Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Yvonne Heijnen-Kaales manager Zorgbeleid VGN

Yvonne Heijnen-Kaales is in dienst getreden bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) als manager van de afdeling Zorgbeleid. Heijnen-Kaales is per 1 september begonnen.
Yvonne Heijnen-Kaales manager Zorgbeleid VGN

Heijnen-Kaales is begonnen als Z-verpleegkundige en heeft zich via vele cursussen en opleidingen verder ontwikkeld, met name op het gebied van kwaliteit, implementatie en verandermanagement. Voor ze in dienst kwam bij de VGN, was Heijnen-Kaales adjunct-directeur van het Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging. Daarvoor bekleedde zij diverse functies bij Groot Schuylenburg in Apeldoorn, onderdeel van ’s Heeren Loo. Als nevenfunctie is zij momenteel onder andere vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Coloriet, vice-voorzitter van het Nederlands Instituut voor Psychiatrische Verpleegkunde en vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting De Opbouw.

Zorgbeleid

De afdeling Zorgbeleid is één van de drie beleidsafdelingen van de VGN. Deze afdeling ondersteunt de VGN-leden op het gebied van zorgbeleid. Belangrijke portefeuilles daarbij zijn professionaliteit en kennisbeleid, het kwaliteits­kader gehandicaptenzorg, consumenteninformatie, cliëntveiligheid en jeugd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Frans Croonen benoemd tot interim-directeur VGN

Hans Brunning weg bij Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

VGN sleept NZa voor de rechter

VGN ‘wobt’ NZa met succes

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.