

Wouter Bos trad in oktober 2010 aan als hoofd van de afdeling gezondheidszorg van KPMG. Nog geen jaar later nam hij Plexus in Breukelen over. Met dit door Jaap Maljers opgerichte bedrijf haalde hij een gerenommeerde partij binnenboord met zorginhoudelijke expertise. Begin vorig jaar werd het kleine Tibbe Company overgenomen. Bij de zorggroep van KPMG werken in totaal tweehonderd accountants en adviseurs.

5 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Zou ik ook niet vervangen. Als je afweegt wat hun bijdrage is in verhouding tot de kosten post (salaris, bonus, auto, eindeloze declaraties, die vaak alleen al meer zijn dan een hardwerkende Nederlander verdiend en nog veel meer) is de keuze snel gemaakt: slim zijn en niet vervangen.
    Bijkomend voordeel: ze kunnen ook geen kwaad of grenzeloze ergernis aanrichten zoals Hoogervorst of miljoenen of miljarden verprutsen zoals bij Feyra en de Zorg en noem er nog maar tien op.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.